Music Idol-10

• 13 459
  • 361
  •   1
Отговори
# 285
  Мерси!

# 286

А този сладур е победителят в Мюзик айдъл- Англия Simple Smile
http://www.vbox7.com/play:4a9d6a56
ужасно английски е Mr. Green

# 287
И като стана дума за Теодор - нещо не го възприемам да бее ламбада, хард-рока по- му ходи   superuu

Верно, човека е за хард-рок Peace

# 288
Гласувах - Теодор, в момента, в който го видях на кастингите....ми не ми хареса. До този концерт ги гледах без да се впечатлявам и без особени пристрастия, но снощи много ми хареса Кремена, особено как изпълни арабската песен...

# 289
Някой може ли да ми даде инфо за японската песен,която пя Стефан - име,изпълнител?Ако пък някой случайно има линк,да я изтегля  Hug

# 290
Кремена ми е любимка от самото начало. Има някакво излъчване в нея. Много е спокойна и уверена в себе си, което според мен са важни качества, за да успееш навсякъде.

Иначе за гонене, май Стефан трябва да си ходи този път, поне заради начина, по който изпълни и двете песни. Права е Глория, че колкото повече наближава финала, толкова повече се притеснява той и това му се отразява и върху пеенето.

И Теодор може да си тръгва. Хубаво пее, знае как да се държи на сцената, ама много поза и неискреност има в поведението му. Не ми допада ама хич още от самото начало и не ми допадна начина, по който го набутаха на финала. Имаше много по добри от него примерно Силвия от Бургас.

Невена и Преслава пеят добре като цяло. Миналия път Преслава имаше невероятен късмет и с двете песни, които и се паднаха. Малко сякаш се напъва докато пее. А Невена трябва да има повече самочувствие, за да стане музикален идол. Peace

# 291
  sv_harmony,имаме различно любмимци  Grinning,но много ми допадна начина,по който се изказваш за всеки от участниците в шоуто! Peace

# 292
Гласувах за Стефан...някак не го виждам за music idol... Rolling Eyes

# 293
  • Canada

Много е сладък, макар и ужасно английски Wink

Преслава много ми въздейства и с  двете й песни...

Кремена ми хареса в изпълнението й на арабската песен...

Според мен Стефан трябва да си отиде от Мюзик айдъл. Наистина нямаше късмет с японския, но пък и Глория е права, 4е става все по-неуверен...

# 294

ужасно английски е Mr. Green

Mда... освен това има наистина добър, но прекалено мазен глас, чак ми педерастее яката.  smile3550

# 295
Слушах негови изпълнения и в самия конкурс и интересното е, че по време на конкурса не му е толкова мазен гласът Simple Smile

# 296
Три пъти изслушах израелската песен на Преслава!

Мога да кажа само БРАВО! БРАВО! БРАВО!
 smile3501 smile3501 smile3501

Много ме развълнува изпълнението й! До сълзи!!!

# 297

Ей за това говорех!!!
Преслава не успя да изпее нито Едерлези (или Ерделези), нито песента на Ищар както трябва. Който не е чул Деси Добрева - да я чуе. Просто глас не й достига на Преслава - а и журито го призна завоалирано - "компресилара"...
Язък й за късмета!

# 298
Гледам пак се е заформила добра дискусия  Laughing
Еовин и Ян Бибиян, бихте ли и пояснили за една или съща песен говорим, че нещо взех да се обърквам  Rolling Eyes Песента, която пя Невена на български е "Уволнение" за какво мятане на коси говорите  Shocked
Ян Бибиян твоя коментар за Невена го оставям без коментар  Mr. Green
Кремена извади страхотен късмет, много добре се справи с песните, паснаха й идеално.   bouquet С всеки изминал концерт се справя все по-добре. Може би все пак журито правилно й е дало шанс да участва тази година  Rolling Eyes
Теодор явно наистина е болен, защото на Ламбадата ми се стори че доста ниско я взе  Rolling Eyes
Преслава изпя много добре и двете песни, доста повече ми хареса от друг път, но както и много от вас казват просто и липсва нещо  Thinking А за песента на Ищар, много лош избор, веднага я сравних с Кремена и с 13-годишното и просто Преслава ужасно бледнее. Не й стига глас за тази песен, особено за припева. Сега като чух и оригинала просто  ooooh! Според мен няма нужната дълбочина на гласа, която Кремена има.
Стефан, много кофти песни му се паднаха, безличен ми е. Има глас, но не ми допада като цяло.
Според мен с най-добро сценично поведение са Теодор и Кремена.
Предполагам, че този път Стефан ще си замине  Rolling Eyes

# 299
  • Сливен
Гледам пак се е заформила добра дискусия  Laughing
Еовин и Ян Бибиян, бихте ли и пояснили за една или съща песен говорим, че нещо взех да се обърквам  Rolling Eyes Песента, която пя Невена на български е "Уволнение" за какво мятане на коси говорите  Shocked
Ян Бибиян твоя коментар за Невена го оставям без коментар 

Хубаво е човек да има претенции, ама те да имат и покритие  Twisted Evil
В твоя случай обаче явно тази връзка липсва иначе нямаше да напишеш подобни глупости.

И за да не се излагаш другаде пояснявам:

Оригиналът на твоето "Уволнение" е песен издадена през 1969г. от унгарската група Омега. Името и е „Gyöngyhajú lány". Омега имат и вариант на английски - "The Girl With Pearl's Hair" . Един от най-известните кавъри на песента е този на Скорпиънс - White Dove.
И на тази музика ако не се мятат коси ...    superuu  superuu

"Жълтите листа" е българския чалга вариант на тази песньовка Wink
Обикновено се пее след третата ракия - желателно мъжки хор.
Следва темите за казармата  Joy

За да запълня общата ти култура моля Wink    Gyöngyhajú lány,

Имам особено отношение към тази песен, защото ми напомня времената, когато бягахме от час, за да отдем в градската библиотека и слушаме надрасканите плочи на Омега.
Затова напъните на Невена ми дойдоха в повече онази вечер ... и предпочетах да сменя канала по време на нейното изпълнение. Не е тайна, че не я харесвам и това ми дойде в повече.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт