Силоз (Silo) - сезон 3 👨‍🚀

• 8 260
  • 182
  •   1
Отговори
# 150
Сега чета разни фенски теории, че той не е в Силоз 1, а в отделен негов бункер. В книгите той напълно липсва, нали?

# 151
Ами напълно възможна е тази теория.
Те си променят много нещата.
Да, в книгите този го няма.
Сигурна съм, че тази гад е жива.

# 152
Ами напълно възможна е тази теория.
Те си променят много нещата.
Да, в книгите този го няма.
Сигурна съм, че тази гад е жива.
Да, жив е, вижда се в трейлъра за 4 сезон.

# 153
А 4 сезон последен ли ще е?

# 154
  • Sofia
Да, последен.

# 155
  • Варна
Взех за гледам новия сезон. Това с паметта ми напомня за сапунките едно време. Все някой от главните губеше памет и чакаш сумати епизоди да си я върне. Даже не знам как съм ги гледала тия глупости. Засега ми е муден сезона. Интересно е какво е станало в миналото. Имам чувството, че като забогатеят хората и започват да се чудят за какви глупости да си ги харчат парите.

# 156
  • Sofia
Да, и на мен ми беше муден сезона в началото. И на тази амнезия й отделиха прекалено много време и започна да дразни.
Но после си връща ритъма.

# 157
За мен амнезията си беше важна,показа колко напред са технологиите до които нямат достъп.Само с едно хапче забравяш целия си живот.Брутално е,както сами видяхме трансформацията при Даниел/Трой.От нормален и емпатичен човек,се превърна във войник без критично мислене дори,сляпо спазващ измислени правила и не помнещ дори сестра си.

# 158
  • Sofia
Да, за амнезията разбирам идеята. Но отделиха прекалено много епизоди за това и в един момент започна да изглежда просто като пълнеж.

# 159
Имам чувството, че като забогатеят хората и започват да се чудят за какви глупости да си ги харчат парите.
По-лошо, започват да се изживяват като богове.

# 160
От това, което се вижда на трейлъра на сезон 4, милионера създател на Силозите, или е в отделен бункер, или ядреният взрив не е засегнал целия свят (виждат се телевизионни новинарски емисии) и той си живее някъде нормален живот, а хората в силозите са жертви на просто чудовищен експеримент. Или пък, този кадър е от времето далеч преди построяването на силозите и ще разберем как и защо му е хрумнала идеята за построяването им. Между другото, актьора който играе ролята на милионера, е синът на Том Ханкс, Колин Ханкс Simple Smile

# 161
Лелеее, а аз се чудя откъде ми е познат.
Същинско бащичко Grinning

# 162
  • Sofia
Да, Колин Ханкс е.
Аз него го гледах навремето в един друг сериал - "Розуел". Там беше още тийнейджър.

# 163
Ах, аз се чудех защо ми е познат. Сега го гугълнах.
В Декстър съм го гледала. Играеше луд сериен убиец.
То не че има нормални серийни Joy
Тогава е бил доста млад, сега е остарял, минали са години.

# 164
  • Sofia
Днес го изгледах. Жесток финал и нямам търпение за лятото догодина.

От трейлъра - Когато Даниел и Жулиет се срещат и той ѝ каза, че не знае кой е - пез патето ще му върне спомените, сигурна съм.

Общи условия

Активация на акаунт