Суеверия при път на дете

• 630
  • 18
  •   1
Отговори
Здравейте отново,има ли други като мен ,които правят/не правят разни неща от суеверие преди път с кола или самолет на детето му,от страх за нещо лошо преди път?

# 1
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Не.

# 2
Не съм суеверна и нямам никакви ритуали.
Но ако теб те успокояват, няма лошо да си ги практикуваш.

# 3
Случва се да чукна на дърво например. И не виждам проблем. Няма от какво да се притесняваш, освен ако не стане някаква мания. Повечето хора си имат дребни суеверия, които обаче са нещо като навик или ритуал, а не ги обсебват.

# 4
Примерно да не изхвърлям боклука няколко дни преди пътуването,мисля че е глупаво,но е по-силно от мен Sad

# 5
Стига да не се вмирисва къщата на никого не пречиш. Давай си, нервите ти са по-важни.

# 6
И аз имам някои суеверия но ти препоръчвам да ги подлагаш на анализ з и каквото успееш да елиминираш, защото само обременяват.
Другият път примерно си изхвърли боклука но си полей вода.

# 7
Думата "суеверие" идва, ако не се лъжа, от старобългарски и означава "лъжовна вяра". Също може да се тълкува като безсмислена, напразна... Тоест, в повечето случаи няма смисъл в тия неща. Никога не съм била суеверна и въпреки това ми е вървяло много в някои отношения, но... Всеки си преценява за себе си.

# 8
Думата "суеверие" идва, ако не се лъжа, от старобългарски и означава "лъжовна вяра". Също може да се тълкува като безсмислена, напразна... Тоест, в повечето случаи няма смисъл в тия неща. Никога не съм била суеверна и въпреки това ми е вървяло много в някои отношения, но... Всеки си преценява за себе си.
О със сигурност това значи,но е много по-силно от мен да му се невиди

# 9
Имам нещо подобно и ме успокоява реално. Знам, че е безмислено, но…
Както са писали нервите са най важни. Аз докато дете(30 годишно е) пътува не чистя и не пера.

# 10
Имам нещо подобно и ме успокоява реално. Знам, че е безмислено, но…
Както са писали нервите са най важни. Аз докато дете(30 годишно е) пътува не чистя и не пера.
Благодаря Ви ,не съм значи само аз Simple Smile

# 11
Може би съм го копирала от майка и свекърва. Но истински се успокоих, че не съм ненормална на жп гарата в Солун. Параклис с пълни запалени свещници, полуподземен. До него тоалетна с клекала.
Да се радваме и да бъдем благодарни

# 12
Момичета, израснали сме със суеверия, буквално във всяко семейство има някой суеверен но тези суеверия много тревожат и ограничават. Наистина е добре да се минимизират или негативните поне да се заменят с позитивни 🥴😉.

# 13
Според мен суеверията са безобидни ако не пречат на никого - например аз не си празнувам рождения ден предварително.

Но ако става въпрос да получиш паник атака ако който живее с теб изхвърли боклука - това си е проблем и трябва някаква терапия.

# 14
  • София
Време беше за нова тролска тема.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1870783

Ако ѝ видите старите писания и теми...

Общи условия

Активация на акаунт