МелоМа(да)ми 4

• 10 269
  • 315
  •   1
Отговори
# 255
# 256
# 257
Я преди всички от Плиска да са окупирали темата  Mr. Green, да взема да се намеся с Rainbow и Can't Let You Go - старите класики......

Аз като основна част виновна за спама се срамувам в ъгъла. Но песента е велика! Пускала съм я като казвах, че ни беше първата песен, първият танц  Hug

# 258
Аз не се отклонявам от линията... Пускам едно много сладко парче, което напоследък все ми звучи в главата - Red Hot Chili Peppers - Snow.

П.П. Защо имам чувството, че някой вече я пуска тая песен. Карай! Дано да греша...

Последна редакция: чт, 31 май 2007, 11:19 от Лора

# 259
Я да сменим малко жанра с ТОВА

Ти да не загряваш за концерта  Mr. Green Mr. Green

# 260
Сладуранки, добро утро! Някой да е пускал наскоро  Fine Young Cannibals ? Много обичам да ги слушам Crazy

# 261
Сладуранки, добро утро! Някой да е пускал наскоро  Fine Young Cannibals ? Много обичам да ги слушам Crazy

Добро утро Simple Smile много приятно сутрешно  Peace
http://youtube.com/watch?v=ZxlodoUO4Ds

# 262
# 263
  • СОФИЯ
Я да сменим малко жанра с ТОВА

Ти да не загряваш за концерта  Mr. Green Mr. Green

ЗАгрявам аз загрявааам  Hug
помните ли това??

# 264
# 265
За прекрасната Дари, която замина от света, въпреки невероятната си сила и надеждата на всички ни - Bay City Rollers - Bye Bye Baby.  Сбогом, Дари!

# 266
  • Be realistic - plan for a miracle.
За прекрасната Дари, която замина от света, въпреки невероятната си сила и надеждата на всички ни - Bay City Rollers - Bye Bye Baby.  Сбогом, Дари!

Cry

Нещо много красиво и старо (татко ми го пускаше като бях на 6.. )

# 267
Съкрушена съм. От час насам се опитвам да напиша нещо, но няма дума толкова силна, която да опише болката, безсилието, отчаянието, гневът, които изпитвам.  За Дари- толкова малка, а вече ЗВЕЗДИЧКА !

Сестричка

Недей ме пита имам ли сестричка,
каква е днес, каква ли е била.
Сестричката ми бе като звездичка,
но малкото дете се разболя.
Умираше! - а татко тихо рече,
че е далеч града, а нямаше пари.
Бе малка тя, а люлката - голяма.
Не бе видяла селската река.
Тя знаеше да казва само "мама",
на всяко нещо казваше така.
Със тази дума тя зовеше всички,
и мен, и баба, всички на света.
Преди да склони сините очички
така тя назова дори смъртта.
Недей ме пита имам ли сестричка,
каква е днес, каква ли е била.
Сестричката ми бе като звездичка,
но бедната звезда се разболя!

# 268
Съкрушена съм. От час насам се опитвам да напиша нещо, но няма дума толкова силна, която да опише болката, безсилието, отчаянието, гневът, които изпитвам.
Чувствам се по същия начин от снощи - тогава разбрах... Не мога да работя. Сърцето ми се е свило. Отчаяние, гняв, мъка... 

# 269
  • под дъгата
Аз не се отклонявам от линията... Пускам едно много сладко парче, което напоследък все ми звучи в главата - Red Hot Chili Peppers - Snow.
П.П. Защо имам чувството, че някой вече я пуска тая песен. Карай! Дано да греша...
Любима ми е! Благодаря!  bouquet
Не помня да е пускана  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт