MEDAVITA – професионална грижа, вдъхновена от природата и подкрепена от науката

• 526
  • 121
  •   3
Отговори
# 75
Моето предизвикателство е косопадът. Не познавам продуктите на MEDAVITA, но бих ги пробвала.

# 76
Имам косопад и косата ми е мазна в корените и суха в самите крайчета.

# 77
В момента търся бърз растеж и хидратация на дължините. Пускам я вече 😇 а лятото винаги се поуврежда от слънцето.

# 78
Не познавам бранда MEDAVITA,  но това което прочетох за бранда звучи много добре.
Основните проблеми на моята коса са косопад, липса на блясък, цъфтеж и накъсване на дължините.

# 79
Предизвикателството, пред което е изправена косата ми е увредените дължини и косопада. Изпробвала съм какво ли не, но не съм ползвала продуктите на MEDAVITA

# 80
  • София
Какво е основното предизвикателство, пред което е изправена косата ви в момента – косопад, увредени дължини, липса на блясък или нещо друго? Познавате ли продуктите на MEDAVITA?

Определено коспад и липса на блясък Sad Не познавам продуктите, но с удоволствие бих се запознала Simple Smile

# 81
1. Какво е основното предизвикателство, пред което е изправена косата ви в момента?

– косопад!

2. Познавате ли продуктите на MEDAVITA?

- Попадала съм на препоръки за техни продукти, но не съм ги използвала никога.

# 82
Какво е основното предизвикателство, пред което е изправена косата ви в момента – косопад, увредени дължини, липса на блясък или нещо друго? Познавате ли продуктите на MEDAVITA?
Сухи краища на който не помага нищо, без блясък и сух пърхут.

# 83
Предизвикателството, с което се боря от месеци е косопад. Чувала съм за продуктите на MEDAVITA, но не съм ги изпробвала

# 84
Сухи краища, изсветлявана от години, бовдисана, лесно заплитане и без блясък, дехидратирана. Имам нужда от кардинални решения

# 85
При мен най-голямото предизвикателство са сухите и увредени дължини- косата ми е дълга и има нужда от повече хидратация и възстановяване, особено по краищата. Косопадът също е основен проблем при мен.
За MEDAVITA съм чувала добри отзиви, но все още не съм пробвала продуктите им. Серията Elisièr Instant Bond Repair определено ми звучи най-интересна, защото е насочена именно към възстановяване на увредената коса.

# 86
Щети след бременност и раждане - косопад, фриз, липса на блясък, накъсване, суха, изправени къдрици.

# 87
  • Велико Търново
Не съм ползвала продукти на марката, дори не хи бях и виждала досега. Вечната битка ми е със липсата на блясък и се надявам с всеки следващ продукт да постигна так желаната здравина и блясък

# 88
Не познавам тези продукти, но много бих искала да могат да помогнат на косата ми, която стана твърде фина и загуби гъстота съществено.

# 89
  • Пловдив
Не познавам марката.
В момента имим косопад, косата ми се
накъсва и и липсва блясък.

Общи условия

Активация на акаунт