MEDAVITA – професионална грижа, вдъхновена от природата и подкрепена от науката

• 1 727
  • 218
  •   2
Отговори
# 90
  • София
Не познавам продуктите ви, но с удоволствие ще ги пробвам. Косата ми е с увредени дължини, което отдавам на третирането с боя.

# 91
Продуктите на марката не ги познавам, но с удоволствие бих ги пробвала. Косата ми има нужда от блясък. Бих се радвала да опитам възстановяваща терапия.

# 92
Не съм запозната с Медавита и продуктите, които предлага. По описание, продуктите биха били интересни за мен, защото изрусявам косата си и връзките в нея стопени.
Подхождам с огромна доза скептицизъм. Не всяка нова "bond repair" технология е достатъчно по-добра, за да оправдае цената си.
От това, което прочетох за Medavita, бих казала следното:
Формулата ми харесва – не изглежда като "обикновен балсам с нов етикет".
Компанията има собствен патент и очевидно е инвестирала в разработката на комплекса.
На цената, на която се предлага комплекта, към момента, е нереалистично да изпробвам дали обещаният ефект ще бъде на лице.

# 93
Не познавам продуктите. Бих ги пробвала, за да видя как се правят със сухите краища и ще върнат ли блясъка на косата ми.

# 94
Косопад и липса на блясък.

# 95
Какво е основното предизвикателство, пред което е изправена косата ви в момента – косопад, увредени дължини, липса на блясък или нещо друго? Познавате ли продуктите на MEDAVITA?
Също не познавам марката, но това, което в момента тормози косата ми е изсушаване вследствие на честото ходене на плаж. Поради тази причина и лятото е сезона, когато полагам повече грижи за косата си.

# 96
Предизвикателството, с което се сблъсквам по отношение на косата ми е накъсването на краищата. Не съм използвала продуктите на  Medavita и това е шанс да се запозная с тях и да видя ефекта върху моята коса. Успех! 🍀

# 97
Косата ми е боядисвана и суха, нуждае се и от блясък. Не съм използвала продукти на MEDAVITA.

# 98
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не, не познавам продуктите на Medavita.
В последните години страдам от доста засилен косопад, вследствие на здравословни проблеми и стрес, но в момента основното предизвикателство за косата ми е сухотата и заплитането в краищата, а й липсва и малко жизненост.

# 99
Не познавам тези продукти, но бих искала да ги пробвам. Косопадът ми е основният проблем

# 100
  • София
В момента косата ми е с липса на брясък и обем, отделно от както спрях да кърмя започна да пада повече. Не съм ползвала до сега продуктите та Medavita и с удоволствие бих ги използвала.

# 101
Не съм запозната с продуктите на Medavita, но ми е интересно да ги пробвам. Предизвикателството, с което в момента се сблъсквам е сухи и накъсани крайща.

# 102
Не познавам марката, но се нуждая от терапия и бих опитала

# 103
Какво е основното предизвикателство, пред което е изправена косата ви в момента – косопад, увредени дължини, липса на блясък или нещо друго? Познавате ли продуктите на MEDAVITA?

До момента, не съм ползвала продукти на MEDAVITA.
Предизвикателство- по жизнена и блестяща коса.

# 104
Имам обилен косопад, косата ми с новите растежи прилича на перушина. Не съм запозната с продуктите на MEDAVITA, с удоволствие ще  изпробвам Lotion Concentrée.

Общи условия

Активация на акаунт