MEDAVITA – професионална грижа, вдъхновена от природата и подкрепена от науката

• 1 881
  • 225
  •   4
Отговори
# 210
В момента косата ми е с доста сухи и изтънени краища и определено страдам от косопад.
Не съм ползвала продуктите на MEDAVITA, но отдавна имам желание да ги пробвам.

# 211
Не познавам марката, мисля, че жена ми доста би се зарадвала.

# 212
  • Варна
Не съм ползвала тези продукти, но с удоволствие ще се запозная. От известно време боря увредени краища. Косата ми расте бързо, но краищата са ужасни.

# 213
Не съм ползвала продуктите на тази марка и би ми било интересно.
Основният проблем с косата ми са накъсани краища и понякога има и косопад.

# 214
Какво е основното предизвикателство, пред което е изправена косата ви в момента – косопад, увредени дължини, липса на блясък или нещо друго? Познавате ли продуктите на MEDAVITA?

Основното предизвикателство пред косата ми е изтъняването и липсата на блясък.
Не познавам продуктите на MEDAVITA. Затова и бих ги пробвала с надеждата за добри резултати.

# 215
От късметлийките съм и имам хубав ген за косата - гъста е. Години наред поддържах дължина до/под кръста и нямах никакви проблеми: гъстота, блясък, жизненост. Много грижи полагах и това ми се отплащаше.
Преди по-малко от месец реших да се подстрижа драстично и косата да даря.
Понеже съм с чуплива коса, в момента я оформям с кремове за къдрици. Най-голямото предизвикателство е да намеря такъв, който да поддържа къдриците и на втория ден.
Не съм ползвала продуктите ви.

# 216
Продуктите на марката не ги познавам, но с удоволствие бих ги пробвала. Косата ми има нужда от блясък.

# 217
В момента косата ми е без блясък и с увредени краища. Предполагам, че е от сезона. Не съм ползвала продуктите на марката.

# 218
Предизвикателството пред косата ми в момента е да порасне по-бързо. Поради здравословни проблеми сега расте отново.
Не ми е позната тази серия и бих се радвала да я пробвам.

# 219
Не съм ползвала тези продукти, не съм чувала за марката ноо с удоволствие ще се запозная. Косата ми расте но с увредени крайща и сухи .

# 220
Не познавам продуктите, но изглеждат надеждно. Косата ми се бори с цъфтящи и късащи се краища и пърхот.

# 221
  • София
Може би заради възрастта и хормоналните промени косата ми започна да пада, също така изгуби от блясака си.
Не познавам продуктите на MEDAVITA

# 222
Косопада е моя голям проблем. Не познавам марката,но с удоволствие бих я пробвала.

# 223
  • София
В момента мояте проблеми са бързо омазняващ се скалп,сухи краища и липса на блясък.Не познавам продуктите на MEDAVITA.

# 224
Косопад. Не съм чувала за продуктите на марката.

Общи условия

Активация на акаунт