Измама? Затворени студиа Alcazar / VIM Studio (Лазерна епилация)

• 2 964
  • 55
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте аз също съм потърпевша!
Моля Ви някой ако има някаква информация нека сподели!
Ако има колективна жалба нека ме включи и мен!
Следя…..

# 31
  • Пловдив
Здравейте,
за днес 10;00 сутринта имах час в студентски град. От снощи се чудя да не би да съм объркала часа и деня, който съм си записала. Днес пристигам пред студиото и видях, че имам съобщение, че часът ми няма да се състои и ще ми звъннат за друг ден. В момента подавам жалба към тях към КЗП. Моля, пишете ми имейл на ttruhcheva1@gmail.com ако ще има някаква колективна инициатива срещу тях.

Здравейте! Аз също искам да се включа в колективен иск, ако има такъв. Аз също ще подам жалба в КЗП Пловдив. Ако има и други от Пловдив или региона нека се обединим

Аз съм от Пловдив

# 32
Хайде на направим колективен съдебен иск. Жалбите до КЗП не зная до колко ще помогнат.

# 33
Здравейте, аз също ползвам техните услуги и нямам никаква информация какво се случва…

# 34
С моя приятлка също ще се включим в колективения иск.

Тече ли вече организация и къде да се включим?

Ако никой още не се е захванал, ще стартирам аз група, да се залавяме.

# 35
Здравейте, аз също предплатих 10 процедури цяло тяло и никой не отговаря на телефоните.

Пуснала съм жалба до КЗП, официално писмо за връщане на заплатената сума в срок от 14 дни и chargeback към банката. Следващата стъпка ще е да подам сигнал до прокуратурата.

На някой отговориха ли му от студиото?

Последна редакция: пн, 20 юли 2026, 18:20 от Ety Radeva 654903

# 36
Тактично ви давах професионална насока, ама разбрали няма. Дано тази, на която са прехвърлили фирмата, да не е клошарка или от братовчедите.
Факт е, че доста парици са посъбрали от множество дребни клиенти.
Факт е, че отговорността на ЮЛ е до 51 евро и стотинки.
Факт е, че според мен, залезът е съзнателно подготвян, събирани са пари за бъдещи услуги, защото събиралият ги е бил сигурен, че няма да му се наложи, да предоставя срещу тях услуги. Затова и сигурно са били изгодни офертите, поне доста по-изгодни от подобни студия. Аз такива услуги не ползвам и не познавам пазара.

Съобщението е пълна лъжа, но е грамотно съставено. Нещо пише, но нищо не казва.

Остава ви свободен наказателният път.  Пускайте задължително. Гонете "до дупка". Прокуратура, полиция, умисъл и пр. и пр.

Ако въпросната дама от Пловдив се стресне - може и нещо да ви огрее, ама ако е "бушон", клошар или брат'чедка, само ще и "накривите капата".
Пускате си жалби като потребители, направете го, но дали има кой да се трогне от тях, е друга тема, а и да се тръгне - кого ще санкционира, една куха фирма с 51 евро капитал и стотинки.

Събиралият сумите е бил/а сигурна, че няма да му/ и се наложи, да предостави срещу тези пари обещаните услуги.
Седалище и адрес на управление  - затворено бивше студио.

Дайте гласност чрез СМИ.
 Някой журналист да се срещне с дамата, ако въобще е в страната и въобще ... не го прати за зелен хайвер. Не може даже и панаир да и направите - седалище и адрес на управление - бивше студио, предполагам, затворено.

Дано да бъркам. Дано...
Кокто казах, никога не съм ползвала такива услуги и не познавам пазара им.
С колко беше по- примамлива тази оферта от аналогични оферти на други студиа ?

Последна редакция: пн, 20 юли 2026, 21:16 от Deborana

# 37

интересно ако възнамеряват да затварят защо търсят още хора за някои от студиата?

# 38
Защото са умни и им трябват доказателствени средства .
Не визирам дамата, на която са метнали фирмата.
А дано, да греша.

# 39
А какво е СМИ? Някоя телевизия ли имате предвид ?

# 40
А какво е СМИ? Някоя телевизия ли имате предвид ?
Средства за масова информация.

# 41
  • София
Здравейте, и аз съм потърпевша, закупила  съм пакети и с невъзможност да ги използвам вече. Ще се включа в групов иск с вас.

# 42
Здравейте, аз също използвам техните услуги в град Стара Загора. Като още с отиването ми пред студиото,чувах как вътре се караха и обиждаха и още тогава ми направи впечатление,че имат проблеми в студиото(като си мислех че, е само за Стара Загора,но съм грешала). Направих си първата процедура и след това записахме за следваща за 19.06,но ми излезе ангажимент и исках да го отменя. Като няколко дни подред преди часа им звънях постоянно,но без отговор от тяхна страна. Чак следващата седмица,получих съобщение за отмененият час и интересното е,че не ме потърсиха да запиша нов и не вдигаха,когато им звъннах,отново. Ще се включа в груповия иск с вас.

# 43
Аз също съм потърпевша! Имам 4 неизползвани процедури от пакета и един замразен такъв с още 7 процедури! Ще подам сигнал към Комисията за защита на потребителя! Апелирам всяка от Вас да го направи!

# 44
Аз също съм потърпевша! Имам 4 неизползвани процедури от пакета и един замразен такъв с още 7 процедури! Ще подам сигнал към Комисията за защита на потребителя! Апелирам всяка от Вас да го направи!

Здравейте, може би глупав въпрос,но как става подаването на сигнал? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт