МНОГОДЕТНИ МАМИ 16

• 21 491
  • 359
  •   1
Отговори
# 210
 Ведра радвам се,че най-накрая писа и тук........Добре дошла официално,въпреки,че вече те имаше на първа старница.....

Така......Любопитки такива...Коя е мамата,че коя е мамата........

Мамата е - е , не съм аз, за съжаление .... - а ani69...Самата тя го е обявила във фотошопската тема......Да ни е честито....Тя не влиза тук да пише, ама аз ще я изнудя...Ама досадете и и вие,та белким се засрами и пропише.....

Мами, да знаете, един ден ще имам четвърто.........Че то да бъда малцинство не е работа....Ама както е тръгнало четворките ще ни завземат......Е, Ведра, тя просто си ни е...талисманчето.....

Феиче, ти се ослушвай пък току виж и аз съм те разминала......

Кабо, кога ще е записа на Марта,че все още ми е в главата да бъда борче.....

Юле, Гале , Черноморец??????Нещо по въпроса да кажете?

О, прити и тя е писала..нищоне казва за застраховката и колата.....

# 211
Цоцоланке, точно влизам да те известя, че те записах при Марта за утре в 16 ч. Да не се отметнеш сега!

# 212
Честит Рожден Ден на Венера и Надежда!На двете принцеси желая да растат здрави,красиви и добри!

Друго за мене...инстурктор съм по каланетика и тае-бо.Сега ще ми се наложи отново да прекъсна активните тренировки и да си оставя само разходките.Друго сестра ми е неви от вашата групичка многодетни мами Grinning,но още незнае за бебко,не съм и казала GrinningИ на последно място надявам се този път бебето да е момиченце. GrinningМисля,че се справих с представянето си. Hug

kloie,ето кой ще ми дава съвети за любимото ми Tае-бо Изтеглила съм всичко на Billy Blanks,но за съжаление издъхвам на петата минута hahaha
Неви научи ли новината...Желая ти момиченце от все сърце!!! stork-girl

Hug NIKOLE,добре си ни дошла ! bouquet

Габи за брун оста/кафявия кашкавал/ да ти кажа честно никъде до сега не съм виждала такъв.А и доколкото знам от моя,не го изнасят за никъде из Европа освен за някои Щати където има много норвежки преселници. Ако ми дадеш адрес в Испания мога да ти пратя в колетче,та да го опитате цялото фемъли Blush А  и от Лакрис бобнбонките мога да ти пратя....за да видиш за какво говоря наистина  Sunglasses На децата ти може и да им харесат.Ама са доста странни на вкус ,но  пък тука децата много ги нагъват. newsm78 Така че ако искате да пробвате и двете неща,ще чакам да ми пратиш някакваи  координати  на ЛС къде мога да ти пратя колетче. Flutter
Роза,благодаря ти...много си мила,но не мога да искам колетче да ми пращаш.Тук има едно селце наблизо...викат му немското село,защото е пълно с немци,но има и доста северняци...ще подпитам в техните магазинчета...Благодаря ти оща веднъж bouquet

А караванките и на мен са ми мечта мислехме да вземем една Автокаравана за пътуването до България...излизат стотина евро на седмица...много по евтино е като сме всички...и по-удобно,няма съмнение.Но си останахме само с плановете.Нашият тати ще работи в Барселона лятото и отпуската ще му е кратка,затова ще изпращаме големите момчета за Родината на гости на баба и дядо за лятото

Да ви се оплача....тук вали много,студено е/+3 градуда/ и казаха че целия май ще е такъв валежен и влажен Shocked.Ами прогизна ми душата вече...искааааамммм слъъъънчицееее Rolling Eyes Cry

Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny

Еми това беше от нас...гледах и се върнах няколко годинки назад.... Heart Eyes
Спомени,спомени!Роза,чудесни снимки,чудесна къщичка си имате в Разлог!Напомни ми за нашата къща ...която сега е сам самичка...с плевели навсякъде...А русенските ни роднини нямат време да я погледнат.Защо мама и тати не бяха по-близо...ех...А тази снимка на баща ти с бобеца и на майка ти с цветята...много са чаровни родителите ти!!! Heart EyesСпомних си и за моите цветя на Червена вода така се казва селото,където е вилата Честно да ви кажа...имах стотина вида цветя-градински.Манячка съм на тази тема. А тук с тези квартири...ама малко остана...сега търсим теренче да си строим дървена къщичка...ето ТАЗИ сме избрали
Дани нали прави сега дървени къщи и е пощурял по темата .

roza66  да и пратиш на Габи и локум...непременно.....

А, НЕ...  ти ще ми го донесеш!Цоцоланче,чета някакви планове за лятото...а не видях Испания в списъка  Sad

Галче,как е настроението ДНЕС!

Габи, отдавна се каня да те питам отде такива самотни и като че ли диви плажове при вас? По някакъв начин ми напомнят за нашето море около Каварна...

ЗлатоПерка,Самотни са плажовете,да...защото сезона не е във силата си...ама и ние избягваме претъпканите места...обичаме спокойствието.Все пак отиваме на плаж да си починем.Обичам да съм спокойна за Давид...да го гледам как тича на воля...пък и сега с кучето...не мога да притеснявам другите хора.Плажовете са много в нашата зона COSTA BLANCAима място за всички...

Искам специални благодарности да изкажана Габи, Меги(розето) и наталка за чудесните пътеписи, снимки и разкази......  bouquet
Цоцоланче,за нищоbouquet

Пети,кога сколаса ,бе мила!

Петя, годините са много, скъпа дето трябва да ги навъртиш за да ме стигнеш мен лично.... newsm45

Къде бързаш като пърле пред майка си? До твоите са няколко, но до моите....
Прети, нещо остарях вече, не ми се ходи по концерти. Пък и - много е шумно там... Е, това последното, никога не съм вярвала, че ще го напиша аз! Аз дето целия квартал слушаше заедно с мен музика! Леле, Цоци, верно остаряхме!

Дишате ми на мене праха....ха-ха-ха....много съм пред вас АЗ

Лек ден от мен...аз ще ходя да си прибирам детенце от Детската градина!
Щях да забравя...и аз исках тениски,ама не поръшах,че няма как да ги взема.

Обичам ви!

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 16:41 от gaby_s

# 213
Габи, що така...Значи локум мога да ти донеса, а тениските не мога...Ако искаш поръчай, пък аз ще ти ги донеса...Вярно мислим да дойдем(ако забогатеем....)да ви видим и да си купим кола...Обеща нещо за документи да видиш...чакам аз...

Цвете, пиши ми ако искаш на ЛС повече за Марта....Дали ще можем с теб да се срещнем предварително, облекло(напр. тениските),как да стигна, до кога ще продължи,че да видя аз как ще се прибера...Въобще, ако може малко повече инфо...

# 214
     Добър ден мамита!!! Събудих цялата къща с нещо супер!Пращам ви го  Hug
 Усилете си  колонките и...разкършете снага под ритъма!

# 215
     Добър ден мамита!!! Събудих цялата къща с нещо супер!Пращам ви го  Hug
 Усилете си  колонките и...разкършете снага под ритъма!

# 216
Roza 66, мерси за парчето, тъкмо ми се ревеше и си го пуснах за настроение Sad

на 8- ми юни заминаваме на море, но вместо с добро отпускарско настроение с три тома документация за превод Mr. Green Ако знаете как ми се ще да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire на клиенти, на което всичко им е спешно и не търпи отлагане или пък друг да го свърши.
А толкова го чакаме това море да се наспиваме нощем и да няма компютри покрай нас...
Това не знам как да го нарека, ама такива планове имах за романтични крайбрежни нощи когато заспят децата....

Цоци, за колата и за зстрахователите утре ще дам повече инфо, вече три седмици ходя по мъките и му се вижда края. Това застахователите са племе безнаказано и ако имахме повечко свободно време с татито бихме си купили направо нова кола, ама пусто-нямаме време да търсим. Но мисля, че и да нямаме Мазда след ремонта поне ще имаме кола, но няма да е в близките месеци, така че за морето кола нямаме Mr. GreenБлагодарение на да не споменавам имена на компании.Друг път тази грешка да застраховам при тези точно няма да направя Peace.
Утре сме на очна ставка Wink

# 217
лелее мами, докато се впиша днес току виж в нова тема да Ви търся!  Grinning
здравейте и приятен ден на всички!!!  bouquet
ЧРД на Венера и Надежда!!! Много здраве и късмет!!!   smile3510

да почна отнякъде...:Галче като цяло е близо до София - 40 км на изток , зависи къде е офиса иначе за 45-50 мин с кола съм до работата; Цоцоланке и пътека ,и хляб, и цър-пър, че и домашна ракийка - заповядайте!!! Hug

А за бебетата - БРАВО!!! (а казват че не било заразно )   bouquet

# 218
Мила ани, ЧЕСТИТО! Много се радвам и ти се възхищавам за куража newsm10

Габи, благодаря добре съм Hug Май взе да ми минава Grinning

Акага, моля те не ме мъчи. Напиши ми поне на лични къде е това село Praynig, пък аз ще пазя тайна, ако държиш на това smile3505

Пети, може ли да ти дойдем на гости предиобед, че тогава и без това ги извеждам навън, а следобяд нали е време за почивка. Надявам се, че не е много нахално от моя страна  Laughing

Цоци, ще пробвам да убедя мъжа ми за Черноморец, обаче това май ще е мисията невъзможна Tired

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАДЕЖДА! Да бъде здрава и много щастлива!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА КРАСАВИЦА ВЕНЕРА! Да расте здрава, игрива и много щастлива!

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 17:02 от Галче

# 219
Габи...за колета ,ама никакъв проблем,наистина. HugПитай северняците в селото,може и да имат....Ще ти пиша на ЛС да се доразберем.
Виж за локума...даааа .Доколкото разбирам мама Цоци ще ти го донесе лично..Heart Eyes

Благодаря ти за слънцата...грейнах с тях  Blush А пък дървената ви къщичка е чудо и приказ!! Heart Eyes Как бих искала да живеем в къщичка Sad Аман от панелки и тухли и от мънички стаички....Къща с дворче си е супер! Затова ми е хубаво в Разлог...там имаме и двор и градина.Рай!
Пожелавам ви в най-скоро време да се сдобиете с тази къщичка Hug

Пети...бравос,такава млада майка с толкоз много дечица .Кога успя наистина ...

А пък за годинките,а моля,моля...май вие всичките ми дишате пръхта на менееее...
Аз съм май най-дъртата тук.... Оллллле-леееее 

pretty...радвам се че  съм успяла с парчето да повдигна настроението ти...

Ведра...гледам снимките ти.Бебоците ви са големи сладурковци бе...

Момичета за мен е време да отивам да се трудя Sunglasses Втора смяна съм,така че ще ви чета довечера.

Лек...слънчев и весел ден на всички маминки ...!!!

П.П.Утре ние  си имаме празник....17 май е националния ден на Норвегия.Ще ви пратя снимки за да видите как го празнуват.Обличат се в техни национални носии....интересно е. Flutter

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 16:18 от roza66

# 220

........ Цоцоланке и пътека ,и хляб, и цър-пър, че и домашна ракийка - заповядайте!!! Hug..............

Хич НЕ се занимавай с тях Joy те ракия не пиели. И бира даже не пиели ooooh! само безалкохолна.... Ама аз съм поръчала Лъчо да тренира сега и към края на лятото ще се изпитваме!!!!!! hahaha

# 221
Хич НЕ се занимавай с тях Joy те ракия не пиели. И бира даже не пиели ooooh! само безалкохолна.... Ама аз съм поръчала Лъчо да тренира сега и към края на лятото ще се изпитваме!!!!!! hahaha

smile3533 smile3533 smile3533 smile3533 smile3508 smile3508 smile3508 smile3534 smile3534 smile3534

# 222
Привет на всички!
Ще извинявате, че скоро не съм писала, но уча усилено за изпитите, и докато не минат, ще е така. Всяка свободна минута / а те хич не са много/ използвам да чета.
Честит рожден ден на всички, които съм пропуснала! Да са много щастливи и здрави!

Целувки на всички! Hug

# 223
 HugНаде,не се притеснявай...и УСПЕХ НА ИЗПИТИТЕ!!!

# 224
Посмейте се малко...

Молитвата на туриста

Отче наш, който си на небето, давай ни винаги слънчеви дни и ни прости лаическите въпроси, за да можем и ние да прощаваме погрешните отговори на нашия екскурзовод.

Простирай пазещата си ръка върху нашите куфари и чанти,

осигури добро качество на снимките от отпуската и дано в родината ни се намери някой, който да иска да ги разглежда.

Не въвеждай жените и дъщерите ни в изкушения и направи така, щото свенливо да свеждат поглед към земята, а не към всякакви земни дрънкулки по магазини и пазари,

и, о Господи, дай им сила да устоят преди всичко на примамващите призиви на италианските келнери и им прости, защото те не знаят какво вършат.

Предпази и нашите бедни мъже от греха да заглеждат чужди жени по барове и хотелски фоайета и не им прощавай, защото те знаят много добре какво вършат.

Просветли неаполитанския продавач на сладолед, щото да разбира моя швабски диалект и да не ми връща твърде малко ресто.

Небесни Отче, направи така, щото 24-каратовия ми златен часовник за 3 000 евро да работи поне до границата,

благослови ме в Рим с хотелска стая, която напред да гледа към Виа Венето, назад - към Средиземно море и от балкона - към Ватикана.

Предпази ни от новини от децата ни, които са останали в къщи, от рода на: "Къщата изгоря, а дъщерята офейка."

Всемогъщи, направи така, щото и в чужбина да е така, както е в къщи, въпреки че предприехме пътуването точно поради противното,

а когато най-после се завърнем в къщи, дай на нашите роднини безкрайната си милост за безкрайно търпение, с което до вечността да слушат хвалбите ни.

Ох...търся начин да се развеселя,че ме чака едно събрание в наша чест...съседката от долния етаж не можела да спи... #Cussing outДавид и пречел много...Подписи ще събирала да ни маха от входа...Стискайте палци!

Общи условия

Активация на акаунт