Клуб на многодетните родители - Пълна къща (6)

• 13 918
  • 329
  •   1
Отговори
# 210
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Наистина гадно извъртя темата Марта Вачкова...като били много децата нямали подаръци ....какво да ядат понякога       #Cussing out Какъв финал само на темата Sick
Иначе се радвам,че ви видях  bouquet момичета  Hug ,Цвети както винаги се изказа много подготвена и на място   bouquet

# 211
  • Не съм от тук и съм за малко
JuliS, ако не получиш отсрочка за плащането, пиши, пловдивските мами да ти пратим паричките по-рано.
Благодарим ти за всичко!  Hug  bouquet

# 212
И аз гледах  Simple Smile много ми хареса  Heart Eyes
Цвете треперише ли ти гласа от вълнение или така ми се стори?
Вяра Анкова от телевизията ли?Нещо не можах да я позная и тя ли е многодетна?
При мен има такива моменти когато парите не стигат за подаръци или храна,аз безотговорна ли съм?
Наблюдавам и други семейства с две или едно дете на същия хал че и по-зле даже.

# 213
Аз писах в другата тема за предаването - на мен ми хареса и не ми се струва, че извъртяха нещата. Просто човек това се сеща като кажеш много деца - че може би не стигат парите за лукс (както казаха) или пък за по-належащи неща.
Мисля, че много достойно ни представиха! БРАВО!

Забравих да кажа, че снощи по Канал 1 в Новините от Панаира на книгата показаха Председателката ( че кого другиго да покажат  newsm78)

# 214
Аз предлагам таз наша Председателка до магазин да иде, да си носи логото на Пълна къща. Тъй ми!  Hug
Как ви обичам, нищо че съм заспа...

# 215
Ехо, здравейте!
Аз бях влизала в темата още като бременна.
Имам две близначки на 14 години и син на ...почти 7 месеца!!!
Ще се радвам да ме приемете в компанията!

# 216
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Ами то от пръв прочит си личи че си от нашата компания Hug Добре дошла отново сред нас  bouquet ............и да се разписваш по-честичко и в другата тема за многодетните мами

# 217
   Предлагам,някой да се заеме със заснемането на нашите медиини изяви...Аз съм на работа,и нищо не съм гледала сутринта...Много ме е яд...Трябва да измислим нещо по въпроса!А като знам че и утре нямва да мога да гледам,а и да се гледам...

# 218
  • София
Карил,добре дошла!   bouquet Да се обаждаш по-често!Как сте?Момичетата помагат ли ти?

# 219
  • Не съм от тук и съм за малко
   Предлагам,някой да се заеме със заснемането на нашите медиини изяви...Аз съм на работа,и нищо не съм гледала сутринта...Много ме е яд...Трябва да измислим нещо по въпроса!А като знам че и утре нямва да мога да гледам,а и да се гледам...
newsm10

# 220
Кaril, добре дошла!  Hug

# 221
Тенкю за посрещането!

за съжаление съм забравила за другата тема...ще вляза и там,
освен това нямам ТВ Здраве и неможах сутринта да гледам, но ще се постарая следобяд да ви скивам по ТВ7 и в Горчиво.

Имам доста за четене, явно защото въобще нищо не знам за "Пълна къща".. Embarassed Embarassed Embarassed

Каките помагат, доколкото могат. Преди да се роди Дани много ревнуваха от мисълта, че ще имат брат, още повече че с татко им ние сме разделени... Hug, но сега АДСКИ МНОГО ГО ОБИЧАТ, гушкат...Учат в немска езикова..та доста им се събира, но като ги помоля винаги го гледат, за да можем и ние с татето да вземем въздух..Абе, ще се съветвам и с вас, тепърва, за всичко! БЛАГОДАРЯ ВИ!

ЛЕК И ХУБАВ ПЪРВИ ЮНИ!!! МНОГО И МНОГО ЗДРАВИ ДЕЧИЦА!!! Peace

# 222
    БРАВО на Теди,и на ПЪРВИЯТ ТАТКО осмелил се да застане пред камерите в студиото!!!Теди направо ти завиждам.Моят отказа подобни неща,категорично...
   ДОБРЕ ДОШЛА И НА КАРИЛ!!!  bouquetза избора ти да станеш многодетна мами!!!

# 223
Браво, браво, Джулис, Теди и Цоцоланке!

Гледах ви в "Горчиво"! Голяма веселба е било.
Ама най-смешното не беше това за възрастта на децата, а за реакцията на плажа - вие си мислите, че мъжете ви ще си кротуват, а те  smile3512.

Честито на победителите, а и на всички участващи, защото и това си е геройство!

# 224
Предавам

ПОЗДРАВИ НА МОМИЧЕТАТА ВЪВ ФОРУМА!!!!!
Дори на Пампорово нашата Цоци мисли за нас!!!!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт