Клуб на многодетните родители - Пълна къща (6)

• 13 926
  • 329
  •   1
Отговори
# 90
JuliS, още нямам лични съобщения - нито едно Sad

Кабо Алма , предложението ти за поканата ми харесва  Heart Eyes

# 91
Маминка - направих последните корекции за тениските. Заменила съм ХХХЛ с ХХЛ.
Поръчах и 20те тениски горница от всички размери, и цветове. Надявам се да се наешат в крайна сметка. Така че с тениските , ключодържателите и химикалките приключихме.  Hug Остова да дойдат. Те ще са на протокол, не на фактура, за да не ни начисляват ДДС, и този протокол ще ви го приложа после при тениските , като ги изпратя. Та така.

Цвета текста ми хареса. Мисля че всичко е казано в него. Hug
Перке, много хубав този сайт с грамотите - много благодаря за линка! Heart Eyes

# 92
JuliS, благодаря ти за всичко, което правиш   bouquet

# 93
Цвети, предлагам да сложим и начален час.
10.30 или 11.00 newsm78 Какво ще кажете?

# 94
Цвета текста ми хареса. Мисля че всичко е казано в него. Hug

Кабо Алма , предложението ти за поканата ми харесва  Heart Eyes

Кабо
, на мен текста за поканата ми харесва.

Ми да! За къде без начален час?

# 95
JuliS, искам да резервирам 2 броя от клубните тениски  Wink получих отговори на ЛС-ите ми
И двете размер XXL - едната оранжева, другата синя.

Благодаря...отново!  Hug

# 96
Едната поръчка е моя - ако е късно или няма - каквото има! За оранжевата иде реч...

Маминка, всички искахме ДжулиС да не работи за без пари, но това е нейното решение и ние трябва да го уважим. И да й благодарим за усилията!  bouquet
PeaceТочно така Много пъти съм казвала - понякога човек има нужда да направи нещо за собствено удоволствие, ей така - с кеф, не за пари! Mr. Green Това е моят принос към каузата и заплащане за това неща! Mr. Green

А, така - като те изгони Галин - ще спиш при мен - под моста!

# 97

Мале, че съм заспа. Embarassed
Поправих се.

# 98
Цоцоланке, мисля, че е добре да разпратиш поздравления за 24 май. Браво на тебе, че се сети!

# 99
Цоцоланке, мисля, че е добре да разпратиш поздравления за 24 май. Браво на тебе, че се сети!

А текст.....Моля измислете вие, не се оправдавам, но днес цял ден ми се вие свят....и току виж съм измислила някое виещо се поздравление......

# 100

А текст.....Моля измислете вие, не се оправдавам, но днес цял ден ми се вие свят....и току виж съм измислила някое виещо се поздравление......

Че какво му е лошото?  Simple Smile Оправяй се, сигурно ти е паднало кръвното. Hug

Предложение за текст:

ПЪЛНА КЪЩА - Клуб на многодетните родители към Асоциация РОДИТЕЛИ
Ви честити най-българския празник - 24 май
и Ви пожелава много здраве, щастие, успехи в работата и ползотворно сътрудничество!

Става ли?

# 101
За 3.06. става дума и за Дендрариума, да. Simple Smile

Носете си одеало (за полягане), сандвичи и напитки (за похапване), топки и федербали (за раздвижване) и доброто настроение. Компанията ще е елитна. Останалото - както дойде. Wink
А за тези,които не са от София може ли едно упътване,как да стигнем от ж.п.гара до мястото.

# 102
Отчет - над 60 имейла съм изпратила до вестници, радиа, ТВ, списания, МС, НС и Президент в т.ч. Пък ...каквото стане! Има и такива имейли,които вече са отворени.......

# 103
Цоцоланка златна!  bouquet

наталия, май е най-добре някой да те вземе от гарата, но нека говорим за това другата седмица, че засега още не съм наясно с програмата си.

# 104
Брей, голяма активност по тази тема! Wink

Я да се преброим колко сме се нагласили да идем на пикника?
Да видим има ли смисъл да пускаме покана към всички съфорумки.

И за предаването в понеделник по ТВ7 мълчите като риби. То вярно, че е доста мокро навън, но пак ли ще ме оставите аз да се пържа? Нека отиде някой друг.

А и Цоцоланка ми обърна внимание на това. Някой да иска да дойде с мен?

Общи условия

Активация на акаунт