Клуб на многодетните родители - Пълна къща (6)

• 13 891
  • 329
  •   1
Отговори
# 75
Важното е навреме да подадем заявката и след това и парите!

Е, тениските не бяха навреме Confused

За парите - надявам се да не ядосаме JuliS

Ами който няма да отива на 3-ти - как ще процедираме за парите?
Трябва да се уточни предварително, ясно и точно, за да няма пак изчаквания като със заявките за тениските...

Ами за цената на тениските, уточнена ли е?

Аз имам едно предложение  Blush
Да има една най-ниска цена (4.50 лева беше последно), а кой каквото реши отгоре да даде (според възможностите в момента) да остане за JuliS...
Отделно вече да се дават за членския внос...

Мамите, които ми изпращаха ЛС-и за тениските, ми писаха също за различни цени - някой нямат възможност да платят повече от 4.50,  други дават по 5-6-7 лева.
И нека например, за да не се притесняват мамите, никъде не се описва кой по колко ще плати...
Важното е накрая да остане и за семейството на JuliS - да се почерпят и да купи нещо на дечицата... Надявам се и за нещо повече  Wink  Praynig

Какво мислите?

# 76
Момичета, - горницата пари са за КЛУБА Нали идеята е да се съберат парички за клуба по този начин Аз горница не искам - което мога да поема си казвам Което не мога - също Mr. Green
Имайте в предвид че тези тениски тежат и куриерската услуга ще е 10-12лв предполагам Нека се предвидят и тези парички моля
Сега - има един проблем, надявам се бързо да го решим
Значи гледам в списъкът фигурира размер ХХХЛ който размер никога не съм казвала че го има Най големият размер е ХХЛ - на Цоцоланка и стана
И освен това от размер ХХЛ пък липсват цветове - значи червеното и зеленото е свършило Има оранжево, жълто, бяло и синьо Ще ви бъда благодарна ако бързичко се ориентирате към други цветове Ще допълня поръчката към 15 ч дотогава ми се ще да е уточнено това
Детските тениски току що ги поръчах- момичето от магазина обеща да ми ги набави до утре Вярвам че там проблем няма да има

Извинявам се че така ви вадя душата , но не забравяйте че на 29 пък имам рожден ден и и този ден за работа също отпада Mr. Green надявам се да ме изведат на ресторант, вместо да печатам тениски! Hug Mr. Green hahaha

# 77
ДжулиС, надявам се наистина да има ресторант!
Мами, май тази сряда няма да има много хора, оставащи в София.
Предлагам срещата да остане за другата сряда - 30.5.07 - в района на Младост или Студ.град - там, където казахте, че било удобно. Само уточнете и дайте нещо като карта.
Тогава предлагам да е отчетно-изборното събрание, заедно с последно уточняване на ПИКНИКА и събиране на някакви пари за тениските!

# 78
ДжулиС, надявам се наистина да има ресторант!
Мами, май тази сряда няма да има много хора, оставащи в София.
Предлагам срещата да остане за другата сряда - 30.5.07 - в района на Младост или Студ.град - там, където казахте, че било удобно. Само уточнете и дайте нещо като карта.
Тогава предлагам да е отчетно-изборното събрание, заедно с последно уточняване на ПИКНИКА и събиране на някакви пари за тениските!

Теди, 30 ти е късно за среща, защото няма да има време да пуснем съобщението за пикника по имейл до родителите участвали на празника. Все пак, за да дойдат хората е хубаво да знаят от по-рано и да си планират идването.

# 79
Момичета, дори само по 0.50 лева да се дадат в повече за тениските, а другото да остане за клуба(както сте го намислили), за 108 тениски -> 54 лева - поне семейството на JuliS да се почерпи някъде...
Помислете и пишете  Wink

# 80
И освен това от размер ХХЛ пък липсват цветове - значи червеното и зеленото е свършило Има оранжево, жълто, бяло и синьо Ще ви бъда благодарна ако бързичко се ориентирате към други цветове

И значи нашият отбор се разваля, така ли newsm78 newsm78 newsm78...Ам май ще си поръчам оранжево,че поне да бъда в цвета на победителите...

А за ресторанта - ние поканени ли сме?

# 81
Мамо Цоцоланке, тъкмо и на теб щях да пиша ЛС със съобщението, че няма червени тениски твоя размер и гледам ти си се включила.  Hug

JuliS, пуснах няколко ЛС-а до мамите, заявили размер XXXL и червен и зелен цвят от размер XXL.
Няма гаранция обаче, че ще влязат в нета и форума до следобяд, за да могат да ми отговорят  Confused

Не може ли просто да не поръчваш тези тениски, а вместо тях същите размери, но от всички други  цветове (бяла, жълта, оранжева и синя).
Ако мамите поръчали тениски с размери XXL цвят червен и зелен не си харесат от цветовете, които са налични в момента, ще останат за разпродаване в клуба  Thinking
Кабо Алма какво мислиш? май ти решаваше въпроса относно броя тениски, които ще се поръчат за клуба, или бъркам  newsm78

# 82
Галче, изглеждаше прекрасно, говори много хубаво и единственото, което не стигна, е времето (както обикновено!) - да се чуят повече от нашите конкретни предложения. Но то на чиновничките от министерството никой не може да им насмогне на приказките... Все пак, чудесно е, че на темата беше отделен половин час в утрешния блок. Браво на тебе!  bouquet

Момичета, нищо не казахте за допълнителните тениски с парите на Клуба, затова на своя глава поръчвам на ДжулиС 20 тениски в различни размери и цветове - от българските. По 4 лв. правят 80 лв. клубни пари. Плюс ключодържателите и химикалките, които са над поръчаните от мамите. Надявам се да ги продадем с печалба (и тениските, и ключодържателите). Mr. Green

Маминка, всички искахме ДжулиС да не работи за без пари, но това е нейното решение и ние трябва да го уважим. И да й благодарим за усилията!  bouquet
Можеш да подадеш молба за членство в Клуба и да си платиш членския внос на ръка при следващата ни среща или пък по банков път на сметката, която Цоцоланка публикува в началото на темите.

За срещата утре няма достатъчно кандидати - май повечето хора заминават или имат семейни ангажименти заради празниците (поне за тедивас, Супер Теди, Оливети и моя милост научих такива неща). И мамите от Младост не са предложили нищо конкретно.
Предлагам по изключение срещата да се проведе в понеделник, 28 май. Това ще ни даде възможност поне в началото на седмицата да разпратим поканите по мейла.
Ако повечето са за тази сряда, няма нищо лошо да се съберат хората, които остават в София и имат възможност да дойдат. Но се организирайте бързо, няма време!

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 12:32 от Кабо Алма

# 83

Маминка, всички искахме ДжулиС да не работи за без пари, но това е нейното решение и ние трябва да го уважим. И да й благодарим за усилията!  bouquet

PeaceТочно така Много пъти съм казвала - понякога човек има нужда да направи нещо за собствено удоволствие, ей така - с кеф, не за пари! Mr. Green Това е моят принос към каузата и заплащане за това неща! Mr. Green
Приемам значи още 20 тениски поръчка от българските, но пак помислете, не е ли по-добре да поръчаме от турските защото разликщата в цената е голяма и може би ще се купят без остатък??А ако от скъпите останат $на склад$ просто ще затрапят клубни пари???

Цоцка
, естествено че сте поканени! У нас нещата стават ей така - импровизирано Та никога няма да върнем хора дошли да ни видят или да празнуват с нас! Hug па макар и на безалкохолна бира с пастички за мезе Mr. Green Шегувам се , ама ти си знаеш там - Лъчо да тренира!!!!  Mr. Green

# 84
Кабо Алма, то има ли нещо да се решава допълнително за пикника? Ако няма, ние бихме могли да се срещнем за малко, да ми предадеш адресите и да уточним текста и аз да свърша работата до понеделник. Какво ще кажеш?

# 85
 JuliS мен ме писа с новите оранжеви, нали? Като няма червени...Въпреки,че моите не са спешни,ама да не правите само заради мен червени.....

Някакъв поздравителен текст за да разпратим за 24.05. по институциите ще мислим ли, а аз ще го разпратя....

# 86

За срещата утре няма достатъчно кандидати - май повечето хора заминават или имат семейни ангажименти заради празниците (поне за тедивас, Супер Теди, Оливети и моя милост научих такива неща). И мамите от Младост не са предложили нищо конкретно.
Предлагам по изключение срещата да се проведе в понеделник, 28 май. Това ще ни даде възможност поне в началото на седмицата да разпратим поканите по мейла.
Ако повечето са за тази сряда, няма нищо лошо да се съберат хората, които остават в София и имат възможност да дойдат. Но се организирайте бързо, няма време!

Съжалявам, че не мога да организирам нещата да се видим в Младост, но използвам всяка минута за учене и нямам никакво свободно време. Даже това лошо време ми дойде добре, та не си губя времето в разходки навън с малките. Обещавам като приключа да се видим!
Поздрави!
Hug

# 87
Предлагам поканата да изглежда приблизително така:

ПЪЛНА КЪЩА - Клуб на многодетните родители към Асоциация РОДИТЕЛИ

ви кани
на

ПИКНИК

на 3 юни 2007 година от 10.30 ч.
на Дендрариума на Витоша

Носете си
храна и напитки (за оцеляване)
одеало (за полягане)
топки,федербали, въжета и хвърчила (за раздвижване)
и хубавото настроение.

От нас - добра компания.

Нека Първи юни продължи повече от един ден!

Ако не ви харесва този вариант, редактирайте, предлагайте, пишете, но по-бързо, за да може Галче да разпрати поканите.

Последна редакция: ср, 23 май 2007, 11:44 от Кабо Алма

# 88
Момичета, аз съм съгласна срещата да е в понеделник  Grinning
Благодаря ви за местоположението й   bouquet

Исках и нещо друго да предложа...
Една от редакторките на списание "Моето дете" е моя приятелка.
Мога да я попитам, а тя шефа си  Wink, дали може да напишат нещичко за многодетните мами, за интервюта и т.н..

JuliS, още нямам ЛС за промените  Sad

Това е засега!
До скоро!  Hug

# 89
http://www.123certificates.com/

Кабо и останалите , това е сайт от който може да си разпечатаме чудесни грамоти с различни (измислени от нас текстове). Ако е трудно и скъпо да организираме цветен принтер и на цветна х-я върши работа. Оня ден го разиграх този вариант за нуждите на урока ми по английски.

Съжелявам, че напоследък бавно и трудно се включвам.    Embarassed

Кабо
, на мен текста за поканата ми харесва.

Колкото до датата за редовната ни сбирка -нека е понеделнишка- нов ден-нов късмет.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт