Клуб на многодетните родители - Пълна къща (6)

• 13 882
  • 329
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Джули,мила,не се ядосвай!
Нали ни знаеш-колкото жени,толкова идеи...Не е лесно.Извинявай,че пак ще те притесним  Peace
Нямам представа как се работи това,с което се занимавате.Ако имате възможност дали може някакво количество химикалки и ключодържатели да направите и ние ще ги разпродадем?

А за визитки,аз ще съм от по-натам поръчващите  Wink

Хайде лека нощ!

# 61
Джули,мила,не се ядосвай!
Нали ни знаеш-колкото жени,толкова идеи...Не е лесно.Извинявай,че пак ще те притесним  Peace
Нямам представа как се работи това,с което се занимавате.Ако имате възможност дали може някакво количество химикалки и ключодържатели да направите и ние ще ги разпродадем?

А за визитки,аз ще съм от по-натам поръчващите  Wink

Хайде лека нощ!

разбира се че не се ядосвам Mr. Green Как си го и помислихте. Ама уточнявам по няколко пъти, да не би да си помислите че не искам да направя това или онова. Просто наистина няма време.
За ключодържатели ще направя - няма проблем , ама имам заявени 3бр. Нали ви е ясно че няма как да поръчам 3бр държачи Joy поне 20 тина да са, а?? За химикалки - късничко е ммай, ама ще питам галин дали може да пусне сито и за тях! ще кажа следобед със сигурност.Само ми дайте някаква бройка- поне 20 обаче  Hug

# 62
Много съжалявам, че не съм видяла, че ДжулиС е намерила бебешки тениски!  Embarassed Надявам се да си купя 1 за малкия, че не можах  да си поръчам!
И аз искам примерно 10 ключодържателя
Браво на Мама Цоцоланка за готиното писмо! Направо ме развесели! Не се съмнявам, че сте се представили добре. Димитрина беше днес при Миглена Ангелова, но поне началото не беше много жалващо се.
От сега казвам, че няма да мога да дойда на срещата в сряда - ще пътуваме за Ямбол!

# 63
Момичета, предлагам ДжулиС да направи още 20-ина тениски, които да платим с парите на Клуба и да продаваме после - по 4-5 от всеки размер. Казвайте бързо - съгласни ли сте? Мислех да го обсъждаме в сряда, но ДжулиС казва, че няма време.

Кабо Алма, аз съм съгласна, но не съм дала нищо на клуба...
Къде, на кой и колко трябва да изпратя?

JuliS, 3 мами ме помолиха да им изчакам поръчките, не мога да откажа...съжалявам.

А и всяка вечер имам нов готов за изпращане списък, с добавени или сменени бройки и цветове, който малко след това трябва да променя...
Не мога да се сърдя на мамите, че променят мнението си за тениските, аз също се чудих на няколко пъти какви да поръчам  Blush

Написах няколко нови ЛС на мамите с бебешко-детски тениски - да решат дали искат бели и да ми пишат.
Списъка го имаш до довечера. Peace

Всички знаем до кога беше срока, но в крайна сметка каквото успееш да направиш...

Благодаря ти за изчакването!   bouquet

# 64
Еми, не знам кой е на изчакване, но това го дъвчем вече 1 месец! пак ли не стигна времето да решим какво и колко....

# 65
Еми, не знам кой е на изчакване, но това го дъвчем вече 1 месец! пак ли не стигна времето да решим какво и колко....

smile3501 smile3501

Мами, питам се, не може ли да бъдем по-експедитивни.....Какво толкова има да решиш какъв цвят и да пишеш...Аз викам - който е до тук казал - за него се прави...Не може за 2-3 тениски и 5 ключодържателя Юлето да пуска машините......Влезте и на нея в положението.....Знаете ли, нещо ми се е насъбрало в мен и май ще стана лоша......Винаги съм си мислела,че многодетните са най-оправните и организирани, а май.....реалността е друга!

# 66
Искам да ви кажа, че ме поканиха утре в сутрешния блок на Канал 1 за разговор по демографската криза и държавната политика. Разговорът ще бъде от 8.30 до 9.00 ч сутринта

Непременно ме гледайте утре и после чакам критики и похвали относно представянето Heart Eyes

# 67
     Да се разпиша!И да добавя,и аз искам 10ключодържатели,и 10химикалки,ако се правят.За тениските-сега точно съм малко-----.Но за това пък обещавам в сряда да си оставя лептата за клуба,пък ако може с молбата като насмогна да се справя,че още не съм наясно точно как...Та мисълта ми е,че за клубни тениски ще има пари,нали искате да вземем?!

# 68
Момичета да се отчета
Аз все пак поръчах тениските от пробният списък - на своя глава че поне да има някакви тениски...
Все още нямам окончателният списък - ама каквото стане! Някакви тениски ще има. Mr. Green Поръчах на своя глава и 50 ключодържатела и 50 химикалки. Ключодържателите са на 0,42ст. а химикалките на 0,20ст.
Бебешките тениски не ги поръчах - нямам никакъв списък за тях. Имам на ЛС няколко поръчани бебешки тениски но нямам уточнени години. Утре отивам в магазина и купувам каквото има. Смятам да взема 15 бр./общо от всички размери/ ако все още ме чакат де! Blush
И понеже виждам колко се проточиха заявките...искам да помоля с плащането да няма такова голямо изчакване, щото не са малко тениски и немага да поискам разсрачване повече от 10 юни. Не са малко пари - искам да ме разберета правилно. Blush

# 69
Разбираме те най правилно! На 3-и ще носим парите, нали момичета?

# 70
Български тениски:

За 1 годинка: 2 броя

За 2-3 години: 12 броя

За 4-5 години: 9 на брой

S размер: 21 на брой, от които:
                  2 бели, 1 жълта, 5 оранжеви, 5 червени, 1 зелени, 7 сини

М размер: 17 на брой, от които:
                  1 бяла, 5 жълти, 7 оранжеви, 1 червена, 3 сини

L размер: 9 на брой, от които:
                 1 жълта, 2 оранжеви, 2 червени, 1 зелена, 3 сини

XL размер: 9 на брой, от които:
                    2 бели, 1 жълта, 1 оранжева, 2 червени, 3 сини

XXL размер: 17 на брой, от които:
                      4 бели, 2 жълти, 2 оранжеви, 3 червени, 3 зелена, 3 сини.

XXXL размер
: 4 на брой, от които:
                        3 оранжеви, 1 зелена

Турски тениски: 8 на брой, от които:

2 S
                                  2 L
                                  1 М
                                  1 XL
                                  2 XXL
                                  Всичките оранжеви

Български тениски: 99

Турски тениски: 8

Общ брой тениски: 108

Ключодържатели:  60

Химикалки: 75

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 11:33 от Maminka

# 71
Maminka моите тениски включени ли са? На мен ми трябват - 1 ХХЛ  и 1 S - червени, от хубавите, дето бяхме на Горчиво.... и колко ключодържатели newsm78 - ами 15 напр.

# 72
JuliS, нали ти обещах да ги имаш до вечерта  Wink  Hug

# 73
Мама Цоцоланка , ей сега ги включих  Grinning
Нямам ЛС от теб, явно някъде по редовете съм те пропуснала  newsm78

# 74
Мама Цоцоланка , ей сега ги включих  Grinning
Нямам ЛС от теб, явно някъде по редовете съм те пропуснала  newsm78

Аз не съм и писала заявка......Защото тениските ми изчезнаха скоро.....Не се коси....Важното е навреме да подадем заявката и след това и парите!

Общи условия

Активация на акаунт