Клуб на многодетните родители - Пълна къща (6)

• 13 896
  • 329
  •   1
Отговори
# 225
Няма по-заспала от мен,пропуснала съм и трите предавания днес,при все че ги записах на един лист и ги чаках,а се сещах едва когато мине предаването  Rage

# 226
наталия, не се ядосвай, и аз изпуснах всичко днес, но току-що гледах в нетера Следобед с ТВ7 и Горчиво в бТВ.
Момичета, много, ама много бяхте готини! В Горчиво излъчвахте толкова положителна енергия и така ви личеше, че се забавлявате, че просто да ви завиди човек. А пък разминаванията в отговорите само допринасяха за веселбата. Супер сте!
тедивас и Шапчицата стояха страхотно на екрана. Анди направи всички в студиото разногледи - така и трябва на 1 юни, няма да ни покзват само някакви дресирани деца, я! Говорихте спокойно и убедително, много добре мина!

# 227
наталия, не се ядосвай, и аз изпуснах всичко днес, но току-що гледах в нетера Следобед с ТВ7 и Горчиво в бТВ.
Момичета, много, ама много бяхте готини! В Горчиво излъчвахте толкова положителна енергия и така ви личеше, че се забавлявате, че просто да ви завиди човек. А пък разминаванията в отговорите само допринасяха за веселбата. Супер сте!
тедивас и Шапчицата стояха страхотно на екрана. Анди направи всички в студиото разногледи - така и трябва на 1 юни, няма да ни покзват само някакви дресирани деца, я! Говорихте спокойно и убедително, много добре мина!
А ние тук нямаме достъп до БТВ....сървъра на нетерра им е претоварен и пише да "Опитаме отново по-късно...." newsm61

Как може такова нещо!!! newsm45 Нищо не сме гледали....ще полудея от яд!!!... smile3511

# 228
  • София
roza,не се ядосвай.В Нетерра ги има на запис предаванията на ТВ7,но трябва да се регистрираш,за да ги гледаш.Предаването се казва Следобед с ТВ7.Гледай го!

А БТВ имат ли такива предавания на запис?Има пак там-в Нетерра.

Кабо Алма,благодаря за хубавите думи! Аз предположих,че повече няма да се сетят за нас,но казаха,че не е вярно.Оказа се,че водещата я познавам от времето,когато работеше в Радио FM+.Операторите се посмяха.Е,имаше и не много доволни,но това са рисковете на живото предаване.  Joy

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 10:46 от тедивас

# 229
Успях да видя повторениет по ТВ "ЗДРАВЕ"  - много бяхме готини! И най-важното и таткото се престраши!
Успях да гледам и от neterra.tv записи на Горчиво и на Следобед на ТВ7! Строхотни бяхте ТедиВас и Шапчице! Толкова много дечурлига, а само Анди беше в стихията си! Другите бяха кротки - ни може да им се чуе гласът, ни името!  Joy

# 230
БРАВО на Теди,и на ПЪРВИЯТ ТАТКО осмелил се да застане пред камерите в студиото!!!Теди направо ти завиждам.Моят отказа подобни неща,категорично...

А кого видях аз в студиото на ТВ7? Wink Вярно, че не се престраши да говори, но поне направи първата стъпка - появи се. Peace

Вчера бях на връчването на петицията на Движението на българските майки - нали ги подкрепяме като организация.
Момичета се бяха подготвили много добре. Аз-детето използваха повечето от времето, но исканията на ДБМ бяха по-конкретни и според мен биха имали по-голям ефект, ако се вземат под внимание. Хубавото е, че организациите работят заедно и все пак от парламента излезе Светослав Спасов - председателят на Комисията за децата, младежта и спорта - за да получи петицията. Беше добронамерен. Дано има някакъв ефект.
Междувременно успях да разменя няколко думи с него и тай поиска да научи повече за Клуба. Ще трябва да му изпратим представяне.

# 231
  • София
И аз гледах Горчиво.Бяхте големи сладурииииииииииииииии!  Joy Joy Joy

Кабо Алма,какво стана с интервюто за в-к Сега?Успя ли да стигнеш навреме?

# 232

А кого видях аз в студиото на ТВ7? Wink Вярно, че не се престраши да говори, но поне направи първата стъпка - появи се. Peace
    Това беше извънредно,и не се брои Laughing Laughing Laughing!!!Моят мъж направо го шашнаха като му закачиха микрофона,пък го и напудриха...Той се беше пазарил да ни е само шофер,пък то каква станаааа...Още му се подмазвам,за вчера Wink!!!

# 233
Кабо Алма,какво стана с интервюто за в-к Сега?Успя ли да стигнеш навреме?

Е, малко закъснях, но Галчето не се разсърди.  bouquet
После говорихме с журналистката повече от час. Стори ми се искрено заинтригувана. Дано да сме успели да й обясним, че не искаме помощи и че това, което настояваме да се промени, е от полза за всички.

# 234
   Току що гледах Горчиво,наистина сте супер Joy Joy Joy...Сега отивам да пробвам на нашият тати,това с децата Grinningда видим той какво ще отговори...
   Но първи канал,не намирам запис?!

# 235
Нещо изпуснах нишката с тениските.
На какъв етап сме?

# 236
Здравейте многодетни мами
Аз съм от Варна ,но живея в Мароко от доста отдавна Имам дъщери на 12 год,на 8 год и почти на 7 год ,имам си и едно болничко момченце,заради несериозността на тукашните лекари има диагноза Бъбречна недостатъчност на 2 год и 9 мес ,за което ще ходим през лятото във Франция за да му дадем бъбрече от мама или татко Радвам се да бъда с вас ,макар и от далеко

# 237
    ДОБРЕ ДОШЛА НИ,МАМИ СВЕР!!!Много съжалявам за твоето малко момченце,стискаме палци нещата да се оправят!!!И те уверявам че тук можеш да намериш,истински приятели,и подкрепа!!!Ще се радваме да се включваш по често!

# 238
Здравейте, казвам се Атанаска Иванова и съм представител на Сдружение
Настоящи и Бъдещи майки!
На 19.06 нашето сдружение организира кръгла маса  на тема
Неравностойното положение на близнаците (едновременно родените деца) в
обществото.
Ще се радваме ако вашата организация застане зад нас в
борбата срещу несправедливото делене на децата от страна на Държавата.
Поздрави: Атанаска Иванова
Ако имате въпроси съм на среща!

# 239
Мила svearДобре дошла при нас   bouquet
 Ще се молим за милото ти детенце..!!! Praynig Praynig Praynig
 Дай Боже всичко да е наред!! Praynig Praynig Praynig

Nasinda...здравей  Hug

Открих един сайт на който може да се гледат телевизии от цял свят както и много български телевизии.Това най-вече може да помогне на мамите живеещи извън Б-я.Може и да го знаете... newsm78 ...но за всеки случай ето пак... Hug

http://bg.gledai.tv/index.html?channel=57

Желая ви успешен ден!  bouquet

Последна редакция: пн, 04 юни 2007, 17:03 от roza66

Общи условия

Активация на акаунт