Към БУРГАС поемай друже, на ваканция заслужена (24)

• 14 547
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Честито на Рождениците , да са здрави , много щастливи и много любов !

# 226
Честито на всички рожденици днес!  bouquet

В следродилно има хлебарки, които дори ходят по кошчетата на бебетата!  Sick А Ковачева е добра, когато не й се задържиш много в отделението, пък било то и с причина.  #2gunfire

# 227
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ. МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!

Тази вечер изпратих малкото слънце с баба му и ни е много  Cry с татко му. Но мама трябва да спретне едно вече лятно
 newsm79 1dishes newsm55 1ironing wash hang newsm75 чистене

Лека нощ и да спите сладко сладко като това писе

# 228
  • Бургас / Славейков
Добро утро днес май няма да се излиза навън.AngelEyesмина ли разтройството на малката .?Сетих се че може да пие сок от дренки .

# 229
Добро утро. Много спите, само pupelina май е най-ранобудна днес Simple Smile  Wink  Simple Smile
Да сервираме кафето, че да ви замирише и да се размърдате

# 230
  • Бургас
Мммммм....,че хубав аромат на кафе се разнесе.Добро утро! newsm46Как сте бе момичета?Днес ще има ли разходки?Като гледам това мрачно време.... smile3516

# 231
То е много скапано на вън, а и го дават да вали

# 232
  • Burgas, Bulgaria
мерси за кафето.Аз ще имам гости днес-свекървището ще идва и шетам че после всички съседки ще знаят че в къщи е кочина  Mr. Green

# 233
  • Бургас
Еееее ама ти какво и се връзваш на свекървещицата, ми като и пречи кочината да ти помогне и да изчисти. То да не е така лесно с бебе и чистене и готвене и хиляда още други работи.

# 234
  • Бургас
Привет и от мен,
хубав ден!

# 235
Днес на моята свекърва ще подаря такова цвете

ЦЪК

ЦЪК

ЦЪК

# 236
  • Бу-у-урга-а-ас
Що? Отровно ли е?  hahaha

# 237
  • Бургас
Мммм цветяяяя, искам и аааааз  Crossing Arms Моите цветенца останаха при бившия и сега си нямам  Sad

# 238
Здравейте момичета! Минавам за малко. Не е лесна работа с бебока,а така ми се иска по честичко да си посядвам на компа и да ви пиша,ама....... Няма начин,така ще е.
Със закъснение искам да честитя на рожденниците, Дими и мъжо, Мегита. Живи и здрави,любов,щастие и късмет!  bouquet

Една малка почерпка и от нас, защото днес правим 40 дни.Ходихме в църквата на сърандисване, или нещо такова. Незнам как се пише, още по-малко знам буквалния превод. Абе попа чете молитва, май очистваща се казва за майката. Иво беше учудващо спокоен,добре се представи детето Grinning
Иначе за протокола, възпалени са ни ушичките и слагаме капчици. И носа му издава някакви странни звуци, сякаш има сополки,но нищо не се вижда или излиза. Странна работа! Слагам и в него капки. Сменихме и храната,сега сме на Омнео. Да видим дали ще има ефект за коликите, защото уж тази я дават против колики. Вие имате ли някакви наблюдения?
Еми засега толкова ми е отпуснатото време, дано и следващия път като вляза всички да сте добре, а и вече да радваме на нови бебоци. На чакащите мамета, и в частност Тина, като най скоро очакван бебок искам да кажа,че стискам палци всичко да е наред. Повече позитивни мисли, и по малко притеснение!   Hug Hug Hug

# 239
  • Бургас
Добър вечер и от мен,
днес такава обиколка направих на магазините, че сега съм без крака. В понеделик и четвъртък сме на балове и днес трябваше да купим подаръци. Доволна съм, за момчето избрахме гривна с подходяща висулка, а за момичето колие с подходящи обици. От ювелирна стомана са, много са интересни. И за мен си купих един панталон за лятото, едни чехли, които не знам докога ще ми стават, ако ми отекат краката, но за сега са ок.  Ами това е от мен. Приятна вечер и хубав ден утре Ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт