Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо има две сходни теми за диета без глутен и казеин?
Какви методи могат да се използват за преодоляване на хранителна непоносимост?
Какви са някои методи за преподаване на децата да казват „аз“ или „мое“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо има две сходни теми за диета без глутен и казеин?
-
Какви методи могат да се използват за преодоляване на хранителна непоносимост?
За преодоляване на хранителна непоносимост могат да се използват различни методи, като постепенно въвеждане на храна в продължение на две седмици, игра с храната, масажиране на устата и поведенческа модификация. Тези техники имат за цел да стимулират интереса към храната и да помогнат за преодоляване на непоносимостта.
-
Какви са някои методи за преподаване на децата да казват „аз“ или „мое“?
За преподаване на децата да казват „аз“ или „мое“ могат да се използват различни методи, като търкане на връв между дланите, което се препоръчва като начин за преодоляване на този стереотип. Освен това играта с букви и цифри, както и обучението на децата да изразяват своите нужди и желания, са полезни методи за развитие на езика и комуникацията.
-
Как мога да науча детето си цветовете?
-
Какви са някои начини за справяне с нощните пристъпи и разходки на детето?
Честит празник на всички!!! В дни като този съм още по- горда ,че съм българка!!! Надявам се да успея да предам тази гордост и на сина си Максим.Той още мисли дали на есен да ходи на училище в първи клас
. Поне от снимката не мога да видя захапковия му проблем
Хубавелко е той 

Цяло ново изречение което изтърсил днес: "What are you looking for?" /какво търсиш? / Терапевтката му беше толкова щастлива и превъзбудена, обади ми се да ми каже колко се гордее с него
Освен това днес е бил в настроение и издавал звуци - като мачкали хартията казвал нещо като "crumple-crumple" - мачкам мачкам - имитирал терапевтката - тя така му говори. Освен това сам се поздравявал като се справел с задача и наредил пъзел от 5 части. Успяла и да го сложи на голямата топка и леко да я побутне докато го държи здраво /той нали има проблем с вестибуларния апарат - за нас това е голямо постижение/...
Най-много ме боли, като видя детето си безпомощно да се справи с физически застрашаваща го или унизяваща ситуация.
.
.