Изчезнало дете

• 34 592
  • 361
  •   1
Отговори
# 105
Ох, незнам но ако наистина е стигнала до африка шансовете и за оцеляване са малки или поне за намиране. Там по арабските тсрани нали всички се забулват..... като го "покрият" детенцето и край а и има толкова много бели робини т ам ... ужас, тръпки ме побиват. Като знам и колко е лесно да се минават границите по тези земи.... особено ако има пари и/или познати.....  Била съм по този край и си нямате представа какво е - ако лично не сте били сред тези хора. Дори и някой да вижда детето и да знае че го търсят едва ли някога ще каже на някой..... Дано е грешна информация и детенцето е още в Европа - шансовете за намиране са по-големи..... Абе каквото е, дано успеятт да я намерят.

# 106
Момичета,здравейте.Има ли развитие по случия с момиченцето?

# 107
  • постоянно
Това е уеб сайта за Мадди- разпространете го сред приятели и близки.
http://www.findmadeleine.com/
В стаята където са били отседнали са намерили ДНК , което не отговаря нито на някои от семейството, нито  на тези на заподозряните до момента лица.Мисля че ще ударят на камък със разследването.Родителите са ходили до Ватикана и Папата се  е помолил за мадди и е докоснал нейна снимка за  да повдигне духа на родителите.
Мисля че няма да я намерят- даи боже да не съм права!
Вили

# 108
Новини от последния 4ас ...Испанската полиция е полу4ила обаждане от мъж който знаел къде е Мади.... Praynig Praynig Praynig

# 109
  • Linz
Новини от последния 4ас ...Испанската полиция е полу4ила обаждане от мъж който знаел къде е Мади.... Praynig Praynig Praynig
А дано  Praynig

# 110
Ох, Praynig, дано открият Мади!
И не само нея, страшно е колко много дечица изчезват и колко е безпомощна полицията да ги открие, спомнете си за Съвестин!

# 111
# 112
Испанската полиция отри4а за телефонното обаждане..
Т.е. е измислица на Скай нюз...поне така пи6е в португалските сайтове newsm78

# 113
  • E-CLM & CH-VD
Toку-що съобщиха по новините, че в Холандия е получено анонимно писмо с подробна карта на местност в Португалия, където било отбелязано къде е заровено телцето на Маделин Confused Cry.
Преди известно време било получено подобно писмо с такава карта, което посочило точното място, където били заровени 2 изчезнали дечица от Белгия.  Cry Sad
Тепърва ще се проверява тази версия. Дано да е лъжа. Praynig

# 114
  • постоянно
И аз го гледах това- страшна работа лелееее. Praynig Praynig Praynig

# 115
НЕ съм го чула това.

Ужасно нещо, направо настръхнах като го прочетох  Tired

Какво са им направили дечицата че така постъпват с тях??? Cry

Мале, а предтсвям си, или поне се опитвам да си представя, какво е на родителите.  На никого не пожелавам такъв кошмар - дори и на най-големия си враг.

# 116
Ето малко новини за Маделин:

http://www.express.co.uk/posts/view/11536/Madeleine:+Police+quiz … over+kidnap+claim

За съжаление не са я намерили още, но с намесата на този испански детектив може и да има светлина в тунела! Дано да я намерят!!! Praynig

# 117
Дано я открият  Praynig

# 118
  • Linz
Дано...  Praynig

# 119
Дано да има късмет това детенце и да го открият живо и здраво-физически и ментално Praynig Praynig.
Не знам, ако е попаднала на педофил #2gunfire....по дяволите....

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 10:10 от surfline

Общи условия

Активация на акаунт