Изчезнало дете

• 34 579
  • 361
  •   1
Отговори
# 120
Toку-що съобщиха по новините, че в Холандия е получено анонимно писмо с подробна карта на местност в Португалия, където било отбелязано къде е заровено телцето на Маделин Confused Cry.
Преди известно време било получено подобно писмо с такава карта, което посочило точното място, където били заровени 2 изчезнали дечица от Белгия.  Cry Sad
Тепърва ще се проверява тази версия. Дано да е лъжа. Praynig

Що за идиот ще си играе така с хората , или е политическа работа пак  Rolling Eyes  Дано се намери детенцето  Praynig

# 121
Тази сутрин казаха, че са арестували двама тарикати (мъж и жена), които твърдяли, че знаят къде е детето, но ще кажат само срещу наградата от 4 милиона. Ненормалници, егати подигравката с родителите, дано да им тряснат поне някое солено наказание, че да им мине мерака за изнудване друг път Close

# 122
Ами за тази награда е ясно , че ще има такива идиоти , но дано наистина биват наказани  Rolling Eyes

# 123
Уф дано да е само за пари работата, че иначе, ако намерят някъде едно осакатено дете или още по-лошо...горкото семейство #2gunfire

# 124
Дано я намерят малката сладурана жива и здрава  Praynig. И тук казаха за нея ама само репортаж и това е изобщо не бях чувала за карти къде е тялото или други такива неща. Ужасно моля се за нея и семейството и.  Praynig

# 125
  • в Tara
дано  открият малкото слънчице!
някой знае ли подобен случай завършил с хепи енд? Praynig

# 126
дано  открият малкото слънчице!
някой знае ли подобен случай завършил с хепи енд? Praynig

Абе за хепи енд малко е трудно да се говори, ама намериха едно момче( на 11 е било като е било отвлечено), 4 години след като е отвлечено от педофил. Момчето живяло с него и когато той отвлича друго 10 годишно явно, за да замени първото полицията ги открива и двете. Даваха даже по Опра за това. Трагична история, ако искате прочетете.  Rolling Eyes

# 127
  • E-CLM & CH-VD
Абе за хепи енд малко е трудно да се говори, ама намериха едно момче( на 11 е било като е било отвлечено), 4 години след като е отвлечено от педофил. Момчето живяло с него и когато той отвлича друго 10 годишно явно, за да замени първото полицията ги открива и двете. Даваха даже по Опра за това. Трагична история, ако искате прочетете.  Rolling Eyes

За това и аз четох. Другия случай също - за австрийката Надя... (забравих й фамилията), май Кампуш беше, отвлечена на 11 и избягала на 18 години....
Дано родителите не се предават в търсенето, защото утихне ли шума, край. Докато се търси детето, все има шанс да се изнерви похитителя, и да я остави някъде.  Praynig

# 128
  • в Tara
да, и аз се сетих за онова момиче.
колко болни мозъци има по света, а си мислих, че тия неща са  само по филмите.

добре де, това са деца. по-лесно е да отвлечеш дете сякаш, ами колко случая има- излязъл някой възрастен до магазина примерно и никога повече не се върнал. и никога нищо не се чува за този човек. брррр, направо ми е мистерия.

# 129
Дано родителите не се предават в търсенето, защото утихне ли шума, край. Докато се търси детето, все има шанс да се изнерви похитителя, и да я остави някъде.  Praynig

Да ти кажа изнервянето на похитителите е нож с две остриета.   Confused

# 130
  • E-CLM & CH-VD
Да ти кажа изнервянето на похитителите е нож с две остриета.   Confused

Така си е. Ще се види в безизходица, и или ще я остави някъде и ще се покрие, или... не ми се мисли дори за другия вариант Confused

# 131
Има ли нещо ново по този случай?

В цял Амстердам бяха разлепени снимки на Маделин.  Cry Викам си, чужбинските майки не може да не знаят нещо по случая...

# 132
Все още я издирват според мен, защото тук навсякъде по магистралата е пълно с нейни снимки. Току що разглеждах  един местен сайт и там също има материал за нея. Сложили са линк и към този сайт http://www.findmaddie.com/ .

# 133
  • Пловдив
В Бг-сайтове не мога да намеря никакво инфо. Намериха ли го момиченцето?

# 134
До момента - не, за съжаление. Прекрасно дете. Дано го намерят по-скоро. Четох, че е видяно някъде из Европа и е живо. Но не е намерено още.

Общи условия

Активация на акаунт