Изчезнало дете

• 34 536
  • 361
  •   1
Отговори
# 180
Много кофти история. Колкото и гадно да звучи, и аз съм съгласна с Шехи, че родителите няма начин да не са замесени. Толкова перфектно отвличане от хотелската стая според мен изисква много добра подготовка. И най-вече защо не са взели и 3те деца?!
Дано поне детето е живо, но след толкова много време и за това се съмнявам.  Cry

# 181
  • E-CLM & CH-VD
А ако е бил нещастен случай ,защо ще прикриват?!!

Биха го направили по няколко причини:
- да не ги обвинят, че дрогират собствените си деца;
- че им дават приспивателни без рецепта, което е престъпление;
- да отнемат родителските им права над близнаците;
- да ги съдят за небрежност...
Поне това ми хрумва в момента.  newsm78
От страх от всичко гореизброено, са се паникьосали и са направили незнам-си какво с тялото, а сега след целия медиен шум е невъзможно да си признаят.

Дано все пак това с хапчетата да е само слух Praynig.

# 182
Ама как бе хора

ОК да речем дали са приспивателно но :
-Детето умира
-единя ще приеме вината ,така че другия да е невинен и близнаците да имат родител
-другия родите ще си приеме последствията

Но

- детето умира
- те решават да се отърват от тялото на собственото си ангелче,захвърлят го някъде ....не мога да си представя че някой може да направи така със собственото си дете ,само си представете картинката.
-и не само това ами ако са го направили във момент на някакъв гаден импулс .....как ще се успееш да удържиш чувството за вина след това ,в един момент ще те удари...ще се побъркаш
-или поне единя от тях няма да удържи,да речем майката

Искате да ми кажете че и двамата  са толкова прецакани ли?
----------------------------

А по повод въпроса защо не са взели и другите 2 деца ...ами искали са само момиченцето -има всякакви болни мозъци които харесват момиченца точно на такава възраст,причини има много защо само нея ,това не ми се вижда подозрително.

# 183
  • E-CLM & CH-VD
Само казах няколко предположения newsm78 Peace.

А и в момент на паника човек не мисли много логично. Първо е инстинкта за самосъхранение и после всичко останало.

Надявам се все пак един ден истината да излезе на бял свят.

Любопитно ми е също какъв ще е резултата, ако родителите минат през детектор на лъжата Thinking.

# 184
А и в момент на паника човек не мисли много логично. Първо е инстинкта за самосъхранение и после всичко останало.

Надявам се все пак един ден истината да излезе на бял свят.

Любопитно ми е също какъв ще е резултата, ако родителите минат през детектор на лъжата Thinking.

Съгласна. Освен това въобще не е ясно с какви приоритети са родителите. Може за тях доброто име да е всичко и да са готови да го бранят на всяка цена (дори и смъртта на детето им).  А те приличат на такива - англичани, добро положение в обществото.

Най-важно е да открият детето живо!

# 185
Не бе Вес и аз си коментирам -ей така си хвърляме идеи и си говорим. Peace
--------------------------------------

Да и аз съм съгласна с това - но това по време на импулса ...а след това,как може да не психясаш ??!! И особенно майката,като осъзнаеш какво си направил ,как може да продължиш да живееш и да се появяваш по ТВто и да говориш нелепости.
Просто ми  е странно как поне единя не е рухнал емоционално,та те са постоянно публично изложени.Егати хладнокръвието значи !

# 186
  • постоянно
Вчера бащата е напуснал предварително пресконференция, мисля че поради неудобно зададени въпроси или такива на които не  е искал да отговори.
Аз го казах в началото , казвам го и сега: Болни мозъци колкото си искаш.Гледаш ги  добро семейство, хубави професии ама  знаеш ли ги какво им е  в главата.Тук една майка  захвърли новороденото си дете  в реката,  всеки ден четеш за родители убили децата си а после и самите себе си, миналата година  един Американец уби 6 мес си детенце и майката( англичанка).
Забелязахте ли как бащата държи ръката на майката през цялото време  на интервютата- как тя много рядко говори.А сега някои да ми каже  Видяхте ли тази майка  веднъж да се разплаче???? Аз следя случая от самото начало и  мога да ви кажа че  не я видях една сълза да  пророни.Знам че всички сме различни, но някак си е много странно.
Иска ми се да намерят детенцето живо и здраво, но не ми се вярва. За мен родителите дори и да не са виновни трябва да бъдат подведени под отговорност тук в Англия за небрежност поради факта че са оставили 3 деца под 12г  сами в къщата.
А за полицията вече думи нямам - те всяка седмица имат някаква следа и все до никъде не стигат newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Имате ли някакви новини  мами от Португалия? Hug
Вили

# 187
.....Егати хладнокръвието значи !
Eеее, хайде стига де, вие още малко присъдите ще им издадете, като гледам все по сигурни ставате, че са те......
Не може така с лека ръка да се подхвърлят обвинения на хора, само защото полицията не си е свършила работата и няма други заподозряни. Толкова хиляди деца изчезват безследно, без да се разкрие нещо, какво му е странното на това отвличане? Само, че тук родителите могат да си позволят да раздухат нещата, за да не се забрави случаят. Иначе ние нормалните човеци щяхме да чуем в началото на май, че е отвлечено дете и досега щяхме да сме го забравили 100 пъти.
Спомняте ли си Наташа Кампуш? Момичето, което беше изчезнало за 8 години, отвлечено, и което успя миналата година да избяха. Майката на това момиче е била 8 години заподозряна, че има пръст в отвличането и в евентуално убийство. Не са я опандизили само защото нямало доказателства. След появата на дъщеря й естествено излезе на яве, че жената няма нищо общо с онзи ненормалник, ама представяте ли си какво й е било, не стига че не знае какво става с детето й, ами и да се чувства обвинена за нещо, което не е направила. А, обвиненията са тръгнали от там, че тя се държала прекалено сдържано навън, т.е. не се тръшкала, ревяла и такива работи, и хората нали всички са големи психолози, веднага измислили, че не й е чиста работата. Хората са различни, не можем да очакваме идентична реакция от всеки. Тя по-късно в едно интервю каза, че предпочитала да си тъгува сама в къщи, а не да излага чувствата си на показ навън и да прави шоу на хората.
Така че не ги обвинявайте така с лека ръка тези хора, само на базата на разни слухове (официално инфо за предполагаемата свръхдоза няма). Peace

# 188
Стига бе хора. Те са отгледали това дете 4 години и то не от лесните. Сума нещо са направили и преживяли с него теzи 4 години. Може да не може да плаче жената пред хора. Дали всеки би се раzплакал в момент на шок или просто ще преживява вътрешно, ще може ли да мисли?
А я си представете , че детето ви е иzчеzнало и някой ви zадава "неудобни въпроси"  , при цялото ви страдание ? Няма ли да иzлеzнете от стаята?
И къде ли някакви си англичани, непоzнаващи района ще успеят zа 0 време да се оттърват от труп на дете , което дори цялата им местна полиция месеци наред да не може да намрери?????????????????????

# 189
Вчера бащата е напуснал предварително пресконференция, мисля че поради неудобно зададени въпроси или такива на които не  е искал да отговори.
Ти нямаше ли да я напуснеш при това положение? Честно? Или щеше да останеш чинно да даваш отчет на журналистите, които търсят сензацийки и интересни заглавия (да не мислиш, че им е зор за детето). Огън ти гори на главата, а онези насреща ти задават въпроси, водени от разни слухове и ти какво? Оставаш да се оправдаваш? Не вярвам. Аз лично бих им теглила една майна и бих напуснала също.....

# 190
  • Primum non nocere !
Шнапс, пусни примерно една тема "Бихте ли оставили децата си сами в къщи , за да си пиете спокойно виното в ресторант", в темата "Проблемно забременяване"и ще видиш какви реакции ще има у майки ,които са се подложили на 10 инвитро, само и само да се сдобият с дете!

Биба, присъди не раздавам и не искам да бъда лош пророк. Фактите сами говорят за това. Ти били оставали детето си само? На същата възраст е. Би ли отишла на ресторант? Кажи де?
Зная само ,че тези родители са достатъчно умни, за да не преценят последствията.
Зная как живее ортопед в Англия...с бяла спретната къщурка с 2 мерцедесчета отпред.
Загубят ли работата си, губят живота си! А, той трябва да продължи заради другите 2 деца...за да бъдат осигурени и образовани ,трябват много пари. Може би това е тяхната психология. Иска ми се да не е така....но...

# 191
ти отиваш в Португалия на почивка. Не си бил преди това на това място. Детето ти умира една вечер, ти се вzимаш в ръце, хладнокръвно скриваш перфектно трупа някъде (къде  newsm78) , отиваш на ресторант, иzмисляш перфектна версия, връщаш се и викаш полиция ... това в рамките на няколко часа  newsm78  И се държиш така, че и обучени полицаи психолоzи, поzнаващи хората достатъчно добре, zа да zалавят престъпници ти хващат вяра и си губят времето месеци наред , търсейки други следи  newsm78 newsm78 newsm78 И поzнавайки перфектно областта си не могат да намерят трупа, скрит от теб, туриста?

# 192
Биба, присъди не раздавам и не искам да бъда лош пророк. Фактите сами говорят за това. Ти били оставали детето си само? На същата възраст е. Би ли отишла на ресторант? Кажи де?
Ами не, след този случай особено... но това не ги прави убийци. Много хора го практикуват това, особено в затворени комплекси. Глупаво и безотговорно е, разбира се, но това не прави от родителите убийци. Като работих в Слънчев бряг съм го наблюдавала това стотици пъти (а дори не бяхме затворен комплекс) и тогава от погледа на моите 19-20 години, даже ми се струваше нормално. Децата спяха някъде из хотела (дълъг 200 метра и с минимум 6-7 изхода) а родителите си седяха при нас в бара. В затворен комплекс човек даже още повече може да се заблуди, че е сигурно, няма какво да се случи и да му се доиска да разпусне вместо да седи до леглото на спящото дете. За мен до момента това е единственото нещо, в което могат да ги обвинят със сигурност, че не са си пазили добре децата. Други "говорещи" факти не виждам......

# 193
  • Primum non nocere !
Никой не ги и нарича убийци! Писал ли го е това някой?

Каквато и вина да имат...те ще си я носят до края на живота.

Ако си бяха пили виното в стаята....Ако бяха наели бавачка за 3 часа....

# 194
Колкото повече се нищи вината на родителите и се изказват чудовищни предположения, толкова повече се сещам за онзи злощастен случай отпреди 10 години, с убитото момиченце от конкурсите по красота, JonBenet Ramsey.

Сигурно сте чували за него, наскоро имаше следа. Тогава родителите са били основен заподозрян, чак по-късно е намерено ДНК от трети човек.

Убито е единственото им дете, обществото и полицията ги разкатават и накрая майката умира от рак.
А убиецът още не е намерен ...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт