90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XXI

• 2 982
  • 68
  •   1
Отговори
# 45
Това нова снимка ли е? Падам... Тя явно е доста закъсала, че да се xващам  с този...

# 46
  • Sofia

Сега

Преди

Последна редакция: нд, 23 авг 2026, 18:51 от Doli

# 47
Някой гледа ли сезон 12, който се излъчва всеки понеделник? Какво ви е мнението за двойките?
При кои от тяx смятате, че мъжете са свестни, а жените луди... и обратното? Кои двойки ще издържат изобщо?  

• Catie, 26 (Portland, OR) & Josh, 30 (England)

• Marissa, 45 (Blue Bell, PA) & Edward, 32 (Dominican Republic)

• Mallorie, 29 (Athens, AL) & Rașit, 29 (Turkey)

• Shea, 54 (Paducah, KY) & Anabelle, 54 (Philippines)

• Debby, 55 (New Orleans, LA) & Mido, 41 (Egypt)

• Ashia, 38 (Alabaster, AL) & Maxwell, 28 (Nigeria)

• Thomas, 31 (Long Beach, CA) & Paula, 41 (Brazil)

Твърдо заставам ЗА жените при двойките:
• Shea, 54 (Paducah, KY) & Anabelle, 54 (Philippines)
Debby, 55 (New Orleans, LA) & Mido, 41 (Egypt)

Твърдо заставам ЗА мъжете при двойките:
• Catie, 26 (Portland, OR) & Josh, 30 (England)
• Marissa, 45 (Blue Bell, PA) & Edward, 32 (Dominican Republic)

Средна работа при:
• Thomas, 31 (Long Beach, CA) & Paula, 41 (Brazil)
• Mallorie, 29 (Athens, AL) & Rașit, 29 (Turkey)
• Ashia, 38 (Alabaster, AL) & Maxwell, 28 (Nigeria)
Червени лампи при всички Grinning

Последна редакция: вт, 25 авг 2026, 00:51 от diziler

# 48
  • Sofia
Гледам.
Никоя двойка няма да се задържи задълго.

Последна редакция: вт, 25 авг 2026, 10:19 от Doli

# 49
  • Пловдив
Аз също мисля, че нито една двойка няма да се задържи. Абсолютно съм сигурна даже и 99%.

# 50
# 51
Яра раздели ли се със съпруга си?

# 52
  • Пловдив
Яра раздели ли се със съпруга си?
Май са в процес на развод. Така бях чела, но не е 100% сигурно. Сега май в събота ги дават някой от двойките. Джоуви се е махнало от неговата работа и сега си стои в къщи но Яра хич не е щастлива от този факт. Той по цял ден бил с приятели и пиел бира и нищо не ѝ помагал. Единствено е ходил малката на училище.

# 53
# 54
Този, горкия, най- сетне си намери жена.

# 55
И пак сръбкиня, като съдя по името й, фамилия Гудич.

# 56
  • София
Аз се чудя защо не пишете, а то имало нова тема Simple Smile В момента гледам новия сезон за двойките.

Ший и Анабел - не са един за друг. Тоя яко е разпасан и несериозен. Анабел да си оди в Филипините най-добре.
Деби и Мидо - ако се оженят голяма грешка. Деби нз защо иска толкова брак с тоя льольо....аз ако съм го пращам да си ходи в Египет и да си седи там.
Кейти и Джош - пак не са един за друг...откровено казано Кейти иска да из**** света..тва е. Само за секс мисли.
Мариса и Едуард - не мога да им разбера проблемите ...освен разликата във възрастта и че той иска деца, а тя не.
Томас и Паула - тоя Томас живее  в минимализъм и не може да се пръскаш с дезодорант и да не ползват сапун...каква е тая работа ??!! Паула ми е по-симпатична от двамата, но и тя малко прекалява, но я разбирам. В Бразилия очевидно живее по освободено. Смятам, че САЩ не е за нея.
Малъри и Рашит - на страната на Рашит съм по темата за децата, но я разбирам и нея. Всеки има право да не иска деца. Също така тя мисли само за себе си, за нейните драми, за катастрофата и само тя е правата, а Рашит нищо не е загубил...
Ейша и Максуел - тва момиче как ме дранзи...и двамата не са стока. Единствено нейният приятел който дойде да я разубеждава как му беше името Рон ли беше...е най-читав от тая работа. Яйцеклетките били намалявали...ма замрази ги бе...за некъв от Нигерия се прежалва и я стане бебето, я не. И след целия хейт от страна на роднините му не знам какво още прави там и защо драпа да е точно този. А на Максуел не му е читава работата, има нещо там.

п.с. Радвам се, че Яра и Джоуви се развеждат. Той повечето време го няма или пие с приятели. Разбирам я. Повечето време тя се гърби с всичко.

# 57
Много хубав разбор. По същия начин мисля и аз за всичките двойки.

Египетянина е пълен льоло, да си заминава за Египет веднага. Онзи дебелия Шийн изобщо не заслужава грижите на филипинката. Той все пак има деца, ама тя има ли, така и не разбрах.

Бразилката с нейното манифестиране... кукувица. Този пък не дава ни парфюм, ни дезодорант, ни парфюм... абе я сик.

Единствената по-свястна двойка е на Рашит и Малъри, в случая съм на негова страна.

А англичанина с нимфоманката... тези са тотал щета. Той да се маха час по-скоро и да се връща в UK.  Тази е неуправляема, а той все пак не идва от бедна страна, та едва ли това му е мечтата на живота, да живее в САЩ.

# 58
  • София
Анабел май  няма деца. Работила е в Дубай и е издържала мъжа си и той изневерил и забременил любовницата си.
За Паула ако ставаше с манифестиране всичко щеше да е по - добър живота ни, но уви не става баш така.
Англичанина Джош май му е мечта САЩ. Не знам защо толко драпат в САЩ всички да ходят. Не е толкова лесен живота там.

# 59
  • Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт