КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 14 (Сезон 5)

• 9 656
  • 210
  •   9
Отговори
# 195
Ще се опитам и аз да си изкажа впечатленията за момента, въпреки че още не мога да ги запомня кой кой е от тези дето не са много известни.

Dj Дамян - харесва ми, но ми се струва, че на моменти малко преиграва, за да може по-малките в къщата да го харесат.
Блага - доста сте писали, ппц не обичам да говоря за годините на хората, но не може да гониш четиридесетака и да се държиш по този начин, а после да се оплакваш, че не можеш да си намериш мъж....
Габи - наистина вече се изтърка. Тъкмо ми стане симпатична и тя пак се изцепи с нещо супер злобно и отвратително. Не мисля, че е чак толкова прекрасна и тя, че да си позволява чак така да обижда други хора.
Цурев и Кристофър - за мен са почти един и същи човек, даже в момента не мога да се сетя кой кой е. Единствено запомних, че на единия са му предлагал пари да спи с мъж. Все пак явно е доста горд от този факт, че да го каже три пъти поне..
Петя и Весоу - значи Петя заяви, че те ще играят ИНДИВИДУАЛНО, но все пак едва не ревна като ги разделиха да не спят зааедо Joy
Диона - изцепките й с шофирането оставям настрана. Честно казано мислих, че ще покаже някакъв вотвратителен характер, но за момента се държи доста добре, а и най-вероятно и тя е доста PR тренирана, та да видим.

# 196
Победителят от предния сезон (Алпер Чочев) гостува в момента в "Преди обед" по БТВ.  Говори и за "Къщата на инфлуенсърите".
Предната седмица беше звезда по НОВА, сега при конкуренцията...

Последна редакция: пн, 20 юли 2026, 11:36 от diziler

# 197
Тази за мен лично беше такъв дразнител, че аз също не съм сигурна как бих я изтърпяла при такива обстоятелства. Същото важи и за другата, Божидара. Сестрата на Грозденка не ме дразни, но вижте тя...

# 198
Яница и Диона бяха малко по-шумни, но на фона на останалите, които се оглеждаха къде се намират е добре все някой да разчупи адтосферата.

Проблем би било ако продължат да са толкова активни в привличането на внимание, ако няма какво да покажат.

Все пак участниците трябва малко да се ориентират в обстановката и дотогава ще търпим Габа и Блага.

# 199
Алпер в "Преди обед"
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/alper-chochev-ekspert … ana-jutjubar.html

Питаxа го колко дни е бил в Къщата на инфлуенсърите, той каза "30 дни". Леко е преувеличил.  Павел и Ицака казаxa, че снимките са били 28 дни.

# 200
А знае ли се дали надкаст ще коментират къщата?

Притрябвали са ми техните сумтения и разтягания по три часа! Аз се надявам на Ряпата, но не вярвам да се прежали.

# 201
Още не съм сигурна дали ще пусна новия сезон и то само заради Габито. Изключително ми е противна, направо ме дразни. То бива да си невъзпитан и откровено прост, ама нейното е.. Диона е същата арогантна и невъзпитана, без капка мозък.

За миналия сезон - Грозденка беше супер дразнител и провокатор, ама другите и те бяха отврат. Най-много ме дразнеха Денислава (майко и нея едвам я понасям след това предаване), Божидара, Лина, Андон и Виктор. Тези ми бяха топ отвратеняците на сезона. Щом Божана и Йоана ми бяха гледаеми, а те не са ми по принцип, смятайте.. 😂😂😂😂

# 202
Еп. 3 е пак дълъг,  1ч52мин.
Скрит текст:
Дамян пак е взел думата още от сутринта. Логорея откакто са си отворили очите. Не млъква, братче. Наду главите на всички, а още не са си изпили кафето.

# 203
Не е лош новият епизод - има откровения, игра и разясняват правилата на сезона, които са доста различни от предишните. Ще коментирам утре с вас.

# 204
Еп. 3 е пак дълъг,  1ч52мин.
Скрит текст:
Дамян пак е взел думата още от сутринта. Логорея откакто са си отворили очите. Не млъква, братче. Наду главите на всички, а още не са си изпили кафето.
Ще качваш ли епизодите?

# 205
В какъв смисъл, да "качвам"? Как се качват 2-часови епизоди?
Водещите обявиха нови правила в този сезон:
Скрит текст:
В сезон 5 победата няма да е на въпрос на късмет или лични симпатии. Въвеждат се нови правила и всичко ще се решава от точки, които всеки участник  ще трябва да заслужи.  Всички участници започват от 0, а пътят до финала минава през 8 кръга, всеки с продължителност от 3 дни. Всеки кръг започва с битка, в която участват всички и завършва с номинации или елиминации на третия ден. В началото на всеки кръг ще се провежда игра за трупане на точки. В първата игра първите 8 ще натрупат точки, останалите няма да получат нищо. Но истинската игра започва след това, защото вотът може да изстреля всеки един участник нагоре или надолу. Всеки получен глас в личния вот добавя точки към личния резултат на дадения участник и го доближава до победата. Във всеки отрицателен вот точки се отнемат от общия му резултат и на екран в къщата по всяко време ще се вижда класацията с точките, да се знае кой къде е.  Възможно е и някой да си тръгне с отрицателен вот. Присъствието не е достатъчно, трябва да се печели, да се влияе и да се труди всеки участник всеки ден за точките си и да се доказва. И наградата е за един участник накрая - 20к евро.
Кратък откъс от епизод 3 https://www.facebook.com/reel/947752641668709
Анонс към епизод  4 https://www.facebook.com/reel/2052891872033165

# 206
Извинявам се, много си се активизирал напоследък, затова си помислих. То и няма смисъл, гледаме в YouTube.

# 207
Според вас, Георги Петков с коя участничка от предния сезон е имал или има в момента връзка? И във визитката му  споменаxа това, и сега в епизода също, макар и за секунда? Аз този "инфлуенсър" го чувам и виждам за първи път.

# 208
Според вас, Георги Петков с коя участничка от предния сезон е имал или има в момента връзка? И във визитката му  споменаxа това, и сега в епизода също, макар и за секунда? Аз този "инфлуенсър" го чувам и виждам за първи път.
С Грозденка е.

# 209
Да и аз чух ,че е с Грозденка

Много ми е непознат този Георги

Общи условия

Активация на акаунт