КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 14 (Сезон 5)

• 10 792
  • 227
  •   12
Отговори
# 225
Да, пуснаx... Кристофър е наистина, Тянко е до него. И лъжица таxан, и купа с плодове?  Не звучи зле, ама всеки ден? То омръзва. А и ученик без никакви пари... тъжно.
Но на няколко пъти разправя всякакви фантасмагории, цели сxеми описа с детайли, струва ми се, че преувеличаваше. Там за мъжете-ескорти, какво правили в първия ден, какво правили във втория... Някой го бъзикна, че май говори от лични впечатления, ама се прави, че е "за един приятел питам" Grinning

# 226
Малко скучен ми беше епизодът.
Не разбрах наистина защо Яница и Доби решиха да ги разказват тезиблични истории. Не че има лошо, даже напротив, но пък на игра с условие да впечатлиш и изпъкнеш, ми беше странно.
Иначе Стела започва да не ми допада. Много драпа да я забележели, а и се опитва доста настървено да си заформя групичка, в което няма лошо, но е дразнещо, че се опитва да се налага.
Габриела май доста се дразни на Кристофър. Той пък егати и стратегията на втори-трети ден да ходиш по някого - любов от пръв поглед ще да е било 😆

# 227
Тъпо ги хванаха набързо да привлекат внимание. Ако нямат готов репертоар като Стела, най лесното е да плямпат. Яница може да е била критикувана в общността, че не си е задържала мъжа и по навик бърза да си разкаже – нещо като защитна реакция.
Доби все пак искаше да уточни при какви обстоятелства била направила нещо, което коментираха в предния епизод.

Дамян за годините си трябва да е разбрал, че не върви да каже директно как ще дава акъл на  младите. Много напористо влиза във всяка тема и държи да му се чуе думата на всяка цена.

Стела пък държи сметка на Бо защо не бил гласувал за нея, че е интересна. Голяма досадница.

Общи условия

Активация на акаунт