КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 14 (Сезон 5)

• 18 271
  • 372
  •   8
Отговори
# 360
Дамян как си излезе и си отиде на участие Joy

И по-добре. Представям си как нямаше да млъкне повреме на играта. Починахме си малко от слабите му актьорски умения и неестествено поведение.

# 361
  • София
Не бях виждала Дамян от няколко години. Останах втрещена от хиалуроновите му джуки, обожемой, защо един мъж на 50 години си е напомпал устните като 20 годишна бръмчалка! Покъртителна гледка е... а преди мнооого години бях влюбена в него, докато се изявяваше по MSAT. Grin Поздравявам го обаче, че е изчистил отдавна варненското мьекане и лигав изказ.

# 362
Ами не е изчистил много мьекането, но има  напредък. Пак си казва "мисля, ЧИ", "НИ СЪ оправдавам" и от сорта.
А иначе той сам си каза, че си слага ботокс.
Бланко, Яница, Тянко, Бо, Кристофър се карат на лайв във Тикток.
Яница имала договор с Нова Телевизия да обсъжда Къщата във всеки епизод на подкаста.
Каква "Нова телевизия", нали се качва на ВОЙО, което е платформа на БТВ?
Може ли линк към този лайв? Ако е наличен, разбира се. Или е от тези, дето минават и занимават.

# 363
Все пак живее в Пловдив 😅 няма как да очакваме книжовен български.
П.С. Живее в моя квартал, през ден го засичам

# 364
  • София
Ами не е изчистил много мьекането, но има  напредък. Пак си казва "мисля, ЧИ", "НИ СЪ оправдавам" и от сорта.
А иначе той сам си каза, че си слага ботокс.
Ботокс да речем е окей, хиалурон в джуките е съвсем различно, хеле пък за мъж. Sunglasses Определено не се е разкрасил по този показател и стои нелепо.
Миекането може и леко да го е възвърнал, но за предаването, което преди години водеше по БНТ, го беше изчистил напълно.

# 365
Независимо къде живее, щом е радиоводещ, тв водещ и т.н. (тоест беше) трябва да владее И книжовен български Wink

А защо изчезна за  един епизод? Нали се снима в Гърция? Може и в следващия да го няма.

# 366
Епизодчето беше интересно, особено частта с откровенията.
Стела вече ми е в топ графа дразнители вътре, заслужава си номинация.
Тянко не ме издразни по чудо като изкоментира Габриела и Блага - колкото и той да е нагаждач, беше прав за двете. Яница също много правилно се обоснова за тях.
Най-силни откровения бяха на Яница, Бо, Симона, Диона и DJ Мати. Другите леко бледнееха.
Габчето и Блажка и да си признават кусурите, не могат да ми станат симпатични още - много са задълбали в тия неща и няма мърдане.
Не вярвам да има градация при тях.
DJ Дамян по чудо не бе в центъра на събитията този път 😅 а на откровенията вече и липсваше изобщо в къщата, участие да е имал сигурно, но от Гърция обратно в България...странно.
Но поне малко се даде поле и на другите, не той да обира цялото внимание 😂
Другия епизод май Блажка ще точи верно лиги по Цурев...🤯 може и да има нещо там.

# 367
Благовеста във всяко едно  риалити до момента се "слага"  и се "минава"с някой , и после реве,че я е зарязал.....
Неспасяема патология.

# 368
Нямам запис от лайва, в Тикток не се запазват като в Инстаграм.
Предполагам Gypsy Queen подкаст имат договор с Нова Телевизия, нали ги даваха в някакъв сутрешен блок да ги рекламират. Но дали наистина ги карат насила да коментират Къщата - по-скоро Яница го скалъпи, за да не яде хейт.
Каква "Нова телевизия", нали се качва на ВОЙО, което е платформа на БТВ?
Може ли линк към този лайв? Ако е наличен, разбира се. Или е от тези, дето минават и занимават.

# 369
Пуснах си епизода, Габи и Блага са просто нетърпими. И как не им писна да се хвалят, че били добри, хич не са. Предпочитам Яница и Тянко пред тях, поне играят играта.

# 370
Излязоха ми в ТикТок откъси от лайва, някаква жена хейти Бо защо бил се включил при Тянко и Яница, а Габриела се смее. Ученически глупости, определено не ми се гледа това, макар че като се замисля - такъв е случаят и в петте сезона.

Последна редакция: ср, 29 юли 2026, 15:34 от Clouded

# 371
Давайте линкове, xора...  Откъси или не, да им видим сеира Grinning

# 372
Много странен ми беше моментът, в който Габриела се обърна към Кростофър, и започна да рецитира стихотворението.

Общи условия

Активация на акаунт