Слънцето лъчи протяга, ЯНУАРЧЕ шапка слага!

• 10 191
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
  • София; Дружбето
Имам кош за кола, ама ще ти е трудно да го вземеш newsm78
Ели е т'ва ми е количката http://www.semwa.de/images/product_images/info_images/13_0.jpg , само картинката на седалката е различна. (изфукас сА Mr. Green Mr. Green отивам да си легам спокойна)

# 226

Ели е т'ва ми е количката http://www.semwa.de/images/product_images/info_images/13_0.jpg , само картинката на седалката е различна. (изфукас сА Mr. Green Mr. Green отивам да си легам спокойна)

За какви пари е таз количка, че и аз ще купувам тези дни?

# 227
Имам кош за кола, ама ще ти е трудно да го вземеш newsm78

Цвета, благодаря ти,намерих - Ехо82 ще ми услужи.

# 228
Момичета, снимките от вчера са върха. Гледах ги няколко пъти и много ви се радвах.
Magnoliamm, ужасно нещо ви се е случило.Важното е че малкия не е пострадал.Успех в начинанието срещу общината.
tsveta, честито за покупката. Много сладка количка и сигурно е лека.
vicks, хайде дано отидете на пикник и мъжа ти скоро да си намери работа, че без работа е кофти.
manana, питаш за слуз в акото на бебо. Трябва да направиш консултация с лекар, защото при нас имаше слуз, имахме разтройство, пък миризмата беше отвратителна и още други неща и се оказа непоносимост към лактозата в кърмата. Не казвам, че при вас е това, но просто бебо трябва да го види лекар.
Като не съм чела цял ден, че и повече и сега се улях от писане.

# 229
  • София
96 лева в Слатина. На Hauk. И има почти легнало положение (около 10 градуса)

# 230
  • София
Ееееей, мойто мъж пак откърти блажено по никое време и пак ме оте*** да си мия чинии и да оправям къща сама.  tantrum Banghead cry Явно да си поръчам сандали от Франция не е било достатъчно наказание.  newsm66 Много се нервя! Ще му го върна тоя път, няма да трая. Пък!  smile3515

# 231
  • София

Защо се отказваш от Маг Ингланд-а?  newsm78 Само аз ли останах фен на техните танкове?

ПП - отдавна се каня да ти кажа, че Еличка ти е одрала кожата. Особено очите!  Simple Smile Пу-пу-пу да ви насерат кокошките! Винаги ме е удивлявало това пожелание!  Crazy Joy

# 232
  • София
Защо се отказваш от Маг Ингланд-а?  newsm78 Само аз ли останах фен на техните танкове?
6 кг, ма, оуууу! Къде вървиш? Crazy

# 233
  • София
Ти специално да траеш, защото като почнеш да мъкнеш количка по градски транспорт и по кви ли не дупки из цяла София тогава ще те питам!  Naughty Тежка е, ама е стабилна. Изобщо не я мисля в какви дупки я карам и дали ще изпаднат на бебето пломбите, дето ги нема. Нито пък ме интересува, ако ватманът спре/тръгне рязко. Именно защото е тежка, стабилна и вози меко. За мен  това също е важно - комфортът на детето, не само моя собствен!

Не споря, само съм загряла на мъжо и сега ще го отнесе някой във форума, извинявай, не исках да си точно ти! Не ми се връзвай Embarassed

# 234

И други сме с такива  колички. До скоро си я ползвах всеки ден по няколко пъти, особно в студените дни. Ама имам и друга лятна количка, която е много по- лека и сега ми е по-удобна.Ако не ми я бяхя подарили, със  Маг Ингланд-а щеше да си изкареме и лятото.
И не се нерви на скъпия.Той не заслужава да си хабиш нервите, но за да ти мине спокойно можеш да си го изкараш на някой във форума.Може и на мен, ако ще ти олекне.

# 235
  • София
Ти специално да траеш, защото като почнеш да мъкнеш количка по градски транспорт и по кви ли не дупки из цяла София тогава ще те питам!  Naughty Тежка е, ама е стабилна. Изобщо не я мисля в какви дупки я карам и дали ще изпаднат на бебето пломбите, дето ги нема. Нито пък ме интересува, ако ватманът спре/тръгне рязко. Именно защото е тежка, стабилна и вози меко. За мен  това също е важно - комфортът на детето, не само моя собствен!

Не споря, само съм загряла на мъжо и сега ще го отнесе някой във форума, извинявай, не исках да си точно ти! Не ми се връзвай Embarassed

Ние с Цвета си гледаме нашиот комфорт!!! bowuu
 #Sniper

# 236
  • София
...
И не се нерви на скъпия.Той не заслужава да си хабиш нервите, но за да ти мине спокойно можеш да си го изкараш на някой във форума.Може и на мен, ако ще ти олекне.

Споко, тамън сме се подхванали с Ивонска, няма смисъл сега и с теб. Ние с нея кат се дърляме, целият форум утихва.  Joy Но мерси за предложението!   bouquet

# 237
  • София
E, Нимче, време е за по-сериозен пазар, викам аз  Wink

Взе ли си пратката, между другото?

# 238
  • София
Ей, нервен дзвер, Цвета живее на 5 етаж и немат асансьор! За кой комфорт ми говориш ти, ма? Детето е се у кенгуруто!!! Днес беше заспало и тиквичката му виси!
Да не сме всички в къщи, като вас, оу!!! fight

(айде, че съм подгряла! Mr. Green)

# 239
  • София
Защо намесваш Цвета в нашия спор и аз за нея нещо казала ли съм? Питах ДаВинчи!

Общи условия

Активация на акаунт