Сливенското дете вече иска да ходи на море (9)

• 15 172
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
  • Сливен
Ето

herelina, по-лесния вариант е да завиете преди втория светофар в дясно /тръгвате към пазара/ по бул. Стефан Караджа, първата пресечка в дясно и веднага след това в ляво ...

# 151
  • Сливен
Мамма миа ТЕС, обяд е бе ... а аз съм на работа ...
засили ми слюноотделянето с тези пицища  Mr. Green

# 152
благодаря ви момичета   bouquet
ще предоставя на мъжо и двата варианта да си избере кой ще му е по-лесен. и да се сърди на себе си, ако се загубим  Mr. Green

# 153
 JoyТо аз съм вкъщи днес , ама бях само на салата, че поне виртуално...  love001

# 154
  • Сливен
здравейте момичета, влизам да ви помоля за малко помощ  Simple Smile
ще идваме утре с мъжо до сливен - ще купуваме кошарка. Grinning но не можах да разбера как да стигнем до магазина. намирал се на улица Лъдженска 1, в търговски център Добри желязков. ама на мен това нищо не ми говори  newsm78 можете ли да ми дадете някакви инструкции как да стигнем до там? ще пътуваме с кола, ще влезем в сливен от пътя от бургас.

Карате все направо до предпоследния светофар (то се вижда, че на следващия светофар свършва улицата) и там завивате надясно. (Само дето отбивката за десния завой е точно преди светофара и няма да се нареждате на него, а направо ще завиете.) После карате не много и като видите, че в ляво започва пазара, завивате надясно. Това е една малка глуха уличка, около 100тина метра, която свършва точно на гърба на Добри Желязков.

Сори, че повтарям. Докато го пише, работех и са ме изпреварили.

# 155
Момичета днес отново имаме рожденичка.
newsm59 на мама Nadi_m
Бъди винаги красива,щастлива и много обичана мама и жена.
Весел празник.
Messy и ние сме при д-р Илиева и сме много доволни.Мисля че аз ти я бях препоръчала дано да останеш доволна и да разбереш че си направила правилния избор.
Теди наистина страхотни ястия си ни поднесла днес.Браво.Имам една молба към теб, но ще ти пратя е-майл и в него ще ти обясня за какво става въпрос. PraynigЩе чакаме да видим с какво ще ни изненадаш и за вечеря+нещо и за аперитив
Ян бибиян нали наскоро ви отвориха обновен стола на работа не хапваш ли там?
Ива днес не си се записвала все още-липсваш ни. Heart EyesНе се сърди де.

# 156
Момичета ние тръгваме. Там няма нет. Весело изкарване на празниците и само и много усмивки.
Ще ми е мъчно за вас  newsm45

# 157
Кате аз изобщо не се сърдя,чета всичко, но ми е трудно да пиша, че Жорко спи в мен,днес му пробиха тъпанчето, защото имаше гной и сега явно мина действието на упойката и аналгина и го боли...по-късно ако е добре ще се опитам да пиша повече.

# 158
Теди имаш поща.
Ива дано скоро Жорко да се оправи че и той и ти сигурно много се мъчите.Но откъде дойде тази гной в ухото?
Силвина и ти много ще ни липсваш.Дано успееш поне за срещата.

# 159
Здравейте и от мен Stop
Страхотна закуска и обяд направо се изкушавам момичета!Но дали остава време освен виртуално? newsm78
Момичета днес на вън е ужасно поне в центъра.  umbrella  umbrellaСамо за спане.

За нас днес е последния учебен ден. ВАКАНЦИЯ УРА!
Утре е голямото тържество.Дано не вали толкова.

Честит рожден ден на Nadi_m! Весел празник мамо!

За магазина има транспаранти на улицата ще се ориентирате лесно.Но мисля че на Карибуто има повече избор.

katerina_evro Моля те за помощ.Доц. Панушев не ми одобри реферата сега иска есе и ако можеш да ми услужещ със учебника си.  Praynig PraynigЩе съм ти благодарна.

Iva M. Изглежда много болезнено дано всичко е наред и се оправите по бързо.

# 160
Що се отнася до Къщата... Има си и "вътре" за родителите, така че става и за лошо време.
Ние ходихме преди време с Деничка и много ми хареса, на нея също, но ми се видя скъпичка. В главата ми се върти нещо като 3 лева на час, а подобни събирания винаги се проточват по няколко часа.
Има и вътре и вън Wink Цената е 1.50 на час, щом родителите ще са там. Приятно изкарване ви пожелавам и да поздравите Мренката(Вайлет) от мене! Heart Eyes

# 161
Значи за срещата да разбирам, че Мъндиленд напълно отпада  Rolling Eyes Ок  Peace
Що се отнася до Къщата... Има си и "вътре" за родителите, така че става и за лошо време.
Ние ходихме преди време с Деничка и много ми хареса, на нея също, но ми се видя скъпичка. В главата ми се върти нещо като 3 лева на час, а подобни събирания винаги се проточват по няколко часа.
Има и вътре и вън Wink Цената е 1.50 на час, щом родителите ще са там. Приятно изкарване ви пожелавам и да поздравите Мренката(Вайлет) от мене! Heart Eyes

Това значи ли, че майката трябва да плати за себе си 1.50 лв за час плюс за детето 3.00 лв. за час?

# 162
  • Сливен
katerina_evro, ама пици не правят  Grinning

# 163

Това значи ли, че майката трябва да плати за себе си 1.50 лв за час плюс за детето 3.00 лв. за час?
Майката плаща каквото е консумирала в кафето. А за забавленията на децата-1.50 на час! Peace

# 164
Хайде докато чакате вечерята по едно, че имам и да черпя. Сега се връщам, ходихме да купуваме плочките за новия апартамент, че другата седмица майстора започва newsm44

katerina_evro, ще видя какво мога да направя, само че проблема е не само във фона(наистина е тъмен), ами и самата снимка е малко мътна и се губят очертанията на теб и Филипа. Но ще се пробвам Wink

Общи условия

Активация на акаунт