Сливенското дете вече иска да ходи на море (9)

• 14 876
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро.
Аз за вечерна среща съм пас, защото татито ще лудне сам с двамата.
silvina, на колежката детенцето също много кашляше и от една година го лекува с хомеопатия. Доволна е от резултата.

# 256
Добро утро и от мен  Two Hearts

Не знам от кога не ми се бе случвало да пия  kaffeetrmker_2 сутринта, в компанията на хубаво списание САМА Wink
Ех, както казва Нели - колко малко му трябва на човек Laughing

Добре дошла на Диди_20  welcome лека и бепроблемна бременност ти пожелавам - а за годините, не се притеснявай - ще се справите с отглеждането Peace

Кате, за вечерно излизане - по принцип съм За  newsm10 но за 2-3 часа, не повече, че малкия нали още бозае  breastfeeding и трябва да се гушкаме Hug а и трябва да е до към 22-23ч. ...абе май не ми е много удачно излизането Tired ама като няма кой да му даде да цока....така ще е ooooh!

Силви, надявам се вече сте добре - гушка от Миши за наборката kiss
Като дойдем на гости ще черпиш с сладичко от ягодки Wink

ДидунЧе lovekiss вчера най-неочаквано се видяхме с нея и фемили, как е пораснал само малкия - да го схрускаш Hug

Иве, къде си  bouquet как е малкото пате на мама  love001

мама Севи, не сме се отказали - ще ти звънна може би в най-скоро време, стига да намерим печка - камина като вашата smile3503

мама Диди, за съжаление басейна не е от тук, но аз съм виждала къде, къде даже по-хубави басейна.
Може да потърсиш из нета Peace даже са с доставка newsm10

Кенга, около Карандила има толкова много места за пикникуване - как не сте намерили Wink

...ех, рахата свърши....опусумчето (както го нарича Миро се наспа  newsm46)

# 257
Добро утрооооо! Как стеееее??? Надявам се, че всички сте ОК  Hug
didi 20  welcome , гледай да осигуриш някоя "качествена баба" край вас за бебо, и не се плаши - щом сте искали бебенцето гледайте да намирате време много да му се радвате. Всичко ще се нареди. Лека бременност  preggo
Кате Евро,  става ми толкова хубаво от думите ти - направо ще се разтопя. Опитвам се кг да не ми влияят на кефа, ама всяка жена обича да чуе че е поотслабнала - макар и мъничко. Благодаря  Hug Hug Hug
За срещата съм ЗА като се посъберат още мнения и се заформи дата ще направя всичко, за да дойда - на биричка, нали?  Wink
Ами и моя рахат свърши - Ники мрънка оттатък. Айде засега чао.

# 258
Здравейте момичета! Колко се радвам, че ви има!!!!!
Аз редовно съм във темите ама ми остава време май само за четене, че то работа и гледане на дете ..... не е лесно ей. И май се наканвам да пиша само когато ми е нещо криво и тежко (за което сори), ама така като споделя някак си ми става по-леко. Пък сега наистина ми е криво защото от вчера Калоян е на ясла и няма да ви казвам какво ми е....... е оплаках се.
Сега от както я има тази тема и гледам какви хубави срещи си правите и колко мили и сладки сте всички, като че ли все по-често ми става мъчно за Сливен. Много искам да ви видя и да се запозная и лично с вас, но си идваме сравнително рядко и то за по три, четири дни и от роднини и разни други познати все не остава време, пък всеки път се заканвам и нищо.
Ох извинявайте за негативизма и лошото настроение, които лъхат от поста ми.
Прегръщам  Hug  Hug ви вас и малките съкровища и ви изпращам много  Heart Eyes  Heart Eyes

# 259
  • София/Сливен
Здравейте на всички!
Първо да ви благодаря за хубавите пожелания за рождения ден на Тошко, много сте мили. Ама направо ме е яд, че е такъв дръпнат, видяхте го. И в къщи е нацупен на тортата, другите трима му духаха свещите, той не искаше.

Ето тук тортите: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=190750.msg4055491#msg4055491

Весел ден на всички. След обяд ще пиша повече и ще кача снимки. То докато изчета темата от 8-ма страница насам и ми мина половиния ден Laughing. Сега излизаме навън.

# 260
  • Торонто/Сливен
Здравейте момичета! Grinning

Въпреки, че ме има в списъка на първа страница, не съм от най-редовните  сливналийки. Embarassed
Искам да ви питам нещо, обаче. В края на тази седмица си идваме в Сливен и ви моля да ми препоръчате педиатър, от който сте доволни. Ще стоим доста, така че  (предпочитам да има частна практика, не ми се занимава със здравна каса). Ще стоим доста, а като имам контакт с добър лекар ще съм по-спокойна (да не се налага, разбира се Praynig).
Благодаря ви предварително, а от следващата седмица пишете и нас за срещи. Laughing

# 261
Здравейте момичета! Grinning

Въпреки, че ме има в списъка на първа страница, не съм от най-редовните  сливналийки. Embarassed
Искам да ви питам нещо, обаче. В края на тази седмица си идваме в Сливен и ви моля да ми препоръчате педиатър, от който сте доволни. Ще стоим доста, така че  (предпочитам да има частна практика, не ми се занимава със здравна каса). Ще стоим доста, а като имам контакт с добър лекар ще съм по-спокойна (да не се налага, разбира се Praynig).
Благодаря ви предварително, а от следващата седмица пишете и нас за срещи. :lol

Много хубав въпрос.  И аз имам същият проблем.... newsm78

# 262
Добър ден от мен,

Дидка тук съм, Жорко пак го водя насам натам и то си става обяд, мисля че е по-добре, но не изцяло, още е с червено гърло и кашли много, но поне няма висока температура Praynig

Меги смайваш ни отново smile3501

Миси много е тежко, аз когато пуснах големия на детска така се разревах отвън и не мога да си тръгна и а-а-а да се върна да си го взема, после два-три дни ходих да гледам през оградата как е, а бе луда работа... само стискам палци да се адаптира и да не плаче, така ще ти е по-добре Peace

Наде аз когато си ходя в Сливен ходя при д-р Минчева, но нямам база за сравнение, защото не съм ползвала услугите на друг лекар, така че си сондирай сега мненията на момичетата и до скоро Hug

Последна редакция: вт, 29 май 2007, 12:57 от Iva M.

# 263
Здрасти Наде Wink радвам се, че ще се видим на Родна земя Peace
За педиатър не мога да ти помогна, понеже малчуганите ми са записани при личния ни лекар - дано другите ти помогнат в избора Wink

Иве, хайде утре да се похвалиш, че вече е здрав Жорката Hug

# 264
Дидка Hug и да не е утре искам да оздравее и скоро да не се разболява повече, че тези температури и АБ-ци през 20 дни ми разказаха играта...

# 265
Здравейте Simple Smile!Аз само да ви кажа защо съм избрала в Сливен да раждам,защото тук ще съм по-спокойна, а в Бургас условията изобщо не са на ниво, иначе като цяло съм доволна от моя доктор в Бургас,но мисля, че ще ми е по-спокойно в Сливен,а и в Бургас се заплаща раждането независимо нормално или секцио и независимо, че си осигурена. Да ви кажа аз се плаша от самото раждане, не от бебко,смятам, че ще се справим двамата с тати все пак си го бяхме решили,че го искаме. Grinning

# 266
  • София/Сливен
Няма страшно, всеки се плаши от първото раждане, пък и от второто (за по-нататък не знам  Laughing). Мен ме плашат всички нови неща, които ми предстоят, а пък ако знам 9 месеца предварително... има достатъчно време да се наплаша добре  Wink
Искам да кажа, че и мен ме беше страх, незнам дали има жена която да каже с чиста съвест, че не я е страх от раждането.

# 267
Здравейте Simple Smile!Аз само да ви кажа защо съм избрала в Сливен да раждам,защото тук ще съм по-спокойна, а в Бургас условията изобщо не са на ниво, иначе като цяло съм доволна от моя доктор в Бургас,но мисля, че ще ми е по-спокойно в Сливен,а и в Бургас се заплаща раждането независимо нормално или секцио и независимо, че си осигурена. Да ви кажа аз се плаша от самото раждане, не от бебко,смятам, че ще се справим двамата с тати все пак си го бяхме решили,че го искаме. Grinning

Не е много лесно , но се оцелява  smile3521

Но не е страшно.

Меги ето ти идея за нова тема :  В Сливен 1-ви юни с усмивка ще посрещнем

не е много оригинално но ще се радвам да помогна като гледам стр.

# 268
  didi 20, Меги е много права. Раждай, където си спокоина. Аз лично родих в Англия, много е различно,но ако имаш добър доктор (не само специалист, но такъв, на който имаш доверие) и мъж, които обичаш да ти държи ръчичката, докато те боли... повече не ти трябва.
  Аз ако знаеш колко се паникьосвах. Освен мъжа митук си нямаме никого. Бабите видяха Алекс за пръв път на 4 месеца. Това ни е първо дете и двамата си нямахме представа от нищо. Аз не съм държала друго бебе в ръцете си....Прочетох няколко книги за да "придобия" опит.
    ThinkingНезнам как да го обясня. Сякаш всичко се самоподрежда, всичко идва от смосебе си, съвсем естествено. Всичко ще е наред Hug

# 269
Здравейте! Stop

Мног сте писали. На два пъти се опитвам да пиша но все ме задърпва някой от децата.

Ни днес сме си в къщи защото имам много домакинска работа нали знаете как е, а и отново пиша реферат между промеждутаците. А вечерта ме очаква много служебна работа. Така че просто трябва да пия две кафета и .....................

Диди_20    StopМного си малка но това не е от голямо значение щом искаш да бъдеш майка. Не се притеснявай има време до раждането паниката на никоъ не е била в полза. Наслаждавйсе на спокойните ти оставащи месеци.

mama-didi: Кажи как ги свали тези килограми че аз направо взех да се притеснявам че ще си остана такава. newsm78

М_е_г_и : Всички торти ли са с такъв блат? Аз не умея (или може би се оправдавам) да правя такива неща. Мъжът ми каза: "видяли какви работи правят хората за мъжете си"

Iva M.: Когато прочета че някое мъниче е болно направо настръхвам  Praynig Praynig да се оправи по бързо.

Кате: Мисля че срещата ще е мине добр. Все пак покрй тези деца............ Особенно за тези който имат по две (или повече) и работят и учат като мен.

Общи условия

Активация на акаунт