Когато си получил непоискано съобщение (рекламно или полезно) от потребител с точно 1 публикация във форума (при това идентична с полученото) първо е подозрително, после е дразнещо.
Естествено, че не можете да задължите никого да клика (по-долу е защо). Ориентирали сте се във форума, щом изпращате ЛС, но е против правилата му да се спами.
Имате PR, можехте да селектирате получателите, а който се е насочил към Карслруе, твърде вероятно е да е "срещал" KVMK.
Не всички пишещи в тази темата с бъдещи първокурсници са с такива в Карлсруе или в Германия.
mtz, от основните правила за Интернет безопасност е на линкове от непознат не се клика (то и от на познат може да са толкова безопасни), а няма разликата между мейл и ЛС, или незнайно къде из мрежата.
Не искаш да знаеш какви могат да бъдат последиците.
Essentiall, Русалка няма вече, но тя е твоя човек.
Иначе "имам" приятелче на синът ми, ако имаш нужда ще препредам въпроси и отговори.
Та ако мога да помогна с нещо, на линия съм. Сега тъкмо си кацнах оттам, където е бившата възпитаничка на ФАУ Ерланген-Нюрнберг. Тя при всяка отворила й се възможност пътува при приятелите си там.
специално се беше регистрирала, за да отговори на въпросите ми за медицина тук в темата година и нещо преди дъщеря ми да кандидатства ( не е да не бях чела, просто имах неясноти). Не съм забравила този жест. Човек с първо мнение във форума в един дълъг пост направи така, че да разбера от раз кое, как и защо се случваше при старата схема на хохшулстарт за прием на медици. Не може всички да са с по 10 - 20 000 мнения,че да заслужават доверие и благодарност.
Някъде може ли да се провери и сигнализира това? Благодаря
Все едно вчера беше. Но това е за нас отстрани. За тях едва ли времето толкова бързо е минало..