Пликове от маркови магазини

• 14 082
  • 210
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Не.Показност, показност и пак показност.
Peace

# 136
  • Sofia
Ох, какви сте!
НЕ знаете какво има вътре!
Ще се присмеете и  някой , който преди малко е пазарувал от въпросните магазини и си носи покупките във фирмените пликове.
А доста от младите момичета заработват от чичиковци пари и наистина си купуват такива парцалки.

# 137
  • До хладилника, който обичам
Ох, какви сте!
НЕ знаете какво има вътре!
Ще се присмеете и  някой , който преди малко е пазарувал от въпросните магазини и си носи покупките във фирмените пликове.
Елате ми се смейте на мене, а? А?
Ааааа.

# 138
Не ви ли писна от тази тема, тя се появява на два-три дни в различна модификация?! Че късите поли, чантите Грация, торбичките...Пуснете тема Как да се научим да бъдем свестни хора, като приемаме околните в цялата им прелест, полички и торбички.
Съгласна съм напълно, че трябва да се научим да бъдем свестни хора, и да спрем да се заглеждаме в другите, а първо себе си да погледнем. Peace

# 139
  • София
Аз пък мисля, че се ползват по практични причини. Аз например като излизам с детето в квартала мъкна торбичка на Esprit, първо, защото е малка, непрозрачна, със здрави хватки, има укрепено дъно и ми е адски удобна за резервен памперс, кърпички и сокче. Даже си стои като оборотна и само я презареждам. Дори през ум не ми е минало, че демонстрирам нещо с нея...Всъщност, чак сега като се зачетох по темата се сетих, че и аз ходя с "маркова" торбичка. Сигурно проявявам еснафлък и избивам комплекси на подсъзнателно ниво  newsm78

# 140
Толкова ли е трудно да стоплите за какво е темата???
Тя е за оня тип хора, които абсолютно СЪЗНАТЕЛНО излизат на улицата с точно определени торбички, с цел да демонстрират, че току що излизат от някой си марков магазин с чисто нова покупка.
Такива хора има, дадох пример с моя позната.

# 141
Е, не знаех, че има хора, които четат дори надписите по найлоновите торбички, но вече и това знам Laughing
Ползвам си редовно торбички от покупки, ако ми се наложи да прибера нещо, и дори не съм се замисляла кой какво ще си помисли Shocked
Дори в момента ползвам вече многократно Grinning една "маркова" да си слагам джапанките от фитнеса вътре /защото е с удобен размер/, сигурно са ме взели за бати и комплексарката Laughing

А как разбирате кой е излезнал съзнателно и кой несъзнателно с торбичката? newsm78

# 142
....оня тип хора, които абсолютно СЪЗНАТЕЛНО излизат на улицата с точно определени торбички, с цел да демонстрират, че току що излизат от някой си марков магазин с чисто нова покупка.
                   Аз не стоплих как ги различаваш тия хора от останалите, ходещи с маркови торбички по други причини  newsm78. Дай признаците, да се ограмотим и ние.

# 143

А как разбирате кой е излезнал съзнателно и кой несъзнателно с торбичката? newsm78

как не разбра?!?! минаваш и надничаш в торбата. и понеже ние всички сме такива баровки че пазаруваме само от манго или дика веднага разпознаваме дали това дето е вътре е от магазина или от илиянци Mr. Green

# 144

Аз не стоплих как ги различаваш тия хора от останалите,
Да съм казала, че си правя труда да ги различавам? Имам позната, която сама ми се похвали, че прави така, разказах за нея като потвърждение за съществуването на такива особи.

# 145
8 страници за едни торбички  ooooh!

# 146
  • При хората, които обичам
8 страници за едни торбички  ooooh!

Ама маркови Laughing

# 147
                   Аз не стоплих как ги различаваш тия хора от останалите,
Да съм казала, че си правя труда да ги различавам? Имам позната, която сама ми се похвали, че прави така, разказах за нея като потвърждение за съществуването на такива особи.
                   Ми щото каза, че подобно носене е проява на лош вкус за теб, а и те развеселява... реших, че ги разпознаваш... Както и да е... Дори и в този случай, мен ми се вижда същото, като да си носиш марковите кожени дамски чанти примерно. Част от които се правят с доста големи фирмени надписи. И кво? Маркови или не - целта е да вършат работа. Или бъркам  newsm78?

# 148
Дива, няма смисъл...  ooooh!

Чукча - писател..
Че и творец ..

# 149
Ако някоя беше видяла жена с мустаци, всички в един хор щяха да се хихикат, защото те не са така. Е, сега ползвате по емнайсет пъти една торбичка... Някои - целенасочено. Но ССФ, такива неща не може да признае, дори пред себе си.
Ами, позволете да ни е смешно... Simple Smile

п.п. И аз многократно навремето пазарувах с една мацка, която си носеше чантата от Бенетон постоянно. Ей тъй, щото било гъзарско. О, ще замълча, забравих че тя е и наша съфорумка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт