Изследвания

• 167
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте търся някой който може да разчете моята спермограма и да каже дали е добре понеже имам проблем на заключение пише хиперспермия и не открих нищо в интернет как се лекува ако някой е наясно моля пишете на лично за да изпратя изследванията. Просто съм притеснен за първи път ми се налага подобно нещо и дори ме е срам....

# 1
Питай лекуващия си лекар, с него ще обсъдите лечението.

# 2
  • София
Това е увеличено количество семенна течност. Може да няма негативни последици при нормален брой сперматозоиди, но може да има връзка с намалена плодовитост при по-малък брой сперматозоиди (по отношение на общия обем течност).
Трябва да се консултираш с андролог/уролог, най-добре да е работещ в репродуктивна клиника.
Трябва да се потърси причината.
Често се дават подходящи добавки.
Рядко се стига до необходимост от ин витро при опити за зачеване, но зависи от конкретните показатели.
При мъжете често промяна в начина на живот, на хранене, на движение и дори на обличане (носене на свободно памучно бельо и подобни) дава положително отражение след няколко месеца.
Но на първо място трябва специалист, който да отхвърли възпаление на простатата или други инфекции и да изпише добавки.
Успех!

# 3

Общи условия

Активация на акаунт