Обичате ли де се гримирате...

• 21 554
  • 487
  •   1
Отговори
# 270
lanna, ето така става ли? Не, че е нещо особено...:
http://images17.snimka.bg/002925125.jpg

# 271
Идеята за вечерен грим мисля, че е добра Peace
Така и абитурентките ще могат да вземат някоя идея Wink

# 272
  • София
lanna, ето така става ли? Не, че е нещо особено...:
http://images17.snimka.bg/002925125.jpg

Става  Peace smile3501  и сенките са мн хубав цвят, сложи някое червило с по- наситен цвят към малиново и гел за устни отгоре ..
От това, което виждам  много ми приличаш на една от любимите ми артистка Жулиет Бинош

http://www.imdb.com/gallery/ss/0293116/01.jpg.html?path=pgallery … uliette&seq=9

# 273
Мене хич не ме бива по вечерния грим, понеже и денем и нощем се гримирам по един и същи начин. Но, може и да се пробвам... Ще има ли някакви задължителни неща-примерно очна линия или цвят на сенките?

# 274
lanna, благодаря за комплимента! Grinning Тук в тази тема получих много такива! Hug
Истината е, че съм далеч, далеч от тези хубавици, но аз ви благодаря от сърце!  Hug

# 275
Първо да кажа на всички че с кошничката се раэбрахме и мирът е въэтановен Hug После ако искате всеки да направи вечерен грим, пък другият път ще му мислим какъв да е ,има ли съгласни?
Тогава ще чакаме да качите снимки и да гласуваме...

# 276
lanna, благодаря за комплимента! Grinning Тук в тази тема получих много такива! Hug
Истината е, че съм далеч, далеч от тези хубавици, но аз ви благодаря от сърце!  Hug
Неэнам на кога приличаш, но имаш много красиво лице, страхотни черти и мисля ,че и беэ грим ще си добре  bouquet

# 277
Мене хич не ме бива по вечерния грим, понеже и денем и нощем се гримирам по един и същи начин. Но, може и да се пробвам... Ще има ли някакви задължителни неща-примерно очна линия или цвят на сенките?
Мисля, че ще е по добре всеки да експериментира с вечерния грим беэ да има поставени условия, но нека и другите кажат ,а относно снимките какво ще правим с тях ще ги пращате ли-няма ли newsm78 ако ми ги пращате на мен аэ ще ги оеднаквя като раэмер и ще ги подредя в темата эа конкурса, решавайте Peace

# 278
djesmin,  Hug
Искам да ви кажа, че всички, които съм видяла в тази тема сте определено големи красавици  и затова решх да се включа, защото има на какво да се науча от вас! Вдъхновявате ме!   bouquet

# 279
Eх,най-после има спокоен тон! Тъкмо мислех да се отказвам от конкурса. Embarassed Не искам да си мисля,че хората со лоши,моля ви се.Само мир да има ще направим каквото трябва. Само че сега не разбрах какъв ще е конкурсът? За вечер грим ли?

# 280
djesmin,  Hug
Искам да ви кажа, че всички, които съм видяла в тази тема сте определено големи красавици  и затова решх да се включа, защото има на какво да се науча от вас! Вдъхновявате ме!   bouquet
Ехе,ти не знаеш ли тук е клубът на големите красавици /всички сме такива/!!! Hug 

# 281
Ако са съгласни всички ще бъде вечерен Peace

# 282
Хайде,ако сте съгласни да е вечерен пишете и да се мятаме..

# 283
ми аз отивам да се гримирам, че утре пак съм на работа и незнам дали ще ми остане време ....

# 284
махам снимките эа сега!

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 15:16 от djesmin

Общи условия

Активация на акаунт