Пречиствател BOSCH AIR 4000I

• 38
  • 4
  •   1
Отговори
Някой има ли Пречиствател за въздух BOSCH AIR 4000I,ако може да даде отзиви? Безшумен ли е по време на сън?

# 1
Да Ви кажа аз съм с Ровента, за Бош не знам. Но по принцип, на пречиствателите за въздух (особено по-марковите) нощните режими са им безшумни. Така е направено за максимален комфорт. Смятайте, аз където спя по-леко, не ме буди и трябва да си напрегна слуха, за да доловя някакъв шум (ако случайно съм будна и се е включил). Смятам, че и с Бош ще е същото.

# 2
Вие доволна ли сте от вашия,той какъв модел е? Усеща ли се наистина чист въздух?

# 3
И аз да попитам дали сте доволни от пречиствателя, имате ли устройство за замерване на различни показатели- фини прахови, формалдехид и тн

# 4
Вие доволна ли сте от вашия,той какъв модел е? Усеща ли се наистина чист въздух?
Усеща се, да. Въздухът стои някак по-свеж след това. Доволна съм за сега. Филтрите вършат цялата работа, по принцип и за фини прахови частици. Има филтър с активен въглен. Аз си го оставям на автоматичен режим, само се сменя съответно от дневен на нощен, и обратно. Има си няколко степени, на най-силната свети в червено, когато въздухът е най-замърсен. Филтрите трябва да се почистват редовно, както е описано, за да работи ефективно уреда и за да е по-дълъг живота му.
Може да се свърже с wi fi и да следите качество на въздуха чрез приложението.

Ето информация за модела.

https://www.rowenta.bg/%D0%94%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B5%D0%B … c=air%2bpurifiers

Последна редакция: чт, 23 юли 2026, 22:38 от Borqna Sto 771419

Общи условия

Активация на акаунт