Как да разбера кога една жена не ме обича истински,а ме манипулира?

• 1 508
  • 42
  •   4
Отговори
Здравейте участници във форума.

Искам да разкажа моята история и моля за съвети,мнения и препоръки какво да предприема .

Аз съм на 39г,приятелката ми е на 30г ,не сме женени ,тя има дете от първия си мъж,аз нямам нито съм имал брак и дете/деца.
Детето е в градинска възраст,приел съм го и полагам сътоветно грижи и внимание за него.
С нея сме заедно малко след като тя се раздели с предния си мъж.Набързо се случиха нещата.

Като цяло ми харесваше много на визия,допадаше ми,но понякога беше как да кажа леко "нахална" и  мога да кажа че тя натискаше да станат нещата между нас,тя ме търсеше постоянно и проявяваше внимание и показваше интерес към мен.
Тогава си казах защо не,искам връзка жената е мой вкус,инициативна е дори и в секса и в контактите с мен.

Не подозирах обаче ,че зад всичко това има някаква уловка,за която към ден днешен си давам сметка и съм адски объркан.
Колкото е инициативна във всичко и дейна,така и толкова добре ме манипулира,че аз на моменти наистина вярвам,че има силни чувства към мен,че много ме обича и иска да сме семейство.

Но в някои определени моменти си давам сметка ,че всичко това е правено нежно с цел да ме използва за средства,да и отгледам детето,да си има един сигурен източник на добър живот и да я улесня максимално докато не намери следващия удобен вариант.
Мисля така вече твърде често,объркан съм и раздвоен какво да правя и как да я тествам да покаже истинската си същност без да разбере,защото както се досещате и манипулативна и умна и ми трябва някаква стратегия,за да разбера истината по необикновен начин.
С разговори не става,прикрива се,започва да реве,да ми се къса сърцето при тази гледка и се чувствам много зле  заради нея.
Когато се караме и сме разделени в момента ,в който ми се обади (а често си намира причини било да я закарам някъде или нещо да се купи от по далеч) за каквото и да е за нея или детето аз захвърлям всичко и тичам.
Вероятно съм твърде добър и наивен.....
Дори и финансово и помагам постоянно ,аз дори взех да изнемогвам и да нямам за себе си ,само и само тя да е добре.

Когато говорим сериозно знае,че искам деца ,да живеем заедно като семейство ,а в същото време тя не била готова още за други деца,не искала да сме постоянно в общ дом,по добре било за детето.
В крайна сметка се събрахме,но....постоянни караници,скандали,секса драстично намаля,виждам си пише с други мъже,правих забележка не спира,крие се,лъже ме.

Как звучи всичко това отстрани докато четете и как се разбира кога жена наистина иска да е семейство с даден мъж ,какви са правилните техники,действия подходи и как да разгранича дали аз съм само удобния ,наивен и добър клон/клоун,който с удоволствие манипулира,понеже знае че я обичам,върти на пръста си ,използва финансово и дава лъжи на килограм с красива и нежна усмивка или малко страстен секс ,само и само да  не я напусна и да си намеря жена достойна да ме обича?

# 1
Кой какво ти наговори?

# 2
Няма как да разберем от тоя разказ. Ако скоро си намери друг, ще се ориентираш. Но може и да си прекалено мнителен.

# 3
Всяка жена търси сигурност и помощ за детето си. Това е аксиома. Тя може и да те обича, може и наистина да иска да е с теб като семейство, но винаги и на първо място ще е детето и неговият интерес. Трябва да приемеш това, ако ще се обвързваш с жена с дете - нейната обич няма да е напълно безкористна, а ще е обвързана и с нуждата от баща за детето и. Вече защо не иска и дете от теб е малко странно - обикновено жените раждат за да обвържат новия мъж, но може да се води от егоистичното чувство всичко да е за нейното дете. Пък ти си с нея, ти виждаш ситуацията, ти си решавай. Много мъже не искат "жена с ремарке" и не ги съдя.

# 4
Виждаш, че си пише с други мъже, крие се, лъже, според теб това обичаща и държаща на теб жена ли е?
Мисля, че това дава отговор на терзанията ти.

# 5
Хайде не се изкарвай жертвата, авторе.
Не си добрягата, нито наивен. Щом си си казал "защо не" след нейната инициатива, ясна работата. Пък и ако имаше акъл в главата, нещата нямаше "до станат набързо" , ми да дадеш време и да я опознаеш.
Ама си си намерил майстора, защото тя е по-обиграна от теб и те ползва доста добре.
Едит: В момента сигурно си търси следващия човек, при когото да отиде. Видяла е защо си да 39 и досега не си имал семейство. Поради което не иска и деца от теб, въпреки че си я приел с такова от предишния мъж.

Последна редакция: сб, 25 юли 2026, 19:46 от TheHotChili

# 6
Не иска дете от Вас.
Не иска, да живеете заедно.
Тя е активната.
Пари и обгрижване иска, търси и провокира от Вас.
Лъже Ви и търси други мъже.
Извод:
Губите си ценно време и сили напразно.
Ако наистина съществувате.

Последна редакция: сб, 25 юли 2026, 20:01 от Deborana

# 7
Пак ли ти? Всеки ден по една история от чатджпти....

# 8
Сега лятната почивка. Преди това през коледно-новогодишната и великденската се беше активирало.

# 9
Закъсахме го, скоро няма да знаем кое е истински казус, кое ИИ. А като почне и Скайнет да ни пише, край.

# 10
Трябваше да вкараш елемента с другите мъже на по-късен етап. Още в първия пост е изключително глупаво решение и прави героя в разказа да изглежда идиот, вместо объркан.

# 11
  • Пловдив
Много мъже не искат "жена с ремарке" и не ги съдя.
Той ако на 39 имаше много опции... досега да се беше уредил.

# 12
Ако темата е истинска, тъп си, смотан и очеизвадно използван, спри да си губиш времето.

# 13
Самият факт, че ти минава идеята, значи е така;
В днешно време всеки се мисли за много хитър;
Номерца, схемички ; но като му дойде времето се избистрят нещата и всичко им се стоварва;
Хората имаме интелект, интуиция;
Никой няма да си  помисли такива неща;
Ако не е така;
Който кара да се съмняваш в усещанията си те манипулира.
И да е фейк темата коментарите са интересни;
Да не ги коментирам, че ще има яко хейт ;
На 39 щял да се е уредил : )))
Напротив хората с образование и възможност доста пъти забавят момента за семейство;Поради пълноценния и интересен живот, който водят;

Последна редакция: сб, 25 юли 2026, 22:41 от Baby_Girl*

# 14
Тя си пише с други мъже.
Това е достатъчно да и биеш шута.
За какво са ти тестчета? Grinning

Иначе както каза ЧС всяка жена е нормално да иска помощ за детето и да го осигури.
Сега вече дали те обича наистина или те използва.
Според мен да.
Пише си с други мъже. Мотае те с това, че ти искаш дете, ама тя не искала още едно.

И да я финансираш така, че да го закъсаш ти говори лошо за теб.
Лошо няма да помагаш. Но не и за сметка на самия теб.

Общи условия

Активация на акаунт