Как да разбера кога една жена не ме обича истински,а ме манипулира?

• 2 119
  • 54
  •   1
Отговори
# 30
Или да му вземат апартамента. Grinning
(Който всъщност е панелка за основен ремонт, но това са детайли)
Това обикновено го пишат особи, които и това нямат. И в реала срещам такива.

Цитирам самите мъже какво мислят, защото съм го и чувала.
И грешиш.

# 31

И грешиш.
Аз пък съм свидетел на подобно вземане (и не на панелка, а на апартамент в пряка на Витошка). При много близки се развиват събитията. Та подобни опасения не са безпочвени. Тя простотията, обикновено е по-агресивна и такива хора успяват. Всеки прави изводи на база опита си.

# 32
Е, не оспорвам, има такива жени, наистина. Ама има и мъже.
Тарикатлъка няма пол, но ако има връзки и адвокати си става страшно.
И да, за апартамент в една от преките на Витошка добре са извършили явно манипулацията,  съжалявам да го чуя.

# 33
Смятам , че Животът си поставя нещата на място;
 Всеки има различен път;
Никой не е прецакан; ако някой се чувства използван да напусне отношенията;
Смятам, че не трябва да квалифицираме единия като много ориентиран в живота, а другия като обратното;
Всеки има познати около себе си и примери;
Обикновено който сме смята за тарикат, се намира кой са му разкаже  играта;
Дали човек или ситуация ;
Гаранции нема;

# 34

И грешиш.
В този случай никак не е без основание, и по-добре панелка за ремонт, отколкото квартира и да нямаш дом. И той не е длъжен да полага грижи за детето й, щом даже и не са сериозни, даже трябва спешно да спре да си губи времето с нея. Но темата е пързалка, според мен.

# 35
Питам конкретно заради ироничния израз
Тя сама жена с дете голяма тарикатка

последван от подигравателното
Нещо обърнахте ролите май май

Демек, самотник на 39 е големият тарикат, нищо, че се е хванал с парясницата с детето, защото е хубавичка и прави як секс, а тя пък от своя страна е смотлата в случая.

# 36
Абе, на тая възраст не е от твърде много доброта и наивност в това положение. Правил си е някакви сметки, як секс с хубава жена, която не иска много, ама се оказва, че тя иска повече, отколкото му харесва, за да продължи якият секс със същия интензитет.

# 37
  • София
По мое скромно мнение, огромен процент мъже искат просто безплатен секс. Ако е и с постоянна партньорка - още по-добре. Ама ей така, без да дават нищо, ама нищо насреща. Освен присъствие когато желаят секс, естествено.

# 38
Оф, то и с постоянна партньорка пак си търсят чуждо Joy

# 39
По мое скромно мнение, огромен процент мъже искат просто безплатен секс. Ако е и с постоянна партньорка - още по-добре. Ама ей така, без да дават нищо, ама нищо насреща. Освен присъствие когато желаят секс, естествено.
Около мен не е така, но и жените влагат, а не разиграват някой мъж, за да им отгледа детето

# 40
Това, което се описва - да в закарал някъде с колата до някой по-далечен магазин, е доста далеч от грижа и отглеждане на дете. Наистина би ми било интересно от колко време е връзката, че вече се карат и разделят периодично, и в какво се изразяват конкретните грижи и отглеждане на детето от ЛГ.

# 41
  • По света и у нас
Оф, пич, звучиш супер… добър мъж си - добронамерен и още не си загрубял от разводски простотии.

Само ще кажа следното - щом вече се карате и разделяте и секса е намалял, приключила е обичта, махай се. Бг е пълна с хубави жени и с деца и без деца.

Послушай кака ти, няма смисъл да анализираш толкова.

# 42
  • Пловдив
Аз пък съм свидетел на подобно вземане (и не на панелка, а на апартамент в пряка на Витошка). При много близки се развиват събитията. Та подобни опасения не са безпочвени. Тя простотията, обикновено е по-агресивна и такива хора успяват. Всеки прави изводи на база опита си.
Такива неща не се случват без изумителна глупост на собственика.

# 43
Пуска темата и изчезва.
Ако искаш съвет чети и селектирай мнения.
За да я тестваш лиши я от това, от което смяташ че се възползва в момента. Внимание, време, пари.
 Измисли си нещо, че не печелиш добре, че ти бавят заплатата, че помагаш на родителите си и си във  временно затруднено положение. И гледай реакция, отношение и дали има разбиране или отдръпване.

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 09:46 от Angel_1985

# 44
Щом изчезва сигурно е пързалка темата.

Общи условия

Активация на акаунт