Женен мъж

• 4 661
  • 185
  •   11
Отговори
# 45
Май искаш оправдание пред себе си да се хвърлиш на този без угризения.
И ние не разбираме защо търсиш обяснения за нещо, което го няма.
Накратко:
Ако той искаше, щеше да го е направил.

И да, щеше да забрави и жена , и комплекси, и всичко. Да се хвърли през глава за теб.

# 46
Той май само говори... Излизате ли на кафе, обяд, вечеря, подарява ли ти цветя, парфюми, бижута?

# 47
  • София
На 25 години с две деца би трябвало да знае какво е хотел и как се прави секс. Може би не хубав секс, но все пак секс.
Опитваме се да ти обясним да спреш да се занимаваш с някакъв льольо, който освен женен, явно не те и иска.

# 48
Изобщо не мога да разбера, защо половината отговори са - не гради щастие на чуждото нещастие и т.н. Нямам намерение да ги разделям изобщо, нямам намерение жена му да разбита, да й казвам или каквото и да  било.
Интересува ме по-скоро възможно ли е според вас предвид възрастта да не предприема крачката с хотела, да не знае как да ми го предложи и т.н. или си мислите, че просто така с размяна на снимки му харесва и толкова?
Все пак подчертавам, че той говори за чувства, за емоции и т.н.
Не разбираш защото желанието да правиш секс е = жена му да разбере, да ги разделиш … Да, той е този, който носи отговорност за семейството си, той трябва да пази щастието на децата си и честта на жена си. Въпреки това, с твоето участие ти се замесваш. Обясни утре на 3-5 годишните му деца, че си праснала баща им, но не си искала майка им да разбира? Как мислиш, че твоето добро намерение пази от разбиране?
Търсиш някакво обяснение, дори физиологичен проблем, защото не искаш да признаеш истината, която е очевидна и действията му я доказват.
Тоя мъж има 2 деца и едва ли му ги е донесъл щъркелът.
Никога не съм обвинявала третата в една изневяра! Винаги съм твърдяла, че само изневеряващият е виновен, но само като те чета и почвам да се нервирам.

# 49
Тази тема има грешно заглавие. Всъщност ни питаш "Как да склоним 25-годишно момченце към изневяра"

# 50
Ако ме беше питала приятелка, щях да й кажа да не се занимава с глупости. Наистина щях да й кажа да му постави ултиматум да му каже кога и къде да се видят и той да прецени какво иска да прави. Ако откаже - ясно е, харесва му просто това със снимките, забавлява се, гали си егото и толкова и тя да си прецени нея дали я устройва това.
Аз обаче съм свикнала с вниманието и малко ме е страх от отговора, току виж е точно това.  В същото време има едно, НО и то е, че аз самата не знам дали съм готова точно сега да правя секс с него. Просто искам да знам какво всъщност иска, дали ме иска. Дори самия секс не ми е толкова зор, ако съм сигурна, че е готов да прави.

# 51
Това ми е третата тема за деня, в която жена иска да знае. Е, ще ти кажа ключовите факти, които трябва да знаеш:
2 са децата му
1 е жена му
И при всичката информация, която ти дадох 0 е вероятността да правите секс.

# 52
  • София
Ох, толкова си ... неадекватна.
Ако искаш някого за секса, поне си хвани някой свободен.
Толкова ли не можеш?

# 53
Как не те е срам да поддържаш тази връзка??? Какви грехове си трупаш само!

# 54
Тази тема има грешно заглавие. Всъщност ни питаш "Как да склоним 25-годишно момченце към изневяра"

Изневярата за вас само във физическия контакт ли се изразява.
Питам защото, аз ако имах мъж нямаше да ми се иска той да праща голи снимки на друга жена, да й казва постоянно, че я иска, да й пише денонощно, за сметка на времето прекарано с нея, да споделя, да твърди чувства към другата жена..
Мен от тази не изневяра би ми било не по-малко неприятно

# 55
  • София
А на теб ме ти ли е тъпо да си в тая бъркотия без изход?
Аз лично, ако ми пише женен мъж с малки деца, директно го блокирам.

# 56
Ти ако имаше мъж, душицо златна кукурузена, ей тогава щеше да си отговориш на въпросите. Немедленно!

# 57
Нещо си противоречиш. Искала си да знаеш дали те иска - нали ти го пише.
И не ми отговори на въпроса - освен да пише нещо друго прави ли с теб?

# 58
  • София
Искам да ви кажа, че това, че уж задават въпроси, е новият тренд при Джен Зи.
Реално искат да манипулират ситуацията и мненията на другите, та да излязат прави.
Бейбита, вие накъдето тръгвате, ние вече сме били там много отдавна!

# 59

Изневярата за вас само във физическия контакт ли се изразява.
Питам защото, аз ако имах мъж нямаше да ми се иска той да праща голи снимки на друга жена, да й казва постоянно, че я иска, да й пише денонощно, за сметка на времето прекарано с нея, да споделя, да твърди чувства към другата жена..
Мен от тази не изневяра би ми било не по-малко неприятно
Това, което описваш, е поведение на глупак и страхливец. Ако е мъж, няма да дърдори и пише, а ще действа. Съжалявам,  хванала си се на кукичката на недорасляк, който не знае какво иска.
Егото ти е наранено, това е ясно и напълно разбираемо. Искаш да те метне на дивана с дива страст и да ти разкъса дрехите, но с този пъзльо едва ли ще стане. Дори да стигнете до секс, вероятно ще се наложи да го поизнасилиш малко. Не си струва според мен.

Общи условия

Активация на акаунт