Женен мъж

• 3 539
  • 124
  •   3
Отговори
# 90
Остави, че е женен. Ами две малки деца.... И да й пише нон стоп. Смятай, че тоя е само с телефон в ръка и на работа, и в къщи.
Такъв мъж на кого му е притрябвал....Чат бот, лош съпруг, лош баща, че и калпав любовник, щото само на думи желае някаква кифличка, която след години ще реве от същото.

# 91
Предвид цифрата 90 в ника ти, ме навеждаш на мисълта, че си родена доста преди 1990 година, вероятно някъде през 70-те или 80-те. Не мога да гарантирам и дали изобщо си жена, но въпроси от сорта на "защо си губел времето да пише през 2-5 минути" и "защо пращал снимки, ако нямал интерес", може да ги изтърси само някоя лелка или бабка.
​Децата на 90-те израснаха с интернет и технологии, а за наборите ми след 2000 година изобщо да не отварям дума. За тях е повече от ясно, че за чатене и онлайн флирт време винаги се намира.
Спирам да влагам енергия в поредната тролска тема!

# 92
  • София
Скрит текст:
На сходна възраст сме.
Не мога да си обясня факта, защо един мъж пише на жена постоянно, през между 2-5 минути 24/7, като няма намерение да прави секс с нея. Това не е ли губене на ужасно много време? Кой има такова време?!
Пречи ли да е влюбен, но да го е страх от физическа изневяра - я за да не го хванат, я защото не иска самия той да изневери или пък защото е изприказвал много неща, които не може да изпълни..

Толкоз напъни и мисли за единия секс... недей.

# 93
  • Шоплука
На сходна възраст сме.
Не мога да си обясня факта, защо един мъж пише на жена постоянно, през между 2-5 минути 24/7, като няма намерение да прави секс с нея. Това не е ли губене на ужасно много време? Кой има такова време?!
Пречи ли да е влюбен, но да го е страх от физическа изневяра - я за да не го хванат, я защото не иска самия той да изневери или пък защото е изприказвал много неща, които не може да изпълни..

Лудите и извратеняците имат много време, за да задоволяват своите лудости.
Има такива - така си чешат егото - пишат не на една, а на няколко - сценарии за секс, ум да ти зайде, чак се чудиш що не земат да изкарат някой лев с тия писаници барем.
Втора категория - извратеняците. Цели тайни чатове,  вътрешни мрежи на секви луди дето си разменят писаници и голи снимки. Фанат някоя такава п-ка, придърпат я вътре в кашата и нея - обсъжат поредните писаници, снимки и се подиграват с тъпотата и.
Този даже и някое подаръче метнал, да клъвне шаранката още по-добре.

# 94
Кажи му на този, че не може да те ползва единствено за кош за емоционални отпадъци и искаш да се @укате реално.
Иначе си аут.
И изчезни за няколко дни (даже 1) – спри да му сийнваш, отговаряш, пишеш.
И ще видиш как ще се покрие.
Или ще цъфне набързо пред вратата ти.

# 95
А, какво да му казва, няма смисъл. Направо да отива с еротично бельо пред вратата му и да се решават нещата веднъж за винаги!

# 96
Когато тенденцията в едни отношения е вече на етап секс, било то и със женен мъж, то въпрос на абсолютно ненарушим принцип е жената да откаже. Минимум първият път.
Че то това, да откаже на един мъж, е най-върховното удоволствие за всяка жена. Как така мъжът ще отказва? До това положение ли го докарахме? Умира тази цивилизация, явно. Дано е по-скоро, да се свършва с тая мъка най-после.
Ц-ц-ц, мъж да отказва на жена секс! Не знам, не знам... Да не би авторката да е непълнолетна?

# 97
Не съм чела цялата тема, но някак от началото още има вайб, че млад и атлетичен работник е омял заможна мома с много видими комплекси, и скоро освен снимки, ще поиска и някоя и друга парична услуга Close
24-годишен с две деца, не ще да е магистър от философския факултет Smiley

# 98
Абе Chuby, защо цензурираш думата "патка" вече втори път?

# 99
  • Пловдив
Щото думата не е патка.

# 100
  • София
Щото думата не е патка.

Мухахахахахахахахахаха!
Човекът може да има страх да не си хване side chick и да забремени и нея. И това да е ЕДИНСТВЕНАТА причина да се ограничава само до снимки на мъжкото си достойнство.
А Е.Л. Джеймс колко пари изкара, като си описа мокрите фантазии в "50 нюанса...".

# 101
  • Шоплука
Абе точно патка си ...

Има едни мъже, това им е фетиш - да си го пращат по жени, да вербализират сексуалните си фантазии и прочие.
Но НЕ и да правят секс с въпросната щото се разваля фантазията.
Луди секви.

# 102
Не мога да си представя да съм на 25+, млада и свободна и да се моля на някой мъж ( особено пък и женен) да прави секс с мен!,🤦  На тази възраст мъжете трябва да се редят на опашка и да молят!
Момичета, имайте малко самоуважение и достойнство!
Мъжете трябва да тичат след вас, а не обратното!!!

# 103
  • По света и у нас
Млади жени, свободни, чакащи и дебнещи женени мъже, имат ниско самочувствие. Мислят си, че като той предпочете нея вместо жена си, тя е по-специална. Самоче тя се състезава с жена в друга категория, а не в нейната. Някой я е отхвърлил като малка и тя има нужда да се валидира като прави други да зарязват жените си за нея.
Имах един такъв "роднина" по линия на бившия - той дърт, дебел и грозен (като тиква в главата), намерил една 25 годишна любовница, и тази се мислеше, че е егати звездата защото е предпочетена от тиквата, чак беше толкова нагла, че да се заяжда с жена му. А жена му с него от 30 години, и тя понашишкала талията като фадрома (като него), чуди се какво им става на тия двамата. В крайна сметка - патката е 25 годишната, защото може да се подреди много по-добре , но е решила да се излага и да се пласира зле в прайма си. Прайма ще мине момичета - мислете му О'време какви решения взимате за себе си.

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 17:11 от PriMadonna

# 104
Не мога да си представя да съм на 25+, млада и свободна и да се моля на някой мъж ( особено пък и женен) да прави секс с мен!,🤦 
......
Момичета, имайте малко самоуважение и достойнство!
На никоя възраст не съм могла да си го представя. На авторката й липса добра самооценка и здрав разум.

Общи условия

Активация на акаунт