Женен мъж

• 3 590
  • 124
  •   3
Отговори
# 120
Не знам, ама... дори да си женен, не е ли доста по-нормално да правиш дори кръшкачески секс, отколкото да пращаш голи снимки?

Ми може човекът да има страст към фотографията всъщност, а съблазнителните чатове просто да го вдъхновяват за изкуство. Ето жената пише, че вложил време и усилия! А за един бърз хотел не намира време...

Скрит текст:
То си трябва и усилие, и внимание да си снимаш пениса, не е нещо маловажно все пак, всички мъже биха се съгласили с мен!

Снимките дали са на неговия пенис? Че ако не са, какво ще  обяснява като да се съблече после?

# 121
Ние тук и да гадаем, няма как да знаем какво го спира, че да ти кажем. Като искаш яснота, защо не го попиташ направо защо не иска да спи с теб? На твое място ще му поставя ултиматум - или намира време да консумира тези отношение, или прекратявам всякакъв контакт.
Най-вероятния отговор за мен е, че е много зле в леглото, както и че има комплекси. Може и да не му е малък пениса, но комплекси има, съответно не иска да се излага и пред друга освен жена му. Мисля, че шансът да спи с теб клони от нула до минус безкрайност. Ти сигурно вече си му пращала твои снимки, но гледай поне да се вижда главата ти, да не пострадаш съвсем реално.

# 122
Мда, като нищо да лъсне в онази всеизвестна Телеграм група с ч*к*д*ии, дето си разменят такива снимки и се гаврят с момичетата, които са на тях.
Ако има и клипчета - още по-забавно за такива.
Виждала съм я лично, много отвратително нещо е.

# 123
Никол, сама си се поставила в унизителното положение да се молиш на мъж за секс. Дано скоро да се осъзнаеш и да продължиш живота си. И на 25, и на 35 няма смисъл да си губиш времето да се самодоказваш с някого, който просто не иска и не може да бъде с теб. Докажи се, като си създадеш нормална връзка с нормален мъж, или живей без връзка, без унижение и обсесия, а този го блокирай, ей сега в тази минута.

# 124
Никол, толкова ли си самотна и жадна за внимание?
Явно разполагаш с доста време - по-добре го използвай за да си анализираш дефицитите и травмите, които стоят зад тях.
Писахме ти вече за причините някои мъже да накъсват жена.
Освен това, мъжете които са силни в приказки и чатове са отчайващо слаби любовници. Лишени са от въображение, както и от елементарно желание да задоволят партньорката си. Ще те бодне два пъти колкото да те омърля. Изобщо, ама изобщо няма да се постарае за теб. Ти естествено ще останеш разочарована и няма да успееш да го скриеш. Той ще изчезне, играейки обиден и наранен - демек, наказва те. След време великодушно ще се появи в опит отново да те омърля. Това е единият сценарий.
Другият е, че просто не те харесва. Да, пак е чики..ия и мърляч, но освен всичко останало не те харесва достатъчно, че да си направи труда.
Ако ни послушаш и започнеш да работиш върху себе си, ще си спестиш години страдание, а вероятно и един цял провален живот.
Изборът е твой.

Общи условия

Активация на акаунт