Женен мъж

• 5 680
  • 223
  •   3
Отговори
# 15
А грам самоуважение нямаш ли?

# 16
  • По света и у нас
Ами нормално ли е възрастен човек, мъж да говори за секс 24/7 в същото време да си намира извинения.
Аз не мога да разбера как може да влагаш толкова много усилия и време за да си правиш двете голи снимки. Явно аз нещо не ги разбирам тези неща.

Да бе такива са мързеливите женени. Той се надъхва сега евентуално за след няколко месеца като набере смелост да изневери, а може би никога.

# 17
Чеше его, трупа фантазии и ищах, които реализира в съпружески секс. Много улеснява нещата този интернет Simple Smile
Пък ти.......утрепи няколко млади години в гонене на Михаля, щом си нямаш друга работа.

# 18
Ми то му се допикало той си мисли, че секс му се прави.
Инфантил някакъв, на който му е доскучал семейния живот, намерил тръпка в това се подпичква с жена, да я възбужда, да я кара да го желае. После се сетил, че му останала 1 капка морал и се притеснил за това, че има семейство. Затворил чата и правил страхотен секс с жена си.
На сутринта пак му се допикало и така … допинг някакъв и страх.
Не е чувал приказката “нож и у** са вадят само ако ша са ползват”.

(Писали сме едновременно с Nephrite)

# 19
Ами нормално ли е възрастен човек, мъж да говори за секс 24/7...

Доста преувеличаваш. Няма как да говори за секс 24/7, най-малкото защото по-голямата част от времето му е заета от други неща – сън, храна, секс с жена му...
А и на работа ходи май, пък едва ли му плащат да си чати с теб.

# 20
Ако го разведеш и вземеш, после може да те смени със следващата.
А ти искаш ли някой ден като си омъжена съпругът ти да прави така?
Когато не са били в обувките на съпруга с такъв мъж ,не си задават този въпрос.

# 21
  • Пловдив
Не знам, ама... дори да си женен, не е ли доста по-нормално да правиш дори кръшкачески секс, отколкото да пращаш голи снимки?

# 22
Да не се окаже само накрая, че всъщност си чати с жена му. Laughing

# 23
А според мен не може да вдига самолета. Затова се задоволява само с приказки.
Няма мъж на тая земя, който да говори/пише за секс с една жена и да не намери 2 часа и хотелска стая, за да я консумира.

# 24
А според мен не може да вдига самолета. Затова се задоволява само с приказки.
Няма мъж на тая земя, който да говори/пише за секс с една жена и да не намери 2 часа и хотелска стая, за да я консумира.

Точно това си мисля и аз.
Не виждам нищо сложно в организацията на това нещо.
Като цяло аз нямам никакво желание да го развеждам, да го разделям с жена му или по какъвто и начин да им преча на отношенията и жена му да разбира.

# 25
А задавала ли си си въпроса какво всъщност искаш от него? Еднократен секс, кратка авантюра или?

# 26
А задавала ли си си въпроса какво всъщност искаш от него? Еднократен секс, кратка авантюра или?

Да, задавала съм си го. Кратка авантюра.

# 27

Да, задавала съм си го. Кратка авантюра.

Ох, на леля гъската..........

# 28
Ако толкова държиш на отговор - постави му ултиматум - или правим секс до края на седмицата, или довиждане.

Нищо няма да излезе от тези отношения. В момента просто женското ти его е наранено. Как може да си толкова неустоима, а той да не намира начин да те консумира... Спести си негативен опит.

Толкова ли няма свободни мъже, навити за секс, че се занимаваш с тоя чичко Зайко байко. Надявам се, че поне си е включил опцията за изтриване на съобщенията в чата след прочитането, че не ми се мисли какво ще стане като го хване жена му.

# 29
  • София
Не знам, ама... дори да си женен, не е ли доста по-нормално да правиш дори кръшкачески секс, отколкото да пращаш голи снимки?

Ми може човекът да има страст към фотографията всъщност, а съблазнителните чатове просто да го вдъхновяват за изкуство. Ето жената пише, че вложил време и усилия! А за един бърз хотел не намира време...

Скрит текст:
То си трябва и усилие, и внимание да си снимаш пениса, не е нещо маловажно все пак, всички мъже биха се съгласили с мен!

Общи условия

Активация на акаунт