Женен мъж

• 5 582
  • 223
  •   7
Отговори
# 210
Щом знаеш как изглеждаш и какво притежаваш, защо те разклаща отказът на един мъж, и то за просто секс?

Не знам, но е факт.

Значи е време да започнеш да се самоосъзнаваш и да не позволяваш отказът на мъж да те разклаща така. Живота тепърва предстои, ще имаш всякакви ситуации, които може да са далеч по-тежки от това в момента.
Никой тук не ти мисли лошото, а се опитваме да те накараме да мислиш.

Или иначе казано, покажи му, че твоите топки са по-големи и му бий шута. Това не е мъж, който заслужава вниманието ти дори за единия секс.
Ако тръгне да ти реве и прави циркове, може да ти ползва снимките за пари.

# 211
@NikolN90 Това, че не можеш да приемеш отказ (независимо дали идва от свободен или женен мъж) говори за проблем със самочувствието. Когато човек е уверен в себе си, приема, че не може да бъде желан от всеки. Щом това те кара да търсиш скрити причини вместо просто да приемеш, че отсрещният не иска да имате интимни отношения или да ги задълбочи, това вече е признак на комплекси – нужда да докажеш собствената си стойност чрез нечие одобрение.

# 212
И то одобрението на кого.... Разбирам да беше някой мъж, който си струва, а то ....

# 213
Никол, самотна и нещастна си. Без значение как изглеждаш и какво имаш. Имаш и огромен комплекс за малоценност. Прикриваш го с арогантност.
 С този си начин на мислене има голяма вероятност да останеш сама. Познавам такива жени - пак са "лели", но са сами и още по-озлобени.
По-добре анализирай защо си толкова нещастна, самотна и комплексирана.

# 214
То това са "ценностите" на новото поколение - пари и визия. Е, както е видно, само те не носят щастие и удовлетворение.

# 215
  • София
Щом знаеш как изглеждаш и какво притежаваш, защо те разклаща отказът на един мъж, и то за просто секс?

Не знам, но е факт.

На какво се крепи самочувствието ти? Защото от темата изглежда, че е доста зависимо от това да си обект на сексуално желание. Което е доста слаба предпоставка и както виждаш, се разклаща доста лесно. Не знам дали разбираш, но причината да не се чувстваш добре в момента е его. Незряло, нестабилно, наранено. Лесното е да си легнеш с въпросния за да си докажеш, че си желана, но тази ситуация ще се повтори отново и с други мъже, докато не намериш стабилни причини да се цениш. Такива, които са вътре в теб, а не зависят от нагона на случайни мъже.

# 216
Момиче, не се обяснявай повече. Казаха ти се няколко вярни предположения, включително аз ти написах какво мисля по въпроса - харесва те, желае те, но не му стиска да си сложи главата в торбата. Писачи бол, е*ачи не толкова. Нищо странно няма в ситуацията, щом ти е странно, значи наистина си млада и нямаш достатъчно опит.
Прекрати темата, освен, ако не те кефи да те оплюват от глава до пети и да ти броят дефицитите, докато щедро излагат своите на показ.

Никак не ме притеснява разни хора да се упражняват на мен, тъй като в реалния живот извън форума съм убедена, че доста от писачите, нито разполагат с финансовите ми възможности, нито с външния вид, та нека имат възможност тук да се изявят.

Да не мислиш, че някой ще ти повярва за големите финансови възможности, с които е непреодолима пречка за секс живеенето в момента с роднина? И външният вид, ако е добър колкото финансовите възможности, само се надявам да си под 30 и да имаш излишно време за губене я неуспешно преследване за секс на смотани женени мъже.

# 217
Скрит текст:
Решила кака, младо петле да отрака,
но държи, той да плати за матрака.
Но не иска този петел
да даде 20 € за хотел.

Тук не става дума за кекс, а за пари (кой ще плати хотела), при това за смешна сума.

Никол, извънбрачният секс за мъжете е услуга. И като за всяка услуга, мъжете си правят сметка дали си заслужава цената.
Та твоят ЛГ не иска да плати за хотел, за да те мине. За теб не би дал тази "огромна" сума, според него не заслужаваш такъв харч.
Ако има за него аванта или поне е безплатно, (предполагам), че ще те мине.
Тествай го дали греша. Кажи му, че ти си наел спа-хотел, платила си вечеря и т.н., ще дотича като пале.

И за основното не е "кратка авантюра", а искаш той да прави разходи - да плати хотела и вечеря, да купи цветя, да направи усилия за организацията. Няма как да стане, той иска едно или няколко тест-драйвчета.

# 218
Явно драмата идва от широко разпространеното схващане, че жената избира и е достатъчно да поиска даден мъж и всичко е готово. И когато се окаже, че това далеч не е така следва шок и ужас.
Не можах много да схвана за какво точно става въпрос тук, но явно човека му е било достатъчно да си начеше егото като я зариби, но се е уплашил от последствията и не е стигнал до края. Често срещано е, от чисто практична гледна точка за едното е***не да се окажеш разведен с хиляда проблеми особено при наличие на деца, които не искаш да зарежеш, просто не си заслужава сделката.
Да не го мисли толкова, такъв е светът на възрастните, не можеш да имаш всичко което поискаш, просто продължаваш напред

# 219

Никак не ме притеснява разни хора да се упражняват на мен, тъй като в реалния живот извън форума съм убедена, че доста от писачите, нито разполагат с финансовите ми възможности, нито с външния вид, та нека имат възможност тук да се изявят.

Партньорката на обекта на въжделения на авторката на поста вероятно няма нито едното от двете ( според вижданията на авторката имам такова усещане ) , но пък има същия този обект на въжделения в леглото си. Значи външен вид и финанси са необходимо но не и достатъчно условие някой да иска интим.

Иначе виждането на авторката (скандално или не) се среща и не е чак толкова рядко. И може да звучи грубо, но на практика често се реализира под сурдинка. Аз , лично , едно не разбрах - защо въобще трябваше да се създава такава тема. Продължавам да чета коментари , отговори на авторката и продължавам да не намирам отговор на този въпрос.

# 220
Тепърва опознава мъжете и е шашната. Не разбира как може видимо да я иска - пише й, търси я, посвещава й време и енергия и същевременно да не иска да освободят напрежението заедно. Чуди се какво става. За това мисля, че е много млада, защото още си мисли, че мъжете *укат всичко живо, стига да им падне, а тя е дори готина и не вдява, защо този не се възползва.

# 221
  • Пловдив
БезРазвратно си мина и този ден

# 222
Авторката, очевидно е свикнала мъжете да я свалят и ползват за секс и тя няма против това. Този льольо обаче не иска и затова й е интересен. Ама как така няма да я иска, всички други я искат? Льольото или го е страх да изневери на жена си, че после може да му вземе децата и да спи под моста или си е простичък Ген Зи, който му изнася да си върти еротични разкази и снимки и да си свършва сам в тоалетната. Пък и защо да дава пари за хотели. От първия пост се разбира, че вероятно авторката вече го е канил на секс, но човека е бил отбой. Явно че го е страх и желанията му ще си останат само виртуални. А може и със нейните снимки вечер да си го изкарва на жена му. Така и жена му доволна, и той задоволен, защо му е да изневерява.
Въпросът е защо авторката си губи времето с този загубеняк? Като е толкова харесвана, мъже под път и над път, но то най-интересния е тоя, дето я реже.
Ако женен мъж реши да изневерява, то в 99 % от случаите е само и единствено за да получи секс. Той явно си я приема като приятелче за секс разговори и не му е до физически контакти, той вкъщи си има такива. Но пък му харесва разнообразието. А може и с още няколко жени така да си пише и да си пращат снимки.
Авторке, като толкова искаш да разбереш какво има към теб, приклещваш го там, където се виждате и го питаш в прав текст. Няма хън мън. Ако не иска, чао. Толкова ли е трудно???????????????

# 223
Имам усещането, че авторката си фантазира, и този едва ли съществува. Я да каже, от кой роман измъкна туй чудо.
И изобщо защо намесваш парите в този разговор. Тъй като, както има бедни, така има и богати, които си се клецат където им падне. Ако те успокоява факта, че уж си по - богата от него, тогава си хващай жиголо, хем ша тъ наклеца, хем ша си доволна, че е някой млад - агнешко е все пак.

Нека не нападаме господинчото. Ако все пак съществува, аз му свалям шапка, надали е льольо както казвате, явно дори и на 25, ако е на толкова де, знае много добре какво прави. Като казах, че му свалям шапка, това е защото си цени достойнството, себеуважението си, и най вече, че слага семейството си на първо място. Цени жена си и децата, коя не би искала да има верен съпруг. Все пак онази му работа не е черпак, че да го навира във всяка тенджера, която му се предлага.

Авторката да иде на психолог, психиатър или при какъвто лекар си пожелае, защото има крещяша нужда от това. Когато и кажат нещо по - тъй, веднага изпада в оправдателна, агресивна, надменна, уж неразбираща, нагла позиция. Уж се прави на умна, а не знае отговорите на въпросите които задава. Явно и куцат доста неща, и без значение на каква възраст е, това единствено говори колко е зле с мисленето.

Аз се надявам, ако този сценарии е истина, този мъж да не се окаже на някоя съфорумка, която чете и пише тук. Защото същият този, може пък изобщо да не е на тези години.

Ако на авторката и се иска някой женен да я клати, който няма скрупули, да свирне, има доста такива, и всеки ще и ослужи с едно парче месо със сухожилия. Даже ще са още по - младички, които само туй чакат. Защото по нейните думи го прави с кого ли не, но явно са все някви дъртички като за нея, щом иска младичко.
И ако е вярно това, че си толкоз заможна, защо не се концентрираш във благотворителни каузи, помагай на някое нуждаещо се дете, спаси му живота.
Определено ти хлопа дъската, но пироните дето ги търсиш не са на там където си мислиш, така няма си заковеш дъската, а по - скоро направо ще отлети в небитието.

Общи условия

Активация на акаунт