Женен мъж

• 6 825
  • 267
  •   6
Отговори
# 225
БезРазвратно си мина и този ден
НеМъжможно е даже да се опише.

# 226
Като сте толко отворени всички съветнички и съветници тука, ето ви оферта - търся си лелче за секс в работно време. Теренът и контрацептивите са за моя сметка.

@NikolN90 - ако си истинска и случаят ти е истински, и държиш на твоя човек - опитай се добронамерено да разбереш каква е причината за въздържанието му и се опитайте заедно да я отстраните. Най-вероятно не иска да губи семейството си, но това е поправимо Blush

И още - не влизай в тази тема никога повече, и забрави за съветите.

# 227
Като сте толко отворени всички съветнички и съветници тука, ето ви оферта - търся си лелче за секс в работно време. Теренът и контрацептивите са за моя сметка.

Ако си заслужаваше някое лелче да ти обърне внимание, щеше да имаш кандидатки, без да се налага да ги търсиш в бг-мама.

# 228
  • Някъде там

@NikolN90 - ако си истинска и случаят ти е истински, и държиш на твоя човек - опитай се добронамерено да разбереш каква е причината за въздържанието му и се опитайте заедно да я отстраните. Най-вероятно не иска да губи семейството си, но това е поправимо Blush
Тук само една е силно нуждаеща се и само тя отново не получи оферта...
Лоша работа..Joy

# 229
На мен целта ми е да отклоня огъня на незадоволените тролки от горкото дете. Така че 1-0 за Добрия Юнак. Grinning

@Лола

# 230
На мен целта ми е да отклоня огъня на незадоволените тролки от горкото дете. Така че 1-0 за Добрия Юнак. Grinning

@Лола

Ъм, само едно уточнение - човекът не е нейн. Само ѝ пуска фитили, иначе си има жена. А, съветът който ѝ даваш - учтиво и възпитано да го пита що не ще да я изклати........човече, ти сериозно ли?
Гарантираш ѝ окончателно унижение.
Я, най-добре вземете и се съберете двамата Simple Smile
Такъв юначен спасител - Никол, не губи време. Ето, щастието ти се усмихна!

# 231
  • По света и у нас
Айде още един мераклия за лелинска плът. Аз като казвам, че тоя форум е по-бъкан със посинели ергенчета от тиндера...

# 232
Краткият отговор - не иска да дава пари за терен.
Иначе обяснението е дълго, но нямам време точно сега да пиша.

# 233
  • Шоплука
Човека така лъска его - той я прави на маймуна, тя му тича по г*за - подгрява му кръвта и после ощасливява жена си. Не е да не си е изковал схемата.
Момето обаче въпреки своята красота и пари е седнало да рони сълзи по форумите и вместо да се замисли къде и е счупен мерника, седнала да обижда лелите, дето от свободното си време сеят мъдрост и разширяват ограничените и хоризонти.
Покрай нея веднага се навъди де що има трол и директни оферти вече - публично, преди това го вършеха на ЛС барем да не се излагат.

# 234
То верно жените са новите мъже.
Тоз дето не ѝ пуска, тя него гони и иска.
А на тях пък им харесва да се дърпат и да ги гонят.
Мъжете така правеха преди време, сега жените гонят мъжете.
Времена.

# 235
Абе тва изобщо не е от сега, ама да не задълбаваме и тук в тая тема кои мъже имат по много кандидатки и как ги гонят.
Авторката просто не е свикнала да и се дърпат от там идва проблемът. Щом мислите, че проблемът е в терена, тя да го осигури, пък ще видим дали ще стане. Просто го е страх, че ще си развали рахата, начесал си е егото като я е зарибил до толкова, от там няма нужда от повече

# 236
Рф, разбрахме ги твоите модели отпреди 20 години. Няма общо.
Сега на никого не му дреме за тип мачовци или пичеловковци.
Динамиката на отношенията и моделите на мъж/жена/желани/търсени сега са много различни от тези дето ги знаеш ти отпреди 20 години.
Ама, айде да не почвам.

# 237
Е да де, ама ти твърдиш едно време друго беше, аз ти казвам, че не беше, сега в темата виждаме същото, ти казваш няма такова нещо. Много объркано стана, само дето е съвсем просто, много лесно една жена може да и се завърти главата стига този отсреща да е готин и да знае какво прави. Или даже понякога без да прави нещо умишлено. И преди 100, и след 100 години пак ще е така, пък вие си ги разправяйте тук една на друга каквото ви се иска

# 238
Няма нищо противоречиво.
Все пак, ще преведа на достъпен език.
На днешно време жените са активните – гонят ВСЯКАКВИ МЪЖЕ.
Желаните мъже са от позицията на жената – те като мъже си избират сред тези, които ги желаят от жените.
А мъжете станаха пасивната и кокетничещата страна.
А ти не ми разправяй на мен какво е без практика дето си женен и мелиш едно и също за преди 20 години.
От 5 години се срещам и с млади, и със стари, и с богати, бедни, успешни/неуспешни.
Мъжете са като ощипани госпожици. Къткане и глезотене.
Затова и малко се отличават на този фон.

# 239
Див селяк, а ти като толкова много искаш леличка, защо я търсиш тук. Ааа,дааа, да отклоним темата и съветите към тази неземна хубавица. Явно или не си от тези дето жените около теб не го желаят, или си същия тоз за когото Николчета, толкоз много го иска но не му стиска. И ако ние сме тролчета, ти също си трол. Вземете се съберете,направете го,па знае ли се, може па и да се получи нещо по....

Относно леличките и чичковците тук,те си имат това което вие двамата никога няма да имате, щом сте опрели до форума,да си търсите. Само дето този форум, не е за запоснанства от типа - ебне и бегне, или за издирване на нощни пеперудки.

От толкоз обяснения, да вземе вече да напише книга, та барем се кротне, то се разбра, че нема да оди на психиатър, психолог, психоаналитик или нещо подобно. Макар и да твърди колко е заможна. Чак да и завиди човек на толкоз физически качества,но не и умствени.

Общи условия

Активация на акаунт