Седмокласници 2025/2026 – Трето класиране

• 4 241
  • 81
  •   22
Отговори
# 75
  • София
Зависи кога училището, от което отписвате детето, ще промени статуса му в системата на "незаписан". След това може да се подава заявление.

# 76
  • Пловдив
Може да ги помолите, ако не им е проблем, да го направят пред вас.

# 77
Какво значение има колко момчета и колко момичета са? За протокола моя ще е в паралелка само с момчета.

Как ще стане и кога в школо минаването от 7 към 8 клас?
Няма значение, просто всички си знаете и коментирате и си викам аз нещо "изпущам"😁

# 78
  • софия
Въпрос към тези, които вече са изтеглили документите на записани след второ класиране деца и са подали за трето. Веднага ли след изтегляне на дипломата,  системата позволява да се подаде за трето класиране или минава време? Днес след 15ч ще мога да изтегля документите и се притеснявам, ако има забавяне дали ще мога да подам за трето.
Веднага беше при нас, след 5 минути. И да има забавяне ще е в рамките на работния ден, нареждането на желанията е днес е до 23.59ч.

# 79
Не бих чакала аз да подавам завление за класиране в 12 часа. Ако нещо бъгне и не успея да подам, няма кой да отреагира в извънработно време.
Бих изчакала на място докато видя, че статусът е променен.

# 80
Едва ли ще забавят отразяването днес.

# 81
Аз гледах баловете  и за Варна, и да ви кажа, че моята девойка с бал 448 можеше да влезе във всяко едно от ТОП училищата в града. Винаги съм мислила, че в София е по - лесно, защото има повече училища, но явно не е така.
 нека правим разлика между топ училища и топ паралелки в тях. За Варна особено. В една гимназия може да има паралелки с различен бал., заради малкото на брой по сравнение със Сф училища, предлагащи паралелки с различни профили. Съответно, споменатия бал   би стигнал по принцип  за всички " топ" училища, но не и за някои топ специалности. Които са си ТОП по конкретни причини. Примерно, В математическа гимназия с подобен бал са само професионалните паралелки със системно програмиране, които не предоставят академичен  хорариум за студенство в  чужбина с математика /информатика профили. И деца и родители трябва дa обръщат внимание на тези подробности.

Общи условия

Активация на акаунт