Booking.com – 13

• 5 256
  • 107
  •   2
Отговори
# 30
Благодаря ви много за отговорите! Още снощи писах на Отдел обслужване на клиенти към резервацията, обяснявайки ситуацията, днес отново, пратих и скрийншотове на разговора с хоста, до този момент никой не ми е отговорил. Пробвах да се свържа с българския номер от първа страница, но постоянно ми дава зает оператор. Ще последвам съветите ви и ще резервирам друг без да чакам Букинг. Благодаря отново на всички!

# 31
Ако ви е спешно се обадете. Ако си харесате друг хотел на същата цена, може и без Букинг да минете, ама ако са поскъпнали много си искайте разликата.
Това е доста честа практика, свиквайте.

# 32
  • София
Аз от мотане изпуснах кода, та ако на някой му се намира пак и няма да го ползва, ще съм благодарна да го сподели на ЛС.

# 33
Здравейте. Търся код за Букинг и ще съм изключително благодарна да получа на лично съобщение. Предварително благодаря. Поздрави и весели пътешествия

# 34
  • София
Здравейте, за една резервация в Гърция ми искат имената и VAT number or my passport number. Какво е VAT number - ЕГН или нещо друго?

# 35
  • София
VAT (value added tax) е ДДС. Може би е неточен превод на тяхното АФМ. На мен никога не са ми искали. Не вярвам да има особено значение какво ще им дадете, но аз бих дала номера на паспорта.

# 36
  • София
VAT (value added tax) е ДДС. Може би е неточен превод на тяхното АФМ. На мен никога не са ми искали. Не вярвам да има особено значение какво ще им дадете, но аз бих дала номера на паспорта.

Благодаря!

# 37
  • Berlin
Току-що получих мейл, че съм станала Genius VIP, това какво е сега, ново ниво ли са пуснали? Дано са отпуснали малко бонусите, че май не са от най-атрактивните.

# 38
Здравейте! При направена резервация избрах да използвам парите  от моите кредити за пътуване. Резервацията е с плащане на място. В историята на кредитите виждам, че парите са били изразходени, но след това са възстановени. Сега сумата отново е в портфейла ми и в резервацията няма информация, че кредитите ще бъдат използвани. Знаете ли как мога да ги изплзвам към тази резервация, при условие че се заплаща в мястото на настаняване и няма опция плащане педварително.

# 39
Не съм сигурен, но мисля, че при плащане на място не може с кредити. Само при плащане през Букинг.

Току-що получих мейл, че съм станала Genius VIP, това какво е сега, ново ниво ли са пуснали? Дано са отпуснали малко бонусите, че май не са от най-атрактивните.

На сайта им няма такова ниво, само 1,2 и 3. А бонусите са мижави, ама каквото такова...

# 40
  • София
Този Genius VIP продължава да е голяма мистерия, поне за мен.
Съществува такова нещо, пускани са подробни скрийншотове в темата.
Но аз никога не съм намирал официална информация от тях какво е това нещо и как се достига.

# 41
АИ казва, че се активира след 15 завършени резервации за период от 2 години, след Genius 3. Но не дава повече информация за по-съществени промени - "It provides lifetime tier status, 10% to 20% discounts on stays, free room upgrades, free breakfasts at participating properties, and priority customer support."

# 42
Тия неща 3то ниво ги дава.

# 43
не знам за ВИП, аз още се стремя към ниво 3 Joy, ама ми направи впечатление, че някои места на неактивния ми профил ниво 1 са на по-добри цени... от ниво 2, да не говорим, че ми предлагат и такси често..., а аз, будала, гледам да стигна ниво 3...

*майтапа настрана, вече бяха направила резервации с кодове, когато реших да погледна неактивния си профил, и се ядосах, че не си направих поне първата резервация от него, за да ползвам таксито..., ама ще гледам за по-нататък..., може тази опция с таксито да се пада един път на профил, преди 2 години ползвах едно такси на активния си профил

# 44
  • Berlin
На мен ми даде 50 евро кредит за атракции, такси, самолетни билети… изтрих обаче мейла.

Общи условия

Активация на акаунт