Booking.com – 13

• 5 278
  • 107
  •   1
Отговори
# 60
Един познат сподели за ВИП нивото, че му се предлагала по-ниска цена на хотели, ако плати обаче веднага(ако е с анулация, при анулиране ще си му върнат парите, но за да грабнеш намалението, трябва да платиш веднага..), но е подвеждащо, защото той докато разглежда местата за настаняване вижда тези по-ниски цени, а не се вижда, че тази цена се получава, само ако платиш като ВИП, веднага Wink. Може би има и други неща, но само това ми сподели, даже не знаеше, че е ВИП, ама провери и това се сети да сподели.
Някой с ВИП да сподели дали може да се филтрира, така че да виждаш цената, без да трябва да платиш веднага, например..., както си има филтър с безплатно анулиране, и не виждаш като най-ниски цени тези без анулация...., интересно ми е...
**защото това за ВИП възможността да платиш по-малко, ако платиш веднага го виждаш само на финалната стъпка...

И аз съм имала такива оферти за някои хотели, а съм "само" 3-то ниво. За хотели извън Европа съм ги забелязвала предимно. Също съм виждала чак при последната стъпка, че цената е при такова условие.

# 61
  • Milano
аз съм ниво 2, следващото ми е 3, това ВИП явно няма нищо общо с напредъка....

Незнам. Имах ниво 2, след което ми направиха комплименти, че съм станала 2 Vip и в профила пише, че ми остават еди-колко си резервации до ниво 3.

# 62
На мен ми остават пет резервации до трето ниво, не съм видяла да съм станала вип, но не се и напъвам, изобщо не виждам да има някаква съществена разлика между второ и трето ниво.

# 63
аз съм ниво 2, следващото ми е 3, това ВИП явно няма нищо общо с напредъка....

Незнам. Имах ниво 2, след което ми направиха комплименти, че съм станала 2 Vip и в профила пише, че ми остават еди-колко си резервации до ниво 3.

Да, ама по-горе май се споменаваше за ниво 3 ВИП... Абе не знам, това ми е последна грижа

# 64
  • Berlin
Да, аз съм трето от доста време, но това е нещо допълнително като че ли, не е ниво.
Ето какво ми изскочи сега, когато отворих приложението:
Скрит текст:

# 65
Колко бързо връщат взетите пари?  Също, слагат блокировка по картата в периода на безплатното анулиране, нали?  Въпросът ми е, при анулиране в периода на безплатна анулация, колко бързо вдигат блокировката?
Да, при отмяна до 5 дни преди престоя няма да ви вземат пари, или ако вече са взети ще ги върнат.

# 66
Някой буквал ли е летищен трансфер през букинг? Гледах, че от там за 4 човека ми дава доста прилична цена. За Египет става дума, ако има значение

# 67
  • Пловдив
Някой буквал ли е летищен трансфер през букинг? Гледах, че от там за 4 човека ми дава доста прилична цена. За Египет става дума, ако има значение
Да, доста често ползвам, до сега всичко е било точно. Изпращат ми на WhatsApp номера на колата и място на среща, в профила на букинг също го има инфото, трябва да имате интернет.

# 68
  • София
Почти всеки път се възползвам от предложения трансфер от и до летището. Във всяка една държава са били много коректни. Пращат ми всякакви данни - име и снимка на шофьор, марка и модел кола, цвят на колата, в какъв диапазон ще ни вземе от хотела, телефон за връзка. На летището чакат с табелка или таблет с името ми. Цените винаги са били прилични и е несравнимо удобство, вместо да се губи време в търсене на автобуси, купуване на билети и блъскане.

# 69
  • София
Направих резервация за Мюнхен през юли през платформата.  Още тогава изпратих запитване към собственика и получих автоматичен отговор от рода на "радамв се, че ще сте наши гости... добре дошли .. бла,бла" без конкретен отговор на въпроса ми. Вчера отново изпратих запитване и не съм получила никакъв отговор. Това нормално ли е? Притеснявам се да не ми дръпнат парите на опеделената дата и да се окаже някаква партенка.... Приемам съвети. Благодаря

# 70
  • София
Какво ти беше конкретното питане и как го зададе?
С каква оценка е мястото и колко ревюта има?
Иначе няма правило - повечето отговарят бързо или не чак толкова бързо.
Автоматични съобщения има почти винаги.

# 71
  • Sofia
Направих резервация за Мюнхен през юли през платформата.  Още тогава изпратих запитване към собственика и получих автоматичен отговор от рода на "радамв се, че ще сте наши гости... добре дошли .. бла,бла" без конкретен отговор на въпроса ми. Вчера отново изпратих запитване и не съм получила никакъв отговор. Това нормално ли е? Притеснявам се да не ми дръпнат парите на опеделената дата и да се окаже някаква партенка.... Приемам съвети. Благодаря

"Нормално" в смисъл на "срещано", да. Някои домакини не гледат съобщенията си в сайта.

На мой въпрос от миналата есен, от хоуста получих отговор преди около месец... Simple Smile

# 72
  • София
Оценката е висока - 9. Отзивите са над 4000. Питането ми - 1.възможно ли е двете студия, които съм наела, да са близо едно до друго, тъй като сме семейство? 2. Възможно ли е да и оставя багажа, тъй като ще пристигна много рано?

# 73
  • sf
На 1ви въпрос - как ние да знаем какво е наето и дали са близо?!
2ри - всичко е по договаряне. Питате домакина.

# 74
  • София
На 1ви въпрос - как ние да знаем какво е наето и дали са близо?!
2ри - всичко е по договаряне. Питате домакина.
Това не са въпроси към хората в темата, а към мястото за настаняване в отговор на мое питане по-горе.

Общи условия

Активация на акаунт