Отговори
# 120
Привет, момичета! Наминавам на вечерна проверка  Mr. Green
Kpuccu, после да обадиш дали е ефикасна твойта "японско-риба тонна диета", че звучи добре  Wink
За днес съм доволна от себе си. Сега изпивам една чаша мляко и мисля, че за днес стига.  А утре на плодове  Whistling
Сега се захващам със задачи  Sick
До по-късно, милички  Hug

# 121
Аз съм още 1 кг надолу, да се похваля  Sunglasses

# 122
Ти на коя диета беше... Thinking

# 123
Ти на коя диета беше... Thinking
- на НВД е Peace

Kpuccu, после да обадиш дали е ефикасна твойта "японско-риба тонна диета", че звучи добре  Wink
За днес съм доволна от себе си. Сега изпивам една чаша мляко и мисля, че за днес стига.  А утре на плодове  Whistling
Сега се захващам със задачи  Sick
До по-късно, милички  Hug

crazy_tikva-няма проблем мила след кис.мляко я започвам и ще докладвам Peace Hug
Така ме зарибиха момичетата с тва кис.мляко че сега ходих до пазара за ягоди и киви ,че чисто не мога да го ям.А активиите са пълни със захар плодовите.

# 124
Kpuccu , ох и на мен ми допада млечната диетка, ама в гадната Германия няма свестно кисело мляко. Има хиляди плодови с каквото си помислиш, ама се съмнявам, че от подобни добре изглеждащи боклуци ще сваля нещо  Tired
Ама лятото, като се прибера в Б-я с удоволствия ще я тествам и тази диетка  Mr. Green

# 125
Здравейте Милички  bouquetГолям плаж си направих аз на Синеморец страхотен тен съм си избарала WinkМомичета доста съм заякнала Peace В ръцете например доста як мускул съм заформила но за съжаление трицепса нешто виснал и на работа дигам доста тежести и в къщи продължавам с гирите но няма и няма стягане там направо ще полудея как да се стегна и там  Sad newsm78 Такова е и положението с корема отвътре сякаш е почнал да се стяга а отвън нещо страшно положението един такъв мек и отпуснат Sickза бедрата да неговоря доста яки и набити твърди а аз ги искам слаби и стегнати  baby_neutralОт днес съм решила да съм на пълен глад искам да изкарам 7 дена но ще видя дали ще успея  newsm78 защо го правя и аз незнам толкова много работа имам постояно съм в движение изгарям всичко което хапна то не че е кой знае какво менюто ми за деня но все пак на обяд изяждам едно пакетче солети  или ябълка а вечер 1 доматка и 1 краставичка и това е но явно за моят организъм и това е много SickЩом съм в застой вече толкова дълго време :cry:67 кг а бях си поставила за цел до края на май да съм 60 кг а това е невъзможно Cryзатова реших да съм на пълен глад че съм мн вироглава и каквото кажа винаги го постигам и сега ме е яд на мене че немога да постигна целта си #2gunfireОлисох се в писане но вече влизам толкова рядко и ви се затъжвам и знаетели постояно говоря за вас на моите колежки и приятелки на мъжа си на всички как благодарение на вас съм свалила толково мн кг  newsm51  love001Лека и Благословена вечер на всички с уважение от мен smile3525  love001

# 126
Кантарче, кантарче, я кажи...

Не разчитайте само на кантара, за да следите успехите си.

Знаем с какъв трепет всеки от нас се качва на кантара (хайде, момчета, няма нужда вече да се криете, и за вас килограмите са важни), за това решихме да ви споделим пет съвета за това как да не мразите въпросния уред, а да го превърнете във ваш помощник по пътя към здравословното влизане във форма.

Първо, помислете си хубаво как ви карат да се чувствате цифричките, изписани на кантара. Ако загубата на тегло отпразнувате с огромна шоколадова торта или пък няколкото килограма повече ви карат да не ядете в идващите десетилетия, по-добре изобщо не се качвайте на кантара.

От друга страна, ако показателите му само ви ориентират дали се храните правилно или трябва да наблегнете на тренировките без да изпадате в крайности, е по-добре да му се доверите.

Второ, теглете се само сутрин. Да скачате на кантара след всяко хранене, след всяка тренировка, просто няма смисъл.

Резултатите, които ще видите, няма да са никак реални и само ще се разочаровате.

Третият ни съвет е да не разчитате изцяло на показателите на кантара. В повечето случаи домашните такива не са никак точни и е по-добре да следите теглото си само ориентировъчно.

Съвсем пък ненужно е да се теглите на различни кантари и да се впечатлявате от резултата. Както ви казахме, повечето уреди не са съвсем точни и могат да показват различни цифри за едно и също тегло.

Четвърто, не забравяйте да погледнете дамското си календарче преди да се претеглите. В последната седмица преди цикъл и по врема на менструацията, в тялото се задържа много повече вода от обикновено и килограмите са повече.

Това изобщо не означава да изкарате в глад месечния си цикъл, от което може само да ви прилошее, а да продължите да се храните здравословно и да изчакате „критичния“ момент да свърши, за да се претеглите отново.

И пето – не разчитайте само на кантара, за да следите успеха си.

Можете да измервате обиколката на ханша и бедрата всяка седмица или пък следете теглото си по дрехите, които носите най-често. Ако копчето на дънките спре да оставя белег на корема, значи сте на прав път.

В крайна сметка най-важно е как изглеждате, а не колко тежите. Щом от огледалото ви гледа усмихнат и щастлив човек, значи от кантарчета просто няма нужда.

# 127
ANGYA в консервите с риба тон няма ли доста сол, поне аз като съм си купувала риба тон в собствен сос си е даста соленичка? Иначе и на мен много ми допада да заменя яйцата с нея, че вещо доста взе да ми омръзва менюто на Японската.

# 128
Мацки някой от Търново има ли тук във форума, ако има да пише на лични плийс  Praynig

Утре ще ходя на разходка и ще мръдна до Мола там (някой ако знае ориентировъчно къде е), а и да знаете някъде дали има уреда за коремни преси, за който говорихме с Ася за в МЕТРО (29 лева-да не търся снимка сега) че той специално ми е най важен  Rolling Eyes?!?

# 129
Милааааааа да си жива и здрава. Hug Hug Hug  bouquetТи колко свали с нея и за колко време?.Благодара ти обожавам риба тон JoyОх толкова съм ентусиазирана.Ще си изкарам млечната до неделя да разнообразя и от понеделник съм на японско-риба тонна диета JoyНаправо нямам търпение.Много се радвам. smile3508 newsm44
ами свалих 6 - но на 8 ден бях налапала два дюнера и един чипс - та  върнах малко  Whistling Whistling Whistling Whistling
 НО по принцип мен не ме взимайте за ешалон за каквото и да е  било - имам заболяване заради което свалям много по бавно - а за качването  е 5 пъти по бързо
 Flutter Flutter Hug

# 130
ANGYA в консервите с риба тон няма ли доста сол, поне аз като съм си купувала риба тон в собствен сос си е даста соленичка? Иначе и на мен много ми допада да заменя яйцата с нея, че вещо доста взе да ми омръзва менюто на Японската.

има ама е 1% което  ще каже, че е под един грам -  аз без малки количества сол не мога - заради щитовидната жлеза
 Hug - може да си я накисваш във вода за няколко часа - обезсолява се

# 131
Момичета, както писах вчера, от днес съм на Японската! Много съм въодушевена! Не е супер глад( като за 1 ден Mr. Green), но е безвкусно.. Sick Но ще издържа и след 2 седмици ще съм

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 132
здравеите миличи мирандиследя и записвам кои се включва и кои не чета всичко отчет в ъбота преди новата темичка искрено се радвам на успехите на всички Hug Hug Hug Hug Hug Hugдо 15 юни ще дам всичко от себе си да се вталя че не съм се виждала с колегите от май миналата година нал съм по маичинство ако успея ще се похваля даже снимки ще напрая само да стискам зъби че май глад ме гони Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sickаама красотата иска жертви а с вашата подкрепа ще успея вие сте ми стимол и подкрепа мажа се с дева слим ама да питам някои ползвал ли е дева против целолит newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78че утре мисля и него да си купя

# 133

има ама е 1% което  ще каже, че е под един грам -  аз без малки количества сол не мога - заради щитовидната жлеза
 Hug - може да си я накисваш във вода за няколко часа - обезсолява се

Еййййй я се стягай и стига си разправяла каква си...и да не си ни ешалон и т.н ако ис такава нямаше да свалиш 15 кг smile3501  bouquet

Направо вече съм зарибена за японската.Ако смъкна 6кг и направо незнам какво ще трябва да те черпя.Най-малко една почивка на Канарските да хванеш тенче. Laughing

# 134
Kpuccu- няма да откажа и в София  да ме пратиш
чесно казано доста гладна бях със Японската - а и солта ми липсваше   Whistling Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт