Отговори
# 465
  • София
Ангелина, страхотни кафенца  chef Много апетитни
Де да можех и аз така да си правя, то да ти е жал да го пийнеш после Heart Eyes

# 466
  • София
Добро утро,  момичета... newsm03

Да ви пожелая хубав ден, а пък и да не отслабнете - голяма работа... поне аз се успокоявам с това, защото съм в лек застой:)

smetana, стискам ти палци за изпита... аз също вчера разбрах датите за два от моите изпити и леко ми призля.. май от зор ще взема да отслабна:)

# 467
Добро утро и от мен,
Галя, честити ти 55кг.  :bouquet, дано и аз по-скоро ги видя на моето кантарче: Вчера бях затрупана от работа, че сестра ми искаше да и правя едни снимки и то ужасно много и после трябваше и да ги дооправям на компа, освен това да домакинствам, да гледам бебчо, да го водя на разходка и да готвя и бях скапана, та нямах сили да пиша, само ви преглеждах от време на време.
smetana успех на изпита.
Вивиан честито минусче.
Аз да се оплача, бях супер стриктна с Лунната, но нямам и свален грам даже. #2gunfire

Добро утро милички  bouquet

Мими
да ти кажа аз само на пълнолуние свалям Peace Hug
Сметанка стискам палци!

Вивиан и Галя  честито милички  bouquet

# 468
Дими мила честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet, съжалявам за закъснението  Embarassed
Ей не да ме изключите, утре пътувам за Велинград и ще се включа неделя вечерта  Rolling Eyes но днес е лошо времето и ще ви досаждам цял ден  Mr. Green

# 469
Добро утро!
Аз не удържах на лунната, само донякъде, но пак си свалих 0.5 кг.

# 470

Добро утро!!!  bouquet Ето и няколко техники за приготвяне на кафе с мляко!

Галия-82 , Вивиан, браво за резултатите!

Сметана, късмет и успех!!!

Кателина, новата ти цел е хубава! Колко си висока?

Ася, много хубави снимки!
Добро утро на всички! Peace
Ангелина тези кафенца са толкова хубави,че не знам кое да си избера,страшни са  Hug
А иначе аз съм висока някъде към 165см. там някъде  Crazy
Но наистина колкото повече се приближавам до целта,толкова по-трудно се мотивирам!Радвам се че ви има,нямаше да справя без вас  newsm51

Последна редакция: пт, 18 май 2007, 09:08 от katellina

# 471
smetana, успех на изпита newsm10
Иначе аз вчера бях на лунна диета, но вечерта бях на рожден ден и хапнах малко. В резултат на това с нищо не съм мръднала. Е, поне не съм изгладняла като предния път от лунната (тогава 2 дена след диетата не спрях да ям) и ще я карам по-спокойно пък дано да смъкна нещо, омръзна ми вече 52 да гледам всяка сутрин.

# 472
Добро утро и от мен.

Лунуването го изкарах на половина....четири часа преди края ...седнахме да се черпим.
Нали вчера имах празник Grinning

# 473
И аз ще си измествам целта - от 70 кг на 68 кг например, че вече достигнах старата, а пък не ми се излиза от темата.

# 474
Добро утро!  Coffee Аз още се чудя на кантара  newsm78 Във вторник следобяд бях 60.300кг, а сега 57.500кг  #Shocked Вярно е, че от тогава лунувам, но ми се виждат нереално свалени 2.800кг. Днес ще си направя един фреш и утре сутринта ще отчета точните килограми. Предполагам, че до другото лунуване може и да има +1кг. и май ще е нормално. Вие как мислите?  Thinking

# 475
Момичета така се радвам,че вече доста от нас почти са постигнали първоначалните си цели и сега си поставяме нови!!!  Heart Eyes
Май не ни се тръгва от темичката.....да знаете няма отърване от нас  Hug

Последна редакция: пт, 18 май 2007, 09:25 от katellina

# 476
добро утро мили дневничета и аз спазвах луната ама не съм мръднала въобще нали съм оптимист ще чакам утре да видя какво ще отчете кантарчето може пък да му трябва време на моят организъм метаболизъм и тнСМЕТАНКА УСПЕХ НА ИЗПИТА СТИСКАМ ПАЛЦИ newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 477
Аз сега си промених линийката и си поставих нова цел от 54кг.  Heart Eyes Леле на колко дрешки съм хвърлила око  smile3508

# 478
добро утро и от мен
страхотни кафенца
аз нямам промяна в кг тези дни, номного се радвам, че се мобилизирах и за седмица постигнах такъв успех, дано в понеделник да успея да се похваля с нещо-сега вече ще е по-бавно, но ако е постоянно ще съм доволна
успешен ден ,момичета Hug

# 479
Момичета така се радвам,че вече доста от нас почти са постигнали първоначалните си цели и сега си поставяме нови!!!  Heart Eyes
Май не ни се тръгва от темичката.....да знаете няма отърване от нас  Hug

Peace

Мима, всичко е възможно! На мен рекорда ми е за 2 дни 3 кг. Но от нерви и болест.

Мимивал , Мами 73` явно сте в гадния застой! Сега организма привиква към новите си кг и му трябва време да започне да сваля най-трудните! Не се отказвайте и не се депресирайте!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт