Отговори
# 675
Иначе при мен нищо ново..Издържам японската и ще продължа и другата седмица.. Наистина всеки си решава как да сваля килограми. По-полезно е да е постепенно, но на мен ми трябва начален тласък, за да се свалят килограмите, които никога не са били "мои" . Останалите 5 ще си ги сваля за 3 месеца.Но преди това искам стомаха ми да се стесни, организма ми да се прочисти и да свикне, че може да се живее и с по- малко храна!
Лени,благодаря! Hug

# 676
  • София
Ангелинке, какви са тези изкусителни манджички рано сутринта? eat newsm53

аз задържах сваленото киле, продължавам с катеренето на стълби /даже вече съседите се обаждат на доомправителя да праща асансьорния техник, защото като ни гледат си мислят, че няма асансьор smile3532/
Продължавам да нямам определен режим, а да си хапвам от всичко, но по малко... ще видим докъде ще я докарам... а, и не вечерям:)
На 29.06, живот и здраве, отивам на море... на рок фестивала в Каварна, редно е да не приличам на Мис Пиги тогава, нали? Animal Pig
asja, едва ли 2-3 килограма ще повлияят чак толкова на фасона на роклята, друг въпрос е да не прекалиш със свалянето и да станеш 40 килца.  bouquet
сисинче, чакаме да разказваш за емоциите и д апоказваш снимки. игурна съм, че много си се забавлявала. Tada dance dancing

# 677
Ася, както решиш! Ако мислиш, че ще си по-нежна по-слаба дерзай! Peace Аз мисля, че още- 2 кг ще е супер! Но не повече, да не заприличаш на изгладняла булка, която чака младоженеца да я нахрани Joy

# 678
Много, много ви благодаря на всички ви за хубавите думички  Hug   Heart Eyes
Цяла нощ не можах да спя и сега едвам гледам.... Имам някакви изкуствени мигли, които не можах да махна снощи и цяла нощ ми убиваха  Tired  Не слагайте никога такова нещо...  ужасно е  Naughty  Хем имам само 2-3 снопчета на краищата... Както и да е Simple Smile
Вивиан Ще ме познаеш по цветето  Laughing Grinning Laughing Иначе ще ти пратя на лични линк с роклята, че и преди съм я пускала тук и да не се повтарям Wink
Далал Уча в английска гимназия ама те са толкова много, че не се знае дали е същата  Laughing  Wink А по въпроса с отслабването.... Става с много упорит труд, ограничения, движение и най-важното за по-дълъг период от време. Не става за 2 седмици повярвай ми  Peace Радвам се, че не се отказах, когато видях, че не стана за 2 седмици. Сега се наслаждавам на това, което постигнах в рамките на 5-6 месеца и не съжелявам за нищо  Peace Успех ти желая и смело напред  Simple Smile

# 679
Добро утро!  Hug Хайде на кафенцето  Coffee
sisin4e аз правих бал миналата година и наистина са много емоции покарай него. Сега ми се иска пак да правя бал  Crazy Браво, че си успяла да свалиш желаните килограми до бала. Аз не успях да сваля всичките тогава, но се чувствах невероятно и си намерих рокля, която да ми стои супер. Пожелавам си страхотно настроение и не позволявай на никой да ти го помрачи  Flutter

# 680
sisin4e, и от мен най-хубави пожелания за изкарване на бала, нека бъде незабравим и да спе да вали поне довечера, макар ч екат огледам няма изгледи Rolling Eyes

На моя бал също валя като из ведро, после на сватбата също, а ние специално я направихме в един ресторянт с голяма поляна, понеже искахме градинско парти, ама нъцки Rolling Eyes Пак вътре бяхме. Остава ми надеждата, че ми върви по вода hahaha

Ася , сигурно много се вълнуваш вече за сватбата, според мен също давай смело с килцата, 2-3 кила нищо не са Peace, а като прекъснеш процеса, после ще ти е по-трудно bowuu

# 681
  • Бг-мама
sisin4e приятно прекарване мила , невероятен грим и страхотно лице   bouquet  bouquet
Аз пък имам майстори у нас и е дин малък ад не мога да ида на фитнес и за капак малкия таз сутрин с 38.5 Т Sad

# 682
 Shocked Rolling Eyes Миранди пиши ме със същите мерки

# 683
Добро утро Дневнчета  Hug
Изчетох Ви и сега започвам да чета малко,че съм на изпит по обед....стискайте ми палци,че е вече последния и край с тази сесия три месеца  Praynig
НЕ остана вече,надявам се да го взема,за да ми се махнат от главата най на края  Peace
Тук времето е много мрачно и подтискащо,хич не ми се излиза,но няма как!
Успешен ден от мен  Heart Eyes

# 684
Добро утро Дневнчета  Hug
Изчетох Ви и сега започвам да чета малко,че съм на изпит по обед....стискайте ми палци,че е вече последния и край с тази сесия три месеца  Praynig
НЕ остана вече,надявам се да го взема,за да ми се махнат от главата най на края  Peace
Тук времето е много мрачно и подтискащо,хич не ми се излиза,но няма как!
Успешен ден от мен  Heart Eyes

Ще го вземеш Peace Успех и късмет  bouquet

# 685
Shocked +1 кг !
Откъде , кога , как , защо ....  #Cussing out !

# 686
Shocked +1 кг !

Сигурно задържаш вода не се притеснявай ще се махне  Hug

katellina - Стискам палци изпита са мине успешно  Praynig

# 687
Здравейте и от мен.
Аз съм много доволна, от няколко дни си хапвам добре и нищо не качвам. Снощи бяхме на Р.Д. и хапнах шопска салата с малко печени пил.филенца и един шок. сладолед и днес кантара ми не го отрази, а и см. ми по-скоро намаляват newsm78. Запасих се с пил.филенца и от утре съм  newsm57 /на точковата, но ще наблягам на пиленцето/. Една моя позната ми каза, че нейна приятелка свалила страшно много на месна диета /немазно месо/, дано и при мен да подейства.
smetana може кантара нещо да се е объркал Crazy, пробвай да се притеглиш по-късно или утре.
katellina успех с изпита и да се похвалиш с резултата.
Ася ако е добра шивачката, не би трябвало да има проблем, според мен ако си в разгара със смъкването на килца, по-добре си продължавай с диетата.

# 688
Shocked +1 кг !

Сигурно задържаш вода не се притеснявай ще се махне  Hug

katellina - Стискам палци изпита са мине успешно  Praynig

Вчера изядох два кренвирша Embarassed ... но едва ли от тях съм вдигнала едно кило . ooooh!
Много се дразня така ... спирам да се меря всеки ден .
Почвам да се меря само в неделя сутрин .  Peace
Сега съм в дилема каква диета да почна , смятам да я сменям всяка седмица .  Thinking
Бързо ми писва да ям едно и също .

# 689
Цитат
Вчера изядох два кренвирша Embarassed ... но едва ли от тях съм вдигнала едно кило . ooooh!
Много се дразня така ... спирам да се меря всеки ден .
Почвам да се меря само в неделя сутрин .  Peace
Сега съм в дилема каква диета да почна , смятам да я сменям всяка седмица .  Thinking
Бързо ми писва да ям едно и също .
И аз така мисля да се тегля на 7-мия ден защото когато не отрази кантара смъкване на килограмите се чувствам гадно и съм склонна към нарушения #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Кренвиршите по принцип ги дават диетични даже в точковата диета точките им са 0 така, че едва ли е от тях newsm78 по скоро вода ще да е Thinking

Общи условия

Активация на акаунт