Свекървата,сексът и правилата за благоприличие в нейния дом

• 1 828
  • 49
  •   4
Отговори
Здравейте.
Имам проблем,надявам се на адекватни съвети,споделяния и мнения.

Накратко: Омъжена съм от  3 години, мъжът ми не е българин,роден е в мюсюлманска страна. запознахме се в Бг, има бизнеси и в Бг,и в чужбина.Всичко вървеше идеално,силно физическо и сексуално привличане, наслаждаваме са на живота,изглаждали сме с лекота дребни несъответствия. Имахме приятели,ходехме на екзотични почивки.Всичко си протече съвсем нормално,съвсем естествено дойде и решенито за брак. Живяхме няколко месеца тук,но.....с политическта обстановка,Войната в Бл.Изток,цените,конкуренцията,стагнацията в повечето сектори започнаха проблемите.И взаимното решение беше да заминем в неговата Родина.

Естествено нещата потръгнаха нормално,нанесохме се в къщата на майка му.На 2 ет. сме ние, на долния етаж е тя.
Битовизмите между мен и майка му не закъсняха. Ежедневно. Но основният проблем се оказа друг :
Изискването й да сме "тихи и благоприлични" в спалнята.Аз го приех като ограничение.В същото време тя и нейният приятел,с когото живее(по-млад от нея) няма и капка съобразителност ,когато се налага да слушаме с часове виковете от тяхната спалня.
Започнаха проблеми,породени от властното поведение на "мама"- мъжът ми,който беше перфектният ми сексуален партньор за мен,страстен,темпераментен, стана изнервен и започна да пропуска дни,без да пожелае секс.Това за мен си е шок .Проблемите от абсурдните условия на майка му го потискат,изнервят......
Естествено,че аз ежедневно искам да се преместим и да си върнем хармоничният самостоятелен живот,който имахме в Бг.
Но за момента той е категоричен, трябва да изчакаме по-благоприятен момент. Разбира се, се въздържа да сподели на майка си,че иска да се преместим,защото това "ДЪЛБОКО" щяло да я засегне......
И така аз трябва да се съобразявам с матриархата,с правилата ......Но това с ограниченията  ни прави нервни,раздразнителни и избухливи и двамата с мъжа ми.
Как да постъпя,така че да си върнем спокойтвието и свободата,без да предизвикаме напрежение в неговото семейство?
Моля,знам,че ситуацията е на пръв поглед смешна и забавна за някои, но всъщност усещам,че се заформя дългосрочен проблем в нашето семейство - моето с мъжа ми.

Последна редакция: вт, 28 юли 2026, 14:28 от Lynn150515

# 1
Ако тази история е истинска....Близкия Изток и жена на години, която живее с любовник ... Няма как да повярвам на това.

# 2
Ако тази история е истинска....Близкия Изток и жена на години, която живее с любовник ... Няма как да повярвам на това.

На 51 год.е

# 3
  • София
Joy
Не само ти.
Евтина пързалка.

# 4
  • Пловдив
Ами то проблема се е заформил от денят ,в който си решила ,че ти ще си изключението на общите правила ........свга само дойде сметката

# 5
Каква е тази трудна политическа обстановка  у нас, в България?                                                                                               

# 6
Каква е тази трудна политическа обстановка  у нас, в България?                                                                                               

Има обстоятелства,които наложиха заминаването ни ,защото там има повече възможност за инвестиции в момента

# 7
Дългосрочното положение е да се преместите, може някъде под наем.

Краткосрочното - сложете си изолационни панели, килими по стените, абе варианти има. И то даже няма да е кой знае какво като ремонт дори, викате дай мамо да ти разхубавим къщата.
Изкарайте я някъде на почивка с любовника, вземе й нещо пакет подарък.

Все пак и тя си е гледала живота с любовника, пък вие й идвате двамата. Щом е матирархат, слушаш и се оглеждаш за изход, може да ти хрумнат идеи.
Иначе ситуацията ми изелжда бомба със закъснител с мъжа ти, дано не стане някоя сериозна караница между тях и да трябва да се изнасяте по нощите зорлем.

# 8
Уау! Не знам какво да друго напиша (но ще следя за развитие на историята), освен че силно ви стискам палци да си върнете хармоничността във връзката без да предизвикате състресение в спокойствието на майката.

# 9
Нереалистичен казус, избирателни отговори. В голяма дилема съм да докладвам ли за провокация и подклаждане на спор, или да гледам сеир.

# 10
Какво ще стане ако й кажеш на свсеки, че вие ги чувате.
Мъжът ти й козирува, ти длъжна ли си?
Това по принцип, иначе и за мен темата не е реална.

# 11
Сакън! Няма и 10 отговора още, изчакайте с докладването, още малко лъжички може да ни пуснат, може пък да стане интересно...

# 12
Какво ще стане ако й кажеш на свсеки, че вие ги чувате.
Мъжът ти й козирува, ти длъжна ли си?
Това по принцип, иначе и за мен темата не е реална.

В името на спокойствието на мъжа ми, нищо не мога да й кажа.Ние говорим рядко,аз се старая да имам повече работа,да  се прибирам по едно и също време с мъжа ми.

# 13
Така...
Цитирам "Има бизнесИ в БГ и в Чужбина".
Обаче не може да си наемете къща или апартамент на съседната улица, поне да не се чувате и да дойде отново желанието за секс всеки ден?
Ако политическата обстановка,стагнацията, войната в Близкия Изток са ви довели до фалит, по-вероятно е от това да идват проблемите в привличането и либидото, а не от майка му.
Но като цяло млади хора да живеят заедно с родителите си, при това успешни...
И нормално е да разговаряте за религиозните му и семейни порядки, най-вероятно може да има някакви раличия с това, кеото е при нас в България.

Сигурна ли си, че отношението в началото не е било изкуствено и да ти е създавал впечатление за успял мъж, а всъщност сега да си е в реалните възможности.

# 14
  • София
Нереалистичен казус, избирателни отговори. В голяма дилема съм да докладвам ли за провокация и подклаждане на спор, или да гледам сеир.
Карай, все ще се намерят шарани да хранят трола.

Общи условия

Активация на акаунт