Гривна сравнително скъпа (не златна, Пандора шайн с талисмани), изгубена, също не се намери. За нея приемам, че няма как да ме намерят, ако не четат в групите за изгубени вещи във ФБ.

)))) дето сме тук (на тази семя в това тяло и с тази съдба), за да си научим урока. Принципно да, човек се учи цял живот, да използвам клишето и аз. Но от позицията ми на превалила 50-те смятам, че повечето трудности изхабяват, изморяват, обезверяват. Влачим нещата като цяло заради дисциплина (който я има) и инат (или на принципа на неволята-защото няма кой друг). Какво точно да ме научи трудност? Да си измажа сама стената (защото нямам пари за майстори в момента например) или? Да ме научи на търпение нещо ли? (аз съм изключително търпелива принципно, заложено ми е в характера, няма на къде повече). На мнение съм, че човек търпи промяна, не винаги това е развитие точно, поради съвкупност от житейски ситуации, но чак учене на уроци това не е. Не е ясно дали е нужно да учиш тези т.нар. уроци въобще-кой го определя кое за теб е урок и какво трябва да научиш?