Манифестирате ли?

• 2 524
  • 105
  •   1
Отговори
# 75
Елора повдигаш въпроса чия "манифестация" е по-силна.
Явно ни твоята, ни моята ми на тази с Неган, да и имам аурата...GrinningGrinningGrinning

# 76
  • София
В Младост имаше един, дето много приличаше на Неган. С прошарена коса и брада, мммм. Обаче аз тогава бях заета, а той си хвана гадже.

# 77
Абе да ви кажа, толкова тежка година не съм имала на много нива, и в личен и в професионален и всякакъв аспект. Едно след друго, празно няма, често и едновременно. А манифестирам до премала вечер кат си легна, вместо да броя оффце, визуализирам си все прекрасни, ама от прекрасни по-прекрасни неща как ми се случват. Ц. За сега Ц. Естествено, че отделно съм се смачкала от работа/действия по всички параграфи, направила съм и невъзможното. Тъпо и упорито едно 10 години е така, просто последната леко ме закопа съвсем, или аз вече нямам сили като на 20 Simple Smile

# 78
Вашите манифестации ми напомнят за една карикатура, често се появява преди избори.

Стои политик на трибуната, а тълпата отсреща крещи:
- Искаме... Искаме...
Той:
- Какво искате?
Те:
- К'вот' дадеш, к'вот' дадеш...

Та и вие така. Simple Smile

# 79
аама не е така Simple Smile
съвсем ясни искания имам аз

# 80
  • София
Фастък, и аз бях така миналата година - едно след друго. Тази година някои неща се наредиха, тръгнаха и мина средата и - пляс - без работа.

# 81
Преди доста време мрънках, че имам много разходи. Баш тогава ни се счупи прахосмукачката, бяхме изхарчили парите до заплата и т.н. И трябваше да се купи нещо от магазина спешно (за ядене). Вървях изнервена на връщане от работа и видях до краката ми 10 лева. Не бяха кой знае какво, но можех да си направя пазара за вечерята. Добре ми подейства откритието. Да кажем, че това е сред малкото случаи, в които "манифестирането" е сработило. Аз не съм ги и визуализирала и не съм си представяла. Просто си казах, че са ни нужни пари сега.

Иначе години наред манифестирах момиче, даже си я представях как изглежда, ама родих момче. И толкова си се влюбих в него, толкова ми е сладък и хубав, че сега пък ми е супер да съм мъжка майка. Не знам какво съм "манифестирала" за момиче. Тук изобщо не се случила нещата по начина, по който съм очаквала.

# 82
Вървях изнервена на връщане от работа и видях до краката ми 10 лева. Не бяха кой знае какво, но можех да си направя пазара за вечерята. Добре ми подейства откритието. Да кажем, че това е сред малкото случаи, в които "манифестирането" е сработило. Аз не съм ги и визуализирала и не съм си представяла. Просто си казах, че са ни нужни пари сега.

За теб е сработило за добро, ама за тоя дето ги е изпуснал, това манифестиране не е било  много хубаво. Дано не му е обърнало някакви планове, 10 лв. все пак Simple Smile.

# 83
Хм, сетих се за няколко случки в моя живот, та да ви попитам по този повод. Ако манифестирате пари, даже конкретна сума, и почти веднага намерите на улицата портфейл със същата сума, но там, освен парите, има и лична карта, други документи с името и адреса на собственика, как ще постъпите? Ще си приберете резултата от манифестацията или ще върнете портфейла на собственика с цялата сума в него?
Ами ако намерите банкнота на улицата, след нея още една... и видите, че падат от човека, който върви пред вас? Ще му кажете ли, или тихомълком ще си приберете плячката, все пак труд сте положили, манифестирали сте, ваше си е?
Любопитно ми стана просто.

# 84
Пари (както и всякакви други материални придобивки) не се манифестират директно. Или нищо няма да стане, което е по-добър вариант, или по-лошо, ще дойдат пари за едно, но после ще излезе по-голям разход за друго. Вселената се подчинява на законите за енергията и баланса, няма как да получите нещо от нищо, т.е. да не сте отдали съответната енергия за получаването му.
Ако ви трябват пари и в момента си търсите нова работа например, може да манифестирате каква е за вас идеалната обява и идеалното работно място и как измежду всички кандидати избират точно вас. Или как на настоящата ви работа човек на по-висока позиция внезапно решава да напусне и на негово място повишават вас.

# 85
Пари (както и всякакви други материални придобивки) не се манифестират директно.

Е, как? Прочети пак първия пост.

Аз пък дадох примери как, дори да не ги манифестираш директно, те ти падат от небето. Въпросът ми беше какво правиш след това.

# 86
Има цяла книга за манифестиране на пари, не си спомням точното заглавие - призовава се нещо, наречено Нитика Blush
Чела съм я, не е интересна (става дума за малка книжка, подобна на брошура; аз понякога експериментирам с четивата си), не съм опитвала, защото няма смисъл да манифестирам 20 евро или подобна сума ( особено след молитва към демоноподобно същество). Иначе става забавно, ако потърсите отзиви в Гугъл, много доволни клиенти Grinning
Ако беше за голяма печалба от тотото, бих го обмислила сериозно.

Между другото, книжката може да се изтегли (естествено че я четох по този начин, любопитството ми не стига до там да плащам за такива неща), но има сериозно предупреждение да си платите на автора, защото иначе няма да подейства...

# 87
Никога не бих пробвала подобни неща.

# 88
Хм, сетих се за няколко случки в моя живот, та да ви попитам по този повод. Ако манифестирате пари, даже конкретна сума, и почти веднага намерите на улицата портфейл със същата сума, но там, освен парите, има и лична карта, други документи с името и адреса на собственика, как ще постъпите? Ще си приберете резултата от манифестацията или ще върнете портфейла на собственика с цялата сума в него?
Ами ако намерите банкнота на улицата, след нея още една... и видите, че падат от човека, който върви пред вас? Ще му кажете ли, или тихомълком ще си приберете плячката, все пак труд сте положили, манифестирали сте, ваше си е?
Любопитно ми стана просто.

Второто да видя, че от нечий джоб падат пари ми се е случвало и съм  подвиквала да си взима парите.
Портофейл с документи и пари не съм намирала, но ако се случи ще ги върна.
Ако обаче видя чанта или куфарче с пари без документи, ще съм много доволна.
Дано ми се случи третото. Голямо куфарче с пачки евро.
Егати и кефа Joy

# 89
Аз съм намирала карта, повече от веднъж и съм я връщала. Интересно е, че ако я занесете в банката, която я е издала, те я унищожават и се свързват с човека да му кажат. Затова по-добрият вариант е да искате телефона му или да го намерите в социалните мрежи по името (малко на късмет).

Общи условия

Активация на акаунт