Отговори
# 105
По полека бре, жени, ще си сецнете и мъжете, Shocked а после за къде сме без тях Joy Joy Joy
Шегата на страна,ама аз викам по-кротичко да го даваме,няма много да се вихрим,че тоя моя умник от играчка си направи плачка,та е със счупено ребро в момента. Заиграха се с един приятел,спаринг му викали даже,та ей на какви ги свършиха. Така че,викам, с по-кротка креватна гимнастика да уловим яйцето!

# 106

Кали, първо благодаря за координатите, че бях решила да сменям докито и щях да започна да се лутам насам натам .  . .
Решила съм да отида другия месец, че бях на профилактичен преди две седмици и рутинните изследвания са ми ОК, а пък този го пропускаме, непременно ще пиша какво става.
Още веднъж благодаря   Hug Hug Hug
Няма за какво!
Дано да останеш доволна, пък и после можем да ходим заедно на профилактичните ежемесечни прегледи, като надуем коремите  Mr. Green

# 107
Няма за какво!
Дано да останеш доволна, пък и после можем да ходим заедно на профилактичните ежемесечни прегледи, като надуем коремите  Mr. Green

А дано да е по-скоро Hug

# 108
Мацки, добър ви ден! Айде и аз да се включа, щото хайманосвах уикенда и сега трябваше едно скоростно маратонско четене да направя, че да съм в час... Гледам мн-о-о-ого неща са станали - оправи се времето и ни осениха май идейки, че живота трябва да се живее на макс... И хукваме на някъде. И в тоя тон ние с милото имахме гости в петък, забавлявахме се докъм 2 и половина и решихме да хукнем с тях към Мелник в събота. Към обяд (милото трябваше да поработи малко сутринта) - запалихме гумите   car003
И, чудо! Изведнъж усетих колко съм жива! Как съм част от света, от ярките южни цветове, от наситено зелентата природа, жълто-кафевите скали и червеното, наситеното червено на трендафилите, увиснали по килнатите огради на селските къщи край пътя. И ми стана хубаво - че съм родена тук, в тази малка (наистина!) колкото човешка длан страна, в която има всичко. Че съм дете на морето, на северните брегове, тъмните скали, пясъка и ветровете, но тази земя, тази южна земя е също толкова моя, колкото и онази край морето, защото съм сред моя народ, и мога да се прибера у дома за вечеря...
Отплеснах се, извинявам се...  Blush Така или иначе, изкарахме един уикемд на юг по македонско, пихме вино в избите на сянка, порадвахме се на два наистина летни дни и сега съм пак тук на линия - по- жива от всякога! И освен това ми предстои една сравнително спокойна седмица. Въобще - нищо не купувам,  нищо не продавам, само искам да се похваля  newsm08 newsm10 И ако мога, да ви заразя с добро настроение и положителна нагласа!  smile3521 newsm51

Искам да ви почерпя тортичка   party023 - само от тези мога  Embarassed - защото моя тати днес има рожден ден! Да ми е жив и здрав, много исках да му подаря една добра новина за внуче, ама... ще почака малко. Те, хубавите неща, бавно ставали, нали така? smile3503

Четох, четох, и тая, и миналата седмична темичка, доста неща са станали.
Честито на мацките с ремонтите - ех, как ви завиждам, момичета... на Голди най-много, защото и предстои най-сладкото - да планира и да сравнява варианти. М-м-м, как обичам...! Ние с милото много се чудим ремонт ли да правим или направо апартамента да сменяме... А докато се чудим, нито обзавеждането на спалнята ще сменим, нито банята ще направим, че е на повече от ч5 години... Ама, не ми се мрънка много - нали ме разхожда нагоре-надолу, бебе се мъчи да ми прави...  smile3503 - какво да му придирям  newsm62
Стеф, страхотни котенца имаш! Дано намериш хубав дом за всички! Аз, за съжаление, не мога да взема, макар че много ми се иска. Толкова ги обичам тези животинки!
Морги ... не знам какво да кажа, мила! До момента си благословена да носиш два живота у себе си... Дано стигнат силите ти - твоите и техните - да ги износиш докрая  newsm17 ! Ти направи каквото трябва, а да става каквото ще! Вярвам, че е много трудно да лежиш и да отброяваш минутите в това хубаво време... Но, ако успееш да ги задържиш...! Дано, мила, дано!
Уф, много дълъг стана тоя пост, ама ми е за 3 дни назад  smile3506. На мушмурока пожелавам да ни изненада приятно (ти и без това само медицински чудеса сътворяваш  smile3503), а на всички олелили се дружки - айде, момичета, да правим малки водоливници! smile3508И леко да не се сецнете  smile3503 smile3533

# 109
roxanne25, ти направо ме срази!Така добре си го описала,че все едно и аз съм била с вас! Благодаря ти ,Мила,за положителното "зареждане"!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Joy Joy Joy

# 110
Роксанке добре си кака шъ са опрайш.хайманосва и ги разправя едни романтични полееее бравоо браво.а пък тва дали да правите ремон или къщата да сменяте направо ме утрепа Joyда ти е жив и здрав татенцето и скоро да стане дядо от сърце му го пожелавам.а ти на мен не се надявай няма да има с какво да те изненадвам казах и пак ще кажа
кака ви мушмола не е бременна просто леля и се гъбарка с нея.

# 111
да има с какво да те изненадвам казах и пак ще кажа
кака ви мушмола не е бременна просто леля и се гъбарка с нея.

Абе тоооооо не се знае Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig  bouquet  bouquet  bouquet

# 112
Здравейте и от мен сладурки!!!

Катето страхотна кухня, великолепна е...
Вили, успех при доки! Дано видите най-хубавия фоликул!
Голди, честита победа! Имаш чудесна задача...
mu6morok аз няма да спра да стискам палци, ако не сега то за другия месец...  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Деска, сряда е твоя щастлив ден, пък и е средата на работната седмица  Laughing
ro6ko_ не гледаш добре  Wink
roxanne25, ей голяма романтика, честито на татенцето ти...

Аз да ви се похваля, че вече имаме резервация за моренцето през юни. С корем или без важното е да се въргаляме по пясъка  Laughing Аааа всъщност с мен ще има един корем, в който расте племенника ми  Wink

За почивните дни покрай 24 май сме се запътили към Рибарица, ако случайно някой е планувал и той такова посещение свиркайте да си спретнем една раздувчица...

Хайде за сега лек и много усмихнат ден!!!

# 113
ехааа как дражко ми става .благодаря ви за стиснатите палци,то аз май всеки месец ви тормозя така ама шъ ма прощавате тя онази пущина е виновна.
абе къде е Елпет,днес не се е появила да ръсне някой бисер.сигурно пак на работна се прави.много ми липсват звездите на Славандурчето Tired

# 114
Верич, страхотни планове за почивчици!

Айде и аз да се запиша:
края на Август - моренце;
24;25 и т.н. май - В.Търново, Трявна, Етъра и Габрово

# 115
Момичета кокичета много здраве ви праща Ели и каза да предам че ще се мре  Cry пак работи милата  Tired спешал отговор за Ренката
Верич мерсаж  Hug много е хубаво това за моренцето ех дано да сте с корем Praynig т.е. с два  Laughing

roxanne25 браво мила ей така се почива  Mr. Green и така бебета се правят  Mr. Green  bouquet

целувки момичета аз отивам да поработя малко че сега ще ме скастрят  Crossing Arms

# 116
Гледам за море се стягате... Бравос! Ми да се похваля и аз - ще ви изпреваря всичките!  smile3534Аз празниците ще си ги изкарам на морето, пък! (ама без скъпия, че ще се прави на състезател-риболовец някъде  smile3516 и ще изпуснем бебето тоя месец, ама... к'во да пра'иш  smile3506)
Айде, среща на варненките по празниците?
Тъй де, стига с мойта романтика, тука станах за смях  smile3534, сега ще го раздавам малко "мома - англичанка"...

# 117
  • Видин
Момичета, аз да се изфукам със синчето!

Преди две седмици беше на фестивал по народни танци и са взели първа награда Grinning Grinning

Вече имам и няколко снимки:

http://images13.snimka.bg/002053133.jpg

http://images13.snimka.bg/002053134.jpg

http://images13.snimka.bg/002053132.jpg

А ето ми и мен с мъжо:                 
 http://images13.snimka.bg/002053131.jpg     - скъпия, аз и една колежка от ляво на дясно

http://images16.snimka.bg/002691166.jpg - моя милост на работното място

Последна редакция: пн, 14 май 2007, 16:45 от Жаклин

# 118
Жаклин - много ти е готино хлапенцето! Да ти е живо и здраво и скоро да стане батко!  bouquet

# 119
  • под жаркото слънце
Момичета, пишете - та пушек се вдига  Laughing
Честито на Жаклин, още много поводи за гордост да ти носи синчето   bouquet
roxanne25, толкова цветно пишеш, че май трябва да доразвиеш тоз талант (ако вече не си издала няколко книги  Wink)
Искам да ме заразите с бременския вирус, много искам трето бебче  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт