Отговори
# 120
  • БУРГАС
Браво бе! Вий работа нямате ли си??? Шеста страница - то бива, то може, ама грам милост нямате! Пък аз тука да се мъча като грешен дявол да бачкам, а после и да чета, че да съм в час!
Мушморок, аз си стискам палците, пък дали ще е тоя месец или другия - все ще стане!
Голди, честита победа! Сега си знам, че ще се развихриш само както ти си можеш и ще сътвориш най-хубавия апартамент!
Верич, щЪ дебна Юни месец!!! Само да не си се обадила!
Роксанче, супер си го казала! Накратко - опознай родината, за да я обикнеш! И аз така мисля! И да е живо и здраво татенцето ти!
Кали, мисля че твоя проблем е почти уреден, но ще ти кажа допълнително! Wink
Аз току-що се натъпках с едни плодове, дето ми се ядат от месец и ги нямаше по пазарите, ама си наваксах!!!
Шушоно, почивай повечко душа! И да се обадиш да ходим на разходка ако можеш!
Прити, и тебе щЪ дебна края на Август!
Жаклинче, браво на синчето ти! Ей сега ще разгледам снимките!
Олимпияbabydust7

# 121
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
ЕЙ,мацки мен що ме няма в списъка ,а?

# 122
ааааааа и аз искам няма само на Олимпия Crossing Arms

# 123
здравейте и от мен,сладуранки
ИЗВАДЕТЕ МЕ ОТ СПИСЪКА,ЗА ТОЯ МЕСЕЦ
ПОНЕ НЕ МЕ МЪЧИ С РАЗНИ ЗАКЪСНЕНИЯ А МЕ ПОСЕТИ ТОЧНО НА 13,ЗАСЕГА ТОЛКОВА ОТ МЕН ЧЕ ИМАМ МНОГО РАБОТА
ЕЙ,мацки мен що ме няма в списъка ,а?

Ами казвай датата, на която ще видиш двете чертички де.... Бързо докато е топъл списъка...

# 124
  • БУРГАС

babydust7 babydust7 babydust7 На всички от сърце!!!

# 125

babydust7 babydust7 babydust7 На всички от сърце!!!

МЕРСИ, МЕРСИ . . . Hug Hug Hug

# 126
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
АБЕ МЕН ДО СЕГА МЕ ИМАШЕ И БЯХ ЗА 13.05 ЗАЕДНО С МУШМОРОКА,АМА СЕГА  СЪМ ИЗЧЕЗНАЛА,ИНАЧЕ МЕ ПОСЕТИ ЛЕЛИЩЕТО

# 127
Ей, муцоняци, включвам се за малко преди изчезването ми в командировка.
Да пожелая новата седмица да донесе много звезден прах и положителни тестчета на чакащите.
А на тези, които са видели двете чертички - лека и спокойна бременност.
Само да похваля Голди - каза ми една страхотна рецепта за следкиш и сега не мога да го отлепя мъж ми от мене. Да се бях сетила по-рано, че всичко им минава през стомаха, а не да се мъча.
Морги - лежи, скъпа! Колко народ иска да е на твое място - бременна с близнаци на лежанка, хайде сега не се оплаквай. Моменът е подходящ мъж ти да се заеме с цялата домакинска работа, че и лаптоп да ти купи, да не се налага да пишеш седнала  Mr. Green
Мушмул и Деси - гледах ви графиките, във вас ми е надеждата. Ние с ДесиТ пак сме заедно на опашката за тестове, та ще те прослушам в събота да те проверя.

Целувки на всички други муцки!

# 128
Slavunder  ми стига ма бубе с тез командировки аре кротнисе при нас вече.искам вести от звездите.
гледала си мойта графика ли че и кво е надежното.... newsm78някой вижда ли нещо надежно в нея че аз явно съм кьорава.
и Стелии мерси за вирусчетата Hug
Моргии пази се бубе дано всичко се нареди Hug
Голдии и аз я искам таз рецепта Crossing Arms

# 129
  • София
Момичета, благодаря ви много за хубавите отзиви относно скромния ми ремонт...
bowuu...Де да мислеше обаче и мойто мъж, че не трябва да готвя, за да не я цапам... Mr. Green
Тая вечер пак укъснях с работата, та чак сега се прибирам...
Мушморочка, споко бе мила....Скоро и ний ще бутаме колички в градската градина и ще си спомняме хубавите мигове на надежда и лошите моменти на разочарования всеки месец с усмивка...Остави ги тия тестове-нали ти казах, че повечето са фалшиви... Naughty
Жаклин-те ти е живо и здраво детенцето...и да те радва...много готини снимчици!!!
 Heart Eyes
Рокси-честит празник на твоя тати...Желая му най-вече здраве, а после и всичко останало...  bouquet
Вили-надявам се, че прегледа вече е минал добре и всеки момент ще ни се похвалиш  baby_neutral
Деска-и аз стискам палци за сряда...
Дали не пропуснах нещо-ама вие днес сте изписали пак цял ферман, бе дами!!!

# 130
  • София
Мушморок, кво да я гледаме твойта графика, бе душо...Ми тя е уникат!!! Не се вписва в никви стандартизации...ама ще видиш ти като се явиш някой ден тук и заявиш, че си бременна и то ще е съвсем скоро... newsm10...пък за теста, с който ще го установиш, де да знам-твоя сигурно три черти ще изкара...

# 131
Ей го пак фермана  Shocked.  Откакто ви оставих преди две седмици, сте изписали 48 страници бе дами  Mr. Green. С'я минавам да се разпиша и отивам да чета.

За списъчето на Верич, аз съм за 24 юни. Този месец достойно се изложихме, защото бях в командировка.

Приятна седмица на всички   bouquet, че пак отивам на конференция. Наби ми се д-то от толкова път  Crossing Arms

# 132
Ейй, много сте изписали бе моми Shocked Не мога да ви изчета.....попрочетох из редовете Embarassed
Да ви питам -  купих си Геритамин Нео да пия, че ми се белят ноктите. Никъде не пише да има противопоказания значи може да се пие от евентуални бременни, нали newsm78
За протокола ние с мъжО снощи и сутринта бяхме на голям лов luvbed Очаква се да го няма тея дни, та викам дай го поизтормозя, че да има поне да се надявам на края на месеца #Crazy
 smile3521

# 133
  • Варна
Ей къде се подвизавате,а аз да незнам.Нищо че не се включвам във тази седмица пак ще ви чета и пиша.

# 134
  • София
Милена, ами аз за Геритамина знам, че в някои случаи даже го препоръчват по време на бременност, така че според мен не е необходимо да се тревожиш. Hug

Общи условия

Активация на акаунт